areinsomnia Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ (επεξεργασμένο) Οπτική ίνα να κρέμεται από στηλο εθεάθη σήμερα Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:12 μμ από areinsomnia
thanosmj Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ καλησπερα. το οτι στην συμβαση που σου στελνει η δεη αναγραφει πως η τιμη μετα την ληξη του συμβολαιου απ 19.90 παει στα 60ε πως σας φαινεται;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ 3 minutes ago, thanosmj said: καλησπερα. το οτι στην συμβαση που σου στελνει η δεη αναγραφει πως η τιμη μετα την ληξη του συμβολαιου απ 19.90 παει στα 60ε πως σας φαινεται;;; Αδιάφορο, δεν αφήνω ποτέ αορίστου χρόνου ένα συμβόλαιο. Η 1Gbps μου στην Cosmote από 38/μήνα θα πάει στα 86 μετά τον 24ο μήνα. 1
thanosmj Δημοσ. Παρασκευή στις 05:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:40 μμ 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Αδιάφορο, δεν αφήνω ποτέ αορίστου χρόνου ένα συμβόλαιο. ναι ενταξει.απλα δεν σας φαινεται υπερβολικη αυτη η τιμη;;οταν πχ η κοσμοτε εχει το 1 gbps sta 51 και με voucher στα 45. ειμαι υφισταμενος πελατης κοσμοτε και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τελικα να παω στην δεη η να αναβαθμισω την υπαρχουσα συνδεση μου;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 6 minutes ago, thanosmj said: ναι ενταξει.απλα δεν σας φαινεται υπερβολικη αυτη η τιμη;;οταν πχ η κοσμοτε εχει το 1 gbps sta 51 και με voucher στα 45. ειμαι υφισταμενος πελατης κοσμοτε και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τελικα να παω στην δεη η να αναβαθμισω την υπαρχουσα συνδεση μου;; Έκανα edit το post μου, αλλά όχι εγκαίρως, για να δεις τι τιμές γράφει το συμβόλαιο της Cosmote. Από 39.90 πήγε 38 επειδή έφυγε φέτος ο φόρος σταθερής για ταχύτητες άνω των 100Mbps. Κι αυτή η τιμή χωρίς voucher. Να πεις ότι ήταν 33 ευρώ όπως αρχικά στο πιλοτικό η ΔΕΗ, ok μικρή η διαφορά χωρίς τηλέφωνο από τα 38 μου, αλλά 19.90 από 38? Παραπάει... Σκέψου ότι άλλοι πληρώνουν 45 με voucher κι άλλοι ακόμα πιο άτυχοι 52κατι χωρίς voucher. 1
areinsomnia Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Η συνοπτική σύμβαση ΔΕΗ fiber, αναφέρει στη σελίδα 3: https://www.dei.gr/media/ou4fj5jz/sunoptikh-sumbash-deh-fiber.pdf Όριο δαπάνη Η υπηρεσία Όριο δαπάνη αναφέρεται στι χρεώσει πέραν του βασικού προγράµµατο και των επιπρόσθετων υπηρεσιών, που ο συνδροµητή έχει επιλέξει. Το διαθέσιµο όριο, επιπλέον του παγίου του βασικού προγράµµατο και των πρόσθετων υπηρεσιών, πέραν του οποίου πραγµατοποιείται η φραγή, συµπεριλαµβάνει Φ.Π.Α. 24%. Επιλέξτε µία από τι παρακάτω επιλογέ: 80€/µήνα 120€/µήνα 150€/µήνα δεν το θέλω στο τηλέφωνο μου είπαν ότι αφορά την σταθερή τηλεφωνία όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. 1
kostasbm Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ ενεαρια καλώδια οπτικής έχουν περάσει 5 χρόνια τώρα Αδελαιδα στη Μελβουρνη περιφερειακά 6 χρονια δεν κάτι ασυνήθιστο να περνάνε οπτική εναέρια ......
kata_tixi Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ 6 ώρες πριν, thanosmj είπε καλησπερα. το οτι στην συμβαση που σου στελνει η δεη αναγραφει πως η τιμη μετα την ληξη του συμβολαιου απ 19.90 παει στα 60ε πως σας φαινεται;;; αφου μετα την ληξη ή λιγο πριν θα σε παρουν ή θα τους παρεις για να κανει ανανεωση. στην πραξη ποτε δεν θα πληρωσεις 60 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα