Karanikolis Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν είσαι στην 500αρα με 27.5 στη χειρότερη αναβαθμίζεις στην 1000αρα με 19.90. Αν είσαι 1000αρα με 33.5 και φας άκυρο, ο τιμοκατάλογος προβλέπει "εφάπαξ τέλος υποβάθμισης 5 ευρώ", οπότε κατεβαίνεις στα 500 και ξανανεβαίνεις στα 1000 με 19.90. 😛 Ευτυχώς δεν χρεώνουν full ρήτρα λες και φεύγεις σε άλλο πάροχο όταν θες downgrade. 500 είμαι, αλλά αν είναι να με πάνε 1000 με 20€ πολύ ευχαρίστως 😛 Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Karanikolis
lafayetter Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!! μπαααμ εσκασε η ΔΕΗ ΜΕ 2.5 Gbp/s!!!!! ναιιιιιιι!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, koystado said: που έχει κάλυψη ξέρουμε; υπάρχει κανένας χάρτης; Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΗ Fiber Και για χάρτη κλασικά κοιτάς εδώ FTTH GOV , αλλά δεν έχει φίλτρο να βλέπεις ανά πάροχο. Οπότε ψάχνεις το σπίτι σου κλικάρεις την τελίτσα και βλέπεις ποιον Πάροχο Πρόσβασης λέει στα στοιχεία.
dmx13 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 18 ώρες πριν, TutaKachun είπε Ζητησα bridge αλλα μου ειπανε 2 διαφορετικοι υπαλληλοι οτι δεν δινουν γιατι συντομα θα φερουν ONT (whatever that is :P) Υπαρχει περιπτωση να μου εχουν βαλει ont στο σπιτι, θα σας στειλω το απογευμα φωτο να δειτε.
Free_xariz Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου υπάρχει κάποιος που έχει βάλει ΔΕΗ FTTH ? ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΡΥΦΕΣ" ΧΡΕΩΣΕΙΣ???
dmx13 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξερει κανενας αν εχουν προβλημα με τη ΔΕΗ οσοι κατεβαζουν torrent? Επεξ/σία 11 Ιουνίου από dmx13
enteacher04 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Thresh said: Είναι συσκευή που δέχεται οπτική ίνα και την μετατρέπει σε RJ45, απλά χωρίς λειτουργίες router. Γι' αυτούς που θέλουν να βάζουν δικό τους router κατευθείαν χωρίς να υπάρχει του παρόχου. Επειδή ενδιαφέρομαι για τη ΔΕΗ με τις νέες τιμές, και έχει διαθεσιμότητα για το σπίτι μου, να ρωτήσω κάτι: Πριν λίγους μήνες κέρδισα σε ένα διαγωνισμό ένα ρουτερ ASUS RT-AX1800U. Επειδή είμαι άσχετος, αυτό το router κάνει για την περίπτωση της ΔΕΗ; Είναι συμβατό; Και επίσης, θα μπορεί αυτό το router, που απ' ότι έχω δει κάνει περίπου 70 ευρώ στο skroutz, και άρα είναι μάλλον καλό, αλλά όχι και κάτι το τρομερό, να "αντέξει" τις ταχύτητες μιας χιλιάρας γραμμής; Ή χρειάζομαι κάτι καλύτερο; Επεξ/σία 11 Ιουνίου από enteacher04
jkoukos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Μπορεί να παίξει και σε Gigabit σύνδεση. Σε FTTH υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Η πρώτη είναι με ξεχωριστές συσκευές ΟΝΤ και Router και η άλλη σε μία. Στην 1η περίπτωση μπορούμε να βάλουμε όποιον δικό μας Router θέλουμε κατευθείαν στο ΟΝΤ, ενώ στην 2η περίπτωση αναγκαστικά έχουμε τον Router του παρόχου και μετά τον δικό μας Router (είτε με Bridge Mode είτε σε Double NAT). 1 1
enteacher04 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 minutes ago, jkoukos said: Μπορεί να παίξει και σε Gigabit σύνδεση. Σε FTTH υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Η πρώτη είναι με ξεχωριστές συσκευές ΟΝΤ και Router και η άλλη σε μία. Στην 1η περίπτωση μπορούμε να βάλουμε όποιον δικό μας Router θέλουμε κατευθείαν στο ΟΝΤ, ενώ στην 2η περίπτωση αναγκαστικά έχουμε τον Router του παρόχου και μετά τον δικό μας Router (είτε με Bridge Mode είτε σε Double NAT). Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση/επιβεβαίωση, και εφόσον το router αυτό είναι ΟΚ, εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσω, αλλά έχω βέβαια την απορία γιατί αυτή η λύση με τις δύο συσκευές είναι καλύτερη από το να βάλεις απλά το router του παρόχου; Είναι τόσο χάλια το router που δίνει η ΔΕΗ; (Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι λίγο χαζές, απλά ειλικρινά δεν ξέρω)
jkoukos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Καμία συσκευή δεν είναι χάλια. Ούτε αυτές των παρόχων ούτε του εμπορίου. Αλλά από την άλλη δεν είναι όλες ίδιες και συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις, ανάλογα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιπλέον δυνατότητες που έχουν. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν διαφορετικές τιμές και επιλογές σε συσκευές. Οι πάροχοι σε όλο τον πλανήτη δίνουν μία συσκευή που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ικανοποιεί τον συνήθη απλό χρήστη, αφού παίζει αμέσως αυτόματα και χωρίς να χρειάζεται κάποιο ρύθμιση. Ωστόσο συχνά αυτές οι συσκευές είναι κλειδωμένες και χωρίς επιπλέον επιλογές ή δυνατότητες που μπορεί να θέλει ο χρήστης. Επίσης ο χρήστης μπορεί να έχει περισσότερες σχετικές γνώσεις και να θέλει πλήρη έλεγχο του Router, οπότε χρησιμοποιεί κάποιον δικό του. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Πήρα τηλέφωνο να δω τι παίζει στην περιοχη μου και ακουσα απο τα κοριτσια εκει ότι το δυκτιο των οπτικων ινων της δεη το φτιάχνει ο οτε, της λεω δεν με ενδιαφερει ο εργολάβος εχω θελω να μαθω αν υπαρχει σχεδιο για την καλλιθεα, μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο 8005003870 γιατι λεει αυτοι ειναι οι ειδικοί αλλα τζιφος, στου κουφου την πόρτα🤣 Η Inalan νομίζω ειναι η καλυτερη τουλαχιστον σε επικοινωνία. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 minutes ago, NikosKallithea said: και ακουσα απο τα κοριτσια εκει ότι το δυκτιο των οπτικων ινων της δεη το φτιάχνει ο οτε, της λεω δεν με ενδιαφερει ο εργολάβος To οπτικό δίκτυο της ΔΕΗ το φτιάχνει μονο η ίδια. Ο ΟΤΕ φτιάχνει το δικό του κι η ΔΕΗ δεν δίνει μέσω ΟΤΕ γιατί προφανώς θα είναι πιο ακριβές οι τιμές λόγω "ενοικίου". 1 hour ago, enteacher04 said: Επειδή ενδιαφέρομαι για τη ΔΕΗ με τις νέες τιμές, και έχει διαθεσιμότητα για το σπίτι μου, να ρωτήσω κάτι: Πριν λίγους μήνες κέρδισα σε ένα διαγωνισμό ένα ρουτερ ASUS RT-AX1800U. Επειδή είμαι άσχετος, αυτό το router κάνει για την περίπτωση της ΔΕΗ; Είναι συμβατό; Και επίσης, θα μπορεί αυτό το router, που απ' ότι έχω δει κάνει περίπου 70 ευρώ στο skroutz, και άρα είναι μάλλον καλό, αλλά όχι και κάτι το τρομερό, να "αντέξει" τις ταχύτητες μιας χιλιάρας γραμμής; Ή χρειάζομαι κάτι καλύτερο; Με πρόλαβε ο προλαλλήσαντας jkoukos.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου @Thresh ωραία παρε τηλεφωνο και ενημερωσε τους γιατι κοιμούνται 1
Karanikolis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Εγώ πήρα τηλ και ζήτησα από τα 500 με 27€ να πάω στο 1gbps με τα 20€ και μου είπαν οκ γίνεται. Και περιμένω να γίνει η αλλαγή 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα