Spyrito33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2025 στις 2:48 ΜΜ, mandragoraSCR είπε εγω πηγα αναγκαστικα cosmote γιατι ειχα ακομα συμβολαιο 1χρονο εκει οποτε δεν μπορουσα να παω αλλου επελεξα 300αρα ταχυτητα και απεριοριστα κινητα και σταθερα μου δωσανε και δωρο το βασικο πακετο της cosmote tv με τελικο ποσο 23ε το μηνα. αλλα εχω και 2 καρτοκινητα στην cosmote οποτε νομιζω πηρα καποια εκπτωση και απο εκει το σταθερο δουλευει οπως πριν με VOIP, ειναι δλδ καρφωμενο πανω στο ρουτερ 23ε μηνα για ποσους μηνες?Με voucher? Μου εστειλαν σημερα προσφορα για 300αρα με φουλ κοσμοτε τιβι 49.50 και μου φανηκε καλο...τελικα απογοητευση...
mandragoraSCR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε 23ε μηνα για ποσους μηνες?Με voucher? Μου εστειλαν σημερα προσφορα για 300αρα με φουλ κοσμοτε τιβι 49.50 και μου φανηκε καλο...τελικα απογοητευση... Ναι με voucher. Για 24μηνες Πολλά σου είπαν Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από mandragoraSCR
Spyrito33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Ναι με voucher. Για 24μηνες Πολλά σου είπαν Μαντεψε αυριο ποιος θα παρει τηλεφωνο και θα τους κραξει και θα κανω ετσι απλα μια αιτηση φορητοτητας voda για να γελασουμε. Μπηκα στο Magenta και μου τα δινει 2 ευρω πιο φθηνα ακριβως τις ιδιες παροχες. Θα πεσει πολυ γελιο αυριο. ακου εκει. Εσυ με τα 23 εισαι πολυ καλα.Νομιζω 1
jkoukos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Αναφέρεστε σε ανόμοια πράγματα. Ναι μεν έχετε την ίδια σύνδεση αλλά στην μία υπάρχει το απλό Cosmote TV Entry που το δίνει δωρεάν αυτή την περίοδο σε κάποια πακέτα ενώ η άλλη το Full TV. Ενδεικτικά το Entry μόνο του έχει 9€ ενώ το Full 31€.
mandragoraSCR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Ισχύει. Το entry Έχω Το οποίο μου το δώσανε δωρεάν
Spyrito33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, jkoukos είπε Αναφέρεστε σε ανόμοια πράγματα. Ναι μεν έχετε την ίδια σύνδεση αλλά στην μία υπάρχει το απλό Cosmote TV Entry που το δίνει δωρεάν αυτή την περίοδο σε κάποια πακέτα ενώ η άλλη το Full TV. Ενδεικτικά το Entry μόνο του έχει 9€ ενώ το Full 31€. δηλαδη εσυ το βλεπεις λογικο να μου δινει το Magenta απο μονο του στο site αυτα εδω και να μου κανουν ''προσφορα'' 2 ευρω ποιο ακριβα απο το να το κανω μονος μου απλα πατωντας κουμπακια? οριστε δεν λεω ψεματα.
papars Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ενώ στην αρχή μου είπαν ότι θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο κάθετο δίκτυο τελικά έγινε αυτό: Η ΔΕΗ περνάει την ίνα στο διαμέρισμα με καναλάκι. Ενώ οι άλλοι την περνάνε κολλητή - χωρίς κανάλι. Είναι διάφανη... Οι άλλοι αφήνουν ολόκληρη κουλούρα οπτικής στο κουτάκι μέσα στο σπίτι. Η ΔΕΗ την κόβει στους 10 πόντους. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από papars 3
georgeole Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Spyrito33 είπε δηλαδη εσυ το βλεπεις λογικο να μου δινει το Magenta απο μονο του στο site αυτα εδω και να μου κανουν ''προσφορα'' 2 ευρω ποιο ακριβα απο το να το κανω μονος μου απλα πατωντας κουμπακια? οριστε δεν λεω ψεματα. Ούτε λογικό ούτε φθηνό είναι. Θα ήθελα ωστόσο να σε παρακαλέσω να μας ενημερώσεις για την έκβαση της φορητότητας και την αντίδραση της Cosmote. Έχουν άλλωστε (όπως και οι άλλοι) ειδικό τμήμα για τις φορητότητες, το οποίο δίνει συμήθως απίστευτες προσφορές. Στα παιδιά μου πχ μόλις είδαν φορητότητα στη Vodafone, έδωσαν προσφορά για τα κινητά τους το Gigamax Unlimited με 11,28€ το μήνα για το καθένα! Πιο πριν όμως... δεν κατέβαιναν ούτε ένα σεντ από τα 41€!!!!😄
Spyrito33 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, georgeole είπε Ούτε λογικό ούτε φθηνό είναι. Θα ήθελα ωστόσο να σε παρακαλέσω να μας ενημερώσεις για την έκβαση της φορητότητας και την αντίδραση της Cosmote. Έχουν άλλωστε (όπως και οι άλλοι) ειδικό τμήμα για τις φορητότητες, το οποίο δίνει συμήθως απίστευτες προσφορές. Στα παιδιά μου πχ μόλις είδαν φορητότητα στη Vodafone, έδωσαν προσφορά για τα κινητά τους το Gigamax Unlimited με 11,28€ το μήνα για το καθένα! Πιο πριν όμως... δεν κατέβαιναν ούτε ένα σεντ από τα 41€!!!!😄 Μιλάμε για τρέλα ρεεεε. Τώρα πάλι μίλησα. Τους είπα ότι με κωδικούς cosmote Id μπήκα και έκανα μόνος μου στο site τι θέλω και μου βγήκε 2 ευρώ λιγότερα και μου λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο 😂😂. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι. Επίσης έχουμε καρτοκινητα με 13 ευρώ απεριόριστα όλα για 9 μήνες και μου λένε ΠΡΟΣΦΟΡΑ όλα unlimited ΚΑΙ 2000 μνμ Για 2 κινητά 30.27. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μιλάνε με ηλιθιους. Αντε γειά
ant2100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το δίκτυο της ΔΕΗ. Στην πόλη της Κοζάνης αρχικά η ΔΕΗ εγκατέστησε τις γνωστές κουλούρες σε μεγάλο αριθμό κολόνων μέσα στην πόλη της Κοζάνης. Μετέπειτα μια εταιρεία απο Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΔΕΗ ξεκίνησε να σκάβει μέσα στους δρόμους της Κοζάνης , έφτιαξε κάποια υπόγεια φρεάτια και κάποια υπόγεια δίκτυα κυριότερα σε κεντρικούς δρόμους. Η ερώτηση μου είναι αν η ΔΕΗ χρειάζεται απλά να φτιάξει ένα βασικό υπόγειο κεντρικό δίκτυο που θα το συνδέσει με τα καλώδια στις κολόνες ή θα πρέπει να σκάψει μεγάλο αριθμό δρόμων μπροστά απο το κάθε σπίτι για να φέρει το δίκτυο σε κάθε περιοχή ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, ant2100 said: Η ερώτηση μου είναι αν η ΔΕΗ χρειάζεται απλά να φτιάξει ένα βασικό υπόγειο κεντρικό δίκτυο που θα το συνδέσει με τα καλώδια στις κολόνες ή θα πρέπει να σκάψει μεγάλο αριθμό δρόμων μπροστά απο το κάθε