Arkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Ποια κλιματικη αλλαγη ? Θα τρελαθουμε καθε φορα βαζουν οι ιδιοι τις φωτιες για χιλιους δυο λογους. Εφοσον τους γνωριζουν ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν φωτια καθε χρονο και δημιουργουν ολη αυτη την κολαση για μενα το μονο που αξιζουν ειναι κρεμασμα η ηλεκτρικη καρεκλα και να πανε στο διαολο. Για πιο λογο να ζουν τετοιοι υπανθρωποι τετοια σκουπιδια? Εχει γεμισει ο τοπος εμπρηστες βιαστες κλεφτες δολοφονους παιδοφιλους και τι κανει η κυβερνηση για ολο αυτο? Τιποτα απολυτως. 5 1
alexcrx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 μωρε δεν θελουν αλλα τεσπα σιγουρα υπαρχουν drones που τα βαζεις και πανε μια συγκεκριμενη διαδρομη-περιπολια με nav-points χωρις πολλους χειριστες..........μπορει να λεω βλακειες απο τα νευρα μου...... 🤬🤬🤬
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, alexcrx είπε μα το θεμα ειναι να κανει περιπολια το drone και να δεις τα καλα παιδια που πανε εκει και κανουν ο,τι κανουν......... αυτο λεω εγω......... σημερα η φωτια ξεκινησε σε 2 σημεια λενε την ιδια ωρα............... αμα ειχαμε κανα drone δε θα τους ειχαμε δει??????? μπορει να λεω και λαλακιες ρε φιλε αλλα κατι πρεπει να γινει υπάρχει ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δορυφορικο συστημα που πληρωσαμε το 2004 λογω ολυμπιακων που βλέπει εστίες 1χ1 μετρο σε χρονο dt. εκει θα μπορούσες αν το πληρωνες μονιμα να στέλνεις ειδικα drone με νερο να κανουν άμεσα ριψεις. υπαρχουν ηδη τετοια επισης πανακριβα. ποιος θα αναλάβει ομως να κοψει πορους που πανε σε πυροσβεστες για να τα δωσει εκει? ποιος θα κατσει να εκπονησει ενα τοσο προηγμένο συστημα σε μια χωρα που δουλευει οπως δουλευε και το '90? υπευθυνη δηλωση μεσω gov κανουμε απο το 2021 και μας φαινετε διαστημικη τεχνολογία. 3
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, liakjim είπε @Thresh, @apostolisep3 είστε οκ; Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ εγώ στον Σταυρό που ακούω πολλαπλές σειρήνες (η ηχογράφηση είναι μέσα από το σπίτι). Κάτι άκουσα για εκκενώσεις στο Γαργηττό (απόσταση κάπου 2 χλμ). Φωνή 025.m4a
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, Τέρης Α. said: Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ εγώ στον Σταυρό που ακούω πολλαπλές σειρήνες (η ηχογράφηση είναι μέσα από το σπίτι). Κάτι άκουσα για εκκενώσεις στο Γαργηττό (απόσταση κάπου 2 χλμ). Φωνή 025.m4a 459.62 kB · 2 downloads με βάση όσων διαβάζουμε θα εκκενωθεί τώρα και η περιοχή του Γέρακα στο βόρειο κομμάτι, Ανθούσα και Παλλήνη. Φυσικό εμπόδιο στη φωτιά με 7-8-9 μποφόρ βόρειου ανέμου είναι τα τσιμέντα της Αττικής οδού. Τα σημεία βόρεια που κύκλωσα έχουν ήδη καεί, οι κάθετες διακεκομμένες είναι τα ενεργά μέτωπα και η φορά τους με τα βέλη. Καλά κουράγια Τέρης. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, alexcrx είπε μα το θεμα ειναι να κανει περιπολια το drone και να δεις τα καλα παιδια που πανε εκει και κανουν ο,τι κανουν......... αυτο λεω εγω......... σημερα η φωτια ξεκινησε σε 2 σημεια λενε την ιδια ωρα............... αμα ειχαμε κανα drone δε θα τους ειχαμε δει??????? μπορει να λεω και λαλακιες ρε φιλε αλλα κατι πρεπει να γινει Δύσκολα θα δεις κάτι. Είναι πυκνά τα δέντρα δεν φαίνεται τίποτα από κάτω. Μόνο αν τους πετύχεις όταν είναι σε δρόμο και αφήσουν κανένα αμάξι να μπουν μέσα να βάλουν την φωτιά και να φύγουν.
