Kolofotias Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 18/5/2025 στις 10:58 ΜΜ, ovidius80 είπε Για στατική θέλει όντως 836 όπως μου είπανε. Περιμένω να το επιβεβαιώσω μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή και το bridge mode Ενεργοποίησες bridge mode? Τι ρυθμίσεις vlan και DHCP σου είπαν να κάνεις στον εξοπλισμό σου; Ή απλά κούμπωσες στην lan του ZTE και πήρες 100.χ.χ.χ;
kostis123 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 31/5/2025 στις 10:14 ΠΜ, Karanikolis είπε Αν σε βγάλουν από bm και είσαι μόνο με το ρουτερ τους κάνει το ίδιο; επίσης στο ρουτερ που ρύθμισες έβαλες dhcp και το σωστό vlan id? είχε παρόμοιο θέμα ένα παλικάρι από εδώ όταν πρώτο συνδέθηκε αλλά φτιάχτηκε άμεσα θυμάμαι. πάντως εγώ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα κανένα θέμα, το αναφέρω περισσότερο σαν στοιχείο γιατί φαίνεται μεμονωμένη περίπτωση η δική σου . Τελικά το εχουν το προβλημα και αλλοι (που δεν ειναι σε bm ο router τους). ειναι καθαρα προβλημα της fibergrid, ακομα δεν το εχουν φτιαξει
ovidius80 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 1/6/2025 στις 12:32 ΠΜ, Kolofotias είπε Ενεργοποίησες bridge mode? Τι ρυθμίσεις vlan και DHCP σου είπαν να κάνεις στον εξοπλισμό σου; Ή απλά κούμπωσες στην lan του ZTE και πήρες 100.χ.χ.χ; Δεν το δοκίμασα ακόμη διότι η γραμμή ενεργοποιήθηκε ακριβώς την ώρα που έφευγα εκτός Αθηνών για δυο εβδομάδες. Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω
vasilismi35 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου fun fact για το myfiber της δεη. το σηστυμα υπαρχει εδω και μερικα χρονια και ονομαζετε aerial fibre optic cable. ( για το screenshot) μιαζει σαν τα παλια κουτακια που ειχαν βαλει στο περιστερι.
TutaKachun Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Ο/η BorrowedTime έγραψε: 07-06-25 00:08 Χαίρεται. Μετά από 4 μήνες ταλαιπωρία τελικά σήμερα έγινε η τελική εγκατάσταση και ενεργοποίηση. Ε από εκείνη την ώρα όλα χάλια. Στο πάλι μου setup είχα το mode της cosmote και πάνω σε αυτό ένα tp link switch για έξτρα ethernet. Eπισης έχω 5 Xiaomi AX3000 για wifi mesh. Από την ώρα που αυτά τα συνέδεσα στη ΔΕΗ όλα πήγαν κατά διαόλου. Μια δεν έχω ίντερνετ στο 2.4,μια δεν έχω ίντερνετ στο 5 ghz. Οι IP κάμερες της xiaomi δεν συνδέονται, τα google nest hub δεν. Συνδέονται ούτε η smart πρίζα. Τα μισά πράγματα στο σπίτι απλά δεν λειτουργούν. Τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 1. Reset όλα τα xiaomi και στήσιμο του Mesh από την αρχή 2.συνδεση του home node στο switch και στο modem 3. Restart όλες οι συσκευές. Δοκίμασα να τα ξαναβάλω στην cosmote και παίζουν όλα άψογα. Τι στο καλό. Γίνεται ρε παιδιά; φταίει η ΔΕΗ; φταίει το modem; έχω ένα κάρο συσκευές για καλύτερο wifi, κάμερες, φώτα, smart οθόνες και δεν παίζει τίποτα. ΥΓ. Apple TV, PC, xbox που είναι με καλώδιο στο switch παίζουν άψογα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου Έχεις ζητήσει "static" ip από τη ΔΕΗ ή το έχεις αφήσει κλασικά dynamic cgnat? Γιατί με το 1ο αντιμετωπίζουν αρκετοί (βασικά όλοι) πρόβλημα.
TutaKachun Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Dynamic εχω. Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς static; επίσης static θα επηρρεαζει το vpn;
vasilismi35 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου ε παιδια κατι βιντεακια τορα εβγαλε η δεη και λεει " κατι νεο ερθεται " μαλον ειναι το myfiber και βγενει απο πολιτικι φαση;;; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου On 08/06/2025 at 19:36, TutaKachun said: Dynamic εχω. Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς static; επίσης static θα επηρρεαζει το vpn; Δεν υπονόησα ότι φταίει η dynamic, το αντίθετο μάλιστα, αυτοί που έχουν πάρει static έχουν θέματα. Τώρα γιατί δεν σου παίζουν σωστά τα Xiaomi δεν ξέρω. Έχεις ζητήσει bridge mode από τη ΔΕΗ ή παίζεις με double nat (+ cgnat ο πάροχος) ? On 08/06/2025 at 20:06, vasilismi35 said: μαλον ειναι το myfiber και βγενει απο πολιτικι φαση;;; Από ότι φαίνεται ναι, λογικά μέσα στη βδομάδα...
TutaKachun Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 15 hours ago, Thresh said: Δεν υπονόησα ότι φταίει η dynamic, το αντίθετο μάλιστα, αυτοί που έχουν πάρει static έχουν θέματα. Τώρα γιατί δεν σου παίζουν σωστά τα Xiaomi δεν ξέρω. Έχεις ζητήσει bridge mode από τη ΔΕΗ ή παίζεις με double nat (+ cgnat ο πάροχος) ? Από ότι φαίνεται ναι, λογικά μέσα στη βδομάδα... Ζητησα bridge αλλα μου ειπανε 2 διαφορετικοι υπαλληλοι οτι δεν δινουν γιατι συντομα θα φερουν ONT (whatever that is :P)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 minute ago, TutaKachun said: Ζητησα bridge αλλα μου ειπανε 2 διαφορετικοι υπαλληλοι οτι δεν δινουν γιατι συντομα θα φερουν ONT (whatever that is :P) Είναι συσκευή που δέχεται οπτική ίνα και την μετατρέπει σε RJ45, απλά χωρίς λειτουργίες router. Γι' αυτούς που θέλουν να βάζουν δικό τους router κατευθείαν χωρίς να υπάρχει του παρόχου. 1
Super Moderators Επιλεγμένo σχόλιο Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 10 Ιουνίου Αύριο λογικά αρχίζει κανονική εμπορική διάθεση. ΔΕΗ Fiber | ΔΕΗ 1000/500Mbps με 19.90 500/250Mbps με 17.90 2500/1250Mbps με 52.90. και static ip στα 3/μήνα.
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Και "static IP" (αυτό το πράγμα που δίνουν τέλος πάντων) με +3€/μήνα.
Karanikolis Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, Thresh είπε ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΗ Fiber | ΔΕΗ 1000Mbps με 19.90 500Mbps με 17.90 και 2500Mbps με 52.90. Τι φάση;; Και εμείς που έχουμε ενεργοποιηθεί ήδη με την προηγούμενη τιμή;; Ααα δεν μαρεσει αυτό.. ελπίζω να μας φτιάξουν στην ίδια τιμή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 minutes ago, Karanikolis said: Τι φάση;; Και εμείς που έχουμε ενεργοποιηθεί ήδη με την προηγούμενη τιμή;; Ααα δεν μαρεσει αυτό.. ελπίζω να μας φτιάξουν στην ίδια τιμή Αν είσαι στην 500αρα με 27.5 στη χειρότερη αναβαθμίζεις στην 1000αρα με 19.90. Αν είσαι 1000αρα με 33.5 και φας άκυρο, ο τιμοκατάλογος προβλέπει "εφάπαξ τέλος υποβάθμισης 5 ευρώ", οπότε κατεβαίνεις στα 500 και ξανανεβαίνεις στα 1000 με 19.90. 😛 Ευτυχώς δεν χρεώνουν full ρήτρα λες και φεύγεις σε άλλο πάροχο όταν θες downgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα