Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 742
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα. το οτι στην συμβαση που σου στελνει η δεη αναγραφει πως η τιμη μετα την ληξη του συμβολαιου απ 19.90 παει στα 60ε πως σας φαινεται;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, thanosmj said:

καλησπερα. το οτι στην συμβαση που σου στελνει η δεη αναγραφει πως η τιμη μετα την ληξη του συμβολαιου απ 19.90 παει στα 60ε πως σας φαινεται;;;

Αδιάφορο, δεν αφήνω ποτέ αορίστου χρόνου ένα συμβόλαιο.

Η 1Gbps μου στην Cosmote από 38/μήνα θα πάει στα 86 μετά τον 24ο μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αδιάφορο, δεν αφήνω ποτέ αορίστου χρόνου ένα συμβόλαιο.

ναι ενταξει.απλα δεν σας φαινεται υπερβολικη αυτη η τιμη;;οταν πχ η κοσμοτε εχει το 1 gbps sta 51 και με voucher στα 45. ειμαι υφισταμενος πελατης κοσμοτε και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τελικα να παω στην δεη η να αναβαθμισω την υπαρχουσα συνδεση μου;;

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, thanosmj said:

ναι ενταξει.απλα δεν σας φαινεται υπερβολικη αυτη η τιμη;;οταν πχ η κοσμοτε εχει το 1 gbps sta 51 και με voucher στα 45. ειμαι υφισταμενος πελατης κοσμοτε και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τελικα να παω στην δεη η να αναβαθμισω την υπαρχουσα συνδεση μου;;

Έκανα edit το post μου, αλλά όχι εγκαίρως, για να δεις τι τιμές γράφει το συμβόλαιο της Cosmote.

1.jpg.946b9613e90b74a37769f40e81702592.jpg

Από 39.90 πήγε 38 επειδή έφυγε φέτος ο φόρος σταθερής για ταχύτητες άνω των 100Mbps.

Κι αυτή η τιμή χωρίς voucher.

Να πεις ότι ήταν 33 ευρώ όπως αρχικά στο πιλοτικό η ΔΕΗ, ok μικρή η διαφορά χωρίς τηλέφωνο από τα 38 μου, αλλά 19.90 από 38? Παραπάει...

Σκέψου ότι άλλοι πληρώνουν 45 με voucher κι άλλοι ακόμα πιο άτυχοι 52κατι χωρίς voucher.

• Like 1
Δημοσ.

Η συνοπτική σύμβαση ΔΕΗ fiber, αναφέρει στη σελίδα 3:

https://www.dei.gr/media/ou4fj5jz/sunoptikh-sumbash-deh-fiber.pdf

Όριο δαπάνη

Η υπηρεσία Όριο δαπάνη αναφέρεται στι χρεώσει πέραν του βασικού προγράµµατο και των

επιπρόσθετων υπηρεσιών, που ο συνδροµητή έχει επιλέξει. Το διαθέσιµο όριο, επιπλέον του παγίου του

βασικού προγράµµατο και των πρόσθετων υπηρεσιών, πέραν του οποίου πραγµατοποιείται η φραγή,

συµπεριλαµβάνει Φ.Π.Α. 24%.

Επιλέξτε µία από τι παρακάτω επιλογέ:

80€/µήνα 120€/µήνα 150€/µήνα δεν το θέλω

στο τηλέφωνο μου είπαν ότι αφορά την σταθερή τηλεφωνία όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

• Confused 1
Δημοσ.

ενεαρια καλώδια οπτικής έχουν περάσει 5 χρόνια τώρα Αδελαιδα στη Μελβουρνη περιφερειακά 6 χρονια

δεν κάτι ασυνήθιστο να περνάνε οπτική εναέρια ...... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanosmj είπε

αφου μετα την ληξη ή λιγο πριν θα σε παρουν ή θα τους παρεις για να κανει ανανεωση. στην πραξη ποτε δεν θα πληρωσεις 60 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...