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 @Τέρης Α. δε ξέρω πόσο κοντά είσαι στην οδό Σύρου Ανθούσα. Αλλά ο δημοσιογράφος του Open είναι εκεί μέσα στις φλόγες.
alexcrx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Είναι πυκνά τα δέντρα δεν φαίνεται τίποτα από κάτω καμερες θερμοτητας.............. δες αυτο αν θελεις......... https://dronenodes.com/firefighter-drones/
fredd0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πευκοδαση, δυστυχως, καιγονται. Ειναι πρακτικα αδυνατο να καθαρισεις πευκοδασος με τις τεραστιες ποσοτητες εφλεκτης υλης που παραγουν τα πευκα. Σε αντιστοιχη φωτια στην αλλη πλευρα της πεντελης εβλεπα να φευγουν ματσα φλεγομενες πευκοβελονες απο το ενα πευκο, και να πηγαινουν να ξεκινανε φωτια στο επομενο κοκ. Τωρα το οτι οι φωτιες μια ζωη ξεκινανε αργα απογευμα, δινοντας λιγο χρονο στα εναερια μεσα να δρασουν ειναι ... ενδιαφερουσα συμπτωση. Και η θεωρια οτι ολα γινονται για να χτιστουν στα καμμενα δε με πειθει, η Πεντελη εχει αεροφωτογραφηθει εκατονταδες φορες και δε νομιζω να υπαρχει πολιτικος πια που να αποχαρακτηρισει δασικη εκταση εκει, επιτρεποντας χτισιμο. Παντως εγω νωριτερα πηγα παλια πεντελη να παρω μια φιλη , και εχει πραγματικα απιστευτο αερα. Η φωτια εχει φτασει στο Πρακτικερ στην Ανθουσα, μιλαμε μετρα απο Αττικη οδο. Καλο κουραγιο σε οσους ζουν στην περιοχη Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από fredd0 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, alexcrx είπε καμερες θερμοτητας.............. δες αυτο αν θελεις......... https://dronenodes.com/firefighter-drones/ Με αυτό εντοπίζεις εστίες όχι εμπρηστες, έστω ανθρώπινη κίνηση, δεν ταυτοποιεις άτομα. Το βράδυ είναι χρήσιμο, το πρωί άχρηστο.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, greekfragma είπε @Τέρης Α. δε ξέρω πόσο κοντά είσαι στην οδό Σύρου Ανθούσα. Αλλά ο δημοσιογράφος του Open είναι εκεί μέσα στις φλόγες. Απέχω αρκετά ακόμα, αν και οι φωτιές φαίνονται από τη ταράτσα. Καπνοί δεν έχουν έρθει. Το απόγευμα είχαμε. Στο ενδιάμεσο όμως υπάρχουν αρκετά οικόπεδα και δένδρα και με τον άνεμο αυτό... Εντωμεταξύ, ψάχνοντας να προσδιορίσω που βρίσκομαι, ανακάλυψα ότι έχω eShop ένα τετράγωνο απέναντι από το σπίτι μου (στη Κλεισθένους 75). Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α.
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, fredd0 είπε Τωρα το οτι οι φωτιες μια ζωη ξεκινανε αργα απογευμα, δινοντας λιγο χρονο στα εναερια μεσα να δρασουν ειναι ... ενδιαφερουσα συμπτωση. Και η θεωρια οτι ολα γινονται για να χτιστουν στα καμμενα δε με πειθει, η Πεντελη εχει αεροφωτογραφηθει εκατονταδες φορες και δε νομιζω να υπαρχει πολιτικος πια που να αποχαρακτηρισει δασικη εκταση εκει, επιτρεποντας χτισιμο. απλα θυμασαι τις φωτιες που εδειξε η τηλεοραση. η πυροσβεστικη παει καθημερινα σε εκατονταδες δασικες σε ολη την χωρα. συνηθως ωρες που ειναι ανθρωποι σε κινηση. 4 το χαραμα δυσκολα να μπει φωτια. μια θα ξεφυγει καθε 2-3 μερες και μια καθε μηνα θα γινει σαν την σημερινη. εχω δει δεκαδες φορες τα καναντερ να γεμιζουν στον κορινθιακο. πουθενα δεν θα δεις την ειδηση εκτος απο κατι τοπικα μμε. απλως γιατι την εσβησαν σε 2-3 ωρες. 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Απέχω αρκετά ακόμα, αν και οι φωτιές φαίνονται από τη ταράτσα. Στο ενδιάμεσο όμως υπάρχουν αρκετά οικόπεδα και δένδρα και με τον άνεμο αυτό... Εντωμεταξύ, ψάχνοντας να προσδιορίσω που βρίσκομαι, ανακάλυψα ότι έχω eShop ένα τετράγωνο απέναντι από το σπίτι μου (στη Κλεισθένους 75). Καλά, αν φτάσει σε εσένα.... Καήκαμε 2
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω αντιλαμβάνεστε που έφτασε η φωτιά από το μέγεθος και το στυλ της ηλεκτρονικής πινακίδας που φαίνεται το πίσω μέρος. δε θα σχολιάσω άλλα... πράκτικερ Παλλήνης Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από greekfragma 1
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Spoiler Τα ίδια υποθέτω θα σκέφτονταν οι κάτοικοι στο Μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις