Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Aggis15 said:

Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να αλλάξω την οπτική που πάει από το μπριζάκι μέχρι το ρούτερ σε λίγο πιο μεγαλύτερη; Γιατί αυτή είναι λίγο τσίμα τσίμα και θα ήθελα κανα μέτρο ακόμη για να το πάω λίγο πιο δίπλα.

Yeap, αν και μονίμως ξεχνάω το είδος των βυσμάτων, οπότε δεν μπορώ να σου πω ποια ακριβώς να αγοράσεις. :(

• Thanks 1
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα κάνει αίτηση στη ΔΕΗ Fiber αρχές Ιουνίου, ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα και έκαναν τεχνικό έλεγχο αλλά λόγω του ότι η όδευση θα γινόταν εσωτερικά από το κλιμακοστάσιο με σπιράλ και δεν συμφώνησε ο ιδιοκτήτης της οικοδομής με την κατασκευή οπότε θα πάω αναγκαστικά σε κάποιον από τους υπόλοιπους παρόχους (ο cosmote την είχε φτιάξει εξωτερικά και νόμιζα ότι έτσι θα γίνει και με τη ΔΕΗ Fiber). 

Και σκεφτόμουν ότι θα εξοικονομούσα 25 ευρώ το μήνα...

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, marmel said:

Είχα κάνει αίτηση στη ΔΕΗ Fiber αρχές Ιουνίου, ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα και έκαναν τεχνικό έλεγχο αλλά λόγω του ότι η όδευση θα γινόταν εσωτερικά από το κλιμακοστάσιο με σπιράλ και δεν συμφώνησε ο ιδιοκτήτης της οικοδομής με την κατασκευή οπότε θα πάω αναγκαστικά σε κάποιον από τους υπόλοιπους παρόχους (ο cosmote την είχε φτιάξει εξωτερικά και νόμιζα ότι έτσι θα γίνει και με τη ΔΕΗ Fiber). 

Δεν δεχόταν με τίποτα εξωτερικά όπως ο ΟΤΕ? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν δεχόταν με τίποτα εξωτερικά όπως ο ΟΤΕ? 

Καλημέρα, όχι δεν τους επιτρέπουν απ' έξω΄(ισχύει  πια για όλους τους παρόχους απ' ότι κατάλαβα), μόνο μέσω κλιμακοστασίου. Τους πρότεινα μέσω κλιμακοστασίου αλλά μόνο την οπτική ίνα (με σιλικόνη) και όχι το σπιράλ ή το κανάλι αλλά ούτε αυτό έγινε αποδεκτό.

Κρίμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, marmel είπε

Συμφωνώ, συμπονώ και συμπάσχω!!! Στη διετία 600€. Ένας βασικός μισθός δηλαδή...

Δημοσ.
Στις 12/7/2025 στις 6:06 ΜΜ, marmel είπε

Καταλαβα,σιγα μην γίνει και σε μενα αντίστοιχα,που ειμαι μεσα σε συγκρότημα και πιθανως ειτε πρέπει να περασει εναερια απο διπλανες μεζονετες,ειτε "υπόγεια",κλαυτα Χαραλαμπε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/7/2025 στις 10:57 ΠΜ, lacta13 είπε

το θεμα μου ειναι αν οντως που ειναι το πιο λογικο να το φερουν στα ρολογια,το σπιτι μου εμενα ειναι μεσα στο βαθος και ο μονος τροπος αν πεις να φτασει αρχικα το καλωδιο σπιτι μου,ειναι απο τους τοιχους των αλλων μεζονετων και δεν ξερω αν αυτο θα επιτρεπεται ή θα πρεπει να υπαρχει η συμφωνη γνωμη τους

οσο αφορα την υπογεια εγκατασταση, τα πραγματα περιπλεκονται αν πρεπει να σκαψουν στον κοινοχρηστο...

ειδωμεν οταν με το καλο ενεργοποιηθει η υπηρεσια,εχω εξαλλου συμβολαιο με nova μεχρι τον Φεβ 26

νομιζω μπορουν και να το περασουν μεσω αρεα ή απλος θα σκαψουν στον κοινοχρηστο 

edit : αλλος τροπως ειναι ετσι image.png.329571cf892b81c808938fbe9e8db74a.png

Επεξ/σία από vasilismi35
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilismi35 είπε

νομιζω μπορουν και να το περασουν μεσω αρεα ή απλος θα σκαψουν στον κοινοχρηστο 

edit : αλλος τροπως ειναι ετσι image.png.329571cf892b81c808938fbe9e8db74a.png

Μακάρι...αν και αυτό που δείχνεις ειναι ο τοίχος μιας αλλης μεζονέτας...η δική μου ειναι στο βάθος αριστερά...και να αφησει να περασει απο κει,μετα θελει ,αν επιτρέπεται, εναέρια στην δικη μου...

Εκτος αν εν τέλει δεν αφηνουν,να το πανε απο κει εξω,με εναν στυλο καπου στην μεση εναερια μεχρι μεσα σε μενα...θα δειξει η αυτοψια,οταν με το καλο ενεργοποιηθεο ο στύλος 

Δημοσ.

Είδα περνάνε οπτικές σε όλο το Βόλο, ειδικά προς τη Νέα Ιωνία που μένω εγώ είδα έχουν περάσει σε όλη τη γειτονιά αλλά επειδή εγώ είμαι μονοκατοικία αρκετά μέτρα από τις τελευταίες κατοικίες δεν φέρανε καλώδιο προς το δικό μου στύλο.

Υπάρχει κάπου κάποιο τηλέφωνο να μιλήσω και να ειδοποιήσω ότι ενδιαφέρομαι και εγώ και ο πάνω όροφος μπας και μας φέρουν και εμας προς τα εδώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω cosmote VDSL 100 (συνδυαστικό με TV full pack), αν το διακόψω πληρώνοντας τη ρήτρα διακοπής και πάω σε ΔΕΗ ftth που περνάνε στις κολόνες έξω από το σπίτι μου και διακόψω την VDSL, τι γίνεται με το νούμερο σταθερού; Μπορώ να το κρατήσω κάπως; Ίσως με κανένα φθηνό ADSL πρόγραμμα της πλάκας μέσω Vodafone;

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

διακόψω την VDSL, τι γίνεται με το νούμερο σταθερού; Μπορώ να το κρατήσω κάπως

Μπορείς να τον κάνεις φορητότητα σε οποιονδήποτε ελληνικό VoIP πάροχο (Modulus, Omnivoice, Ephone, Intertelecom κλπ). Αν δεν κάνεις φορητότητα οπουδήποτε (ακόμη και σύνδεση ADSL που λες) ο αριθμός χάνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...