Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα περνάνε οπτικές σε όλο το Βόλο, ειδικά προς τη Νέα Ιωνία που μένω εγώ είδα έχουν περάσει σε όλη τη γειτονιά αλλά επειδή εγώ είμαι μονοκατοικία αρκετά μέτρα από τις τελευταίες κατοικίες δεν φέρανε καλώδιο προς το δικό μου στύλο.

Υπάρχει κάπου κάποιο τηλέφωνο να μιλήσω και να ειδοποιήσω ότι ενδιαφέρομαι και εγώ και ο πάνω όροφος μπας και μας φέρουν και εμας προς τα εδώ;

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ΥΠΕΡΚΑΚΙΣΤΟΤΑΤΗ γραμμή ιντερνετ με έναν πασίγνωστο πάροχο και ήτανε να αλλάξω σε άλλον πάροχο όπου ο γείτονας μου είπε πως δεν είχε ποτέ διακοπές ή άλλα προβλήματα (το βασικό μου πρόβλημα είναι οι συχνές διακοπές και ήρθε 2 φορές τεχνικός και είπε πως μάλλον είναι πρόβλημα εξωτερικών καλωδίων-γραμμών του δρόμου και δε μπορούν να γίνουν πολλά).

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, έγινε εγκατάσταση γραμμών της ΔΕΗ στη γειτονιά μου, πήρα τηλέφωνο το κέντρο τους και μου είπαν πως δεν έχουν ιδέα πόσο καιρό κάνει ώστε να αρχίσει να παρέχεται ιντερνετ, μετά την εγκατάσταση των γραμμών

Έχει κανείς ιδέα; Αν είναι για μερικές εβδομάδες, θα περιμένω γα ΔΕΗ, αν θέλει πολύ καιρό θα πάω στον άλλον πάροχο. Η ταχύτητα δε με ενδιαφέρει, το κύριο πρόβλημα είναι να μην έχω διακοπές

υ.γ. Είμαι επαρχία και η κοπέλα μου είπε πως προς το παρόν μόνο Αθήνα έχει η ΔΕΗ και πουθενά στην επαρχία, παρότι έχουν μπει γραμμές σε αρκετές περιοχές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω cosmote VDSL 100 (συνδυαστικό με TV full pack), αν το διακόψω πληρώνοντας τη ρήτρα διακοπής και πάω σε ΔΕΗ ftth που περνάνε στις κολόνες έξω από το σπίτι μου και διακόψω την VDSL, τι γίνεται με το νούμερο σταθερού; Μπορώ να το κρατήσω κάπως; Ίσως με κανένα φθηνό ADSL πρόγραμμα της πλάκας μέσω Vodafone;

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

διακόψω την VDSL, τι γίνεται με το νούμερο σταθερού; Μπορώ να το κρατήσω κάπως

Μπορείς να τον κάνεις φορητότητα σε οποιονδήποτε ελληνικό VoIP πάροχο (Modulus, Omnivoice, Ephone, Intertelecom κλπ). Αν δεν κάνεις φορητότητα οπουδήποτε (ακόμη και σύνδεση ADSL που λες) ο αριθμός χάνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 hours ago, archer100 said:

Έχει κανείς ιδέα; Αν είναι για μερικές εβδομάδες, θα περιμένω γα ΔΕΗ, αν θέλει πολύ καιρό θα πάω στον άλλον πάροχο. Η ταχύτητα δε με ενδιαφέρει, το κύριο πρόβλημα είναι να μην έχω διακοπές

Οι πιθανοτητες λένε ότι δεν θα είναι μερικές βδομάδες μόνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Thresh είπε

Οι πιθανοτητες λένε ότι δεν θα είναι μερικές βδομάδες μόνο.

Μια ερωτηση ρε thresh ποτε θα ενεργοποιησουν την οπτικη ινα στην θεσσαλονικη;;

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, vasilismi35 said:

Μια ερωτηση ρε thresh ποτε θα ενεργοποιησουν την οπτικη ινα στην θεσσαλονικη;;

Δεν μπορεί να ξέρει κάποιος ημερομηνίες, αλλά λογικά όταν εμφανιστεί τελίτσα στο κτίριό σου στον κλασικό χάρτη

FTTH GOV

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκα λοιπόν επιτυχώς σήμερα, αλλά δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία. Δευτέρα πήρα τηλ να δω τι γίνεται με την βλάβη και μου λέει δεν υπάρχει βλάβη (;) και απλά θέλει 5-7 εργάσιμες για να ενεργοποιήθει. Μα της λέω εδώ είναι το ρούτερ το σέταρε το συνεργείο την Παρασκευή τι περιμένω να ενεργοποιηθεί; Τέλος πάντων χτές μου στέλνουν μνμ να έρθει το συνεργείο να δει τις οπτικές πάλι. Ευτυχώς σήμερα έγινε μπαμ μπαμ η επίσκεψη, κάποιο συστημικό λάθος προέκυψε αλλά όλα καλά. Μου δωσε και μια μεγαλύτερη οπτική που ήθελα για το ρουτερ οπότε και από εκεί κομπλέ. Τι να πω, τέλος καλό όλα καλά. Μακάρι να μην έχουμε άλλα επεισόδια. 

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι σήμερα πέρασαν 19 εργάσιμες οπότε είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο αλλά θα μπορούσε η διαδικασία να είναι πιο απλή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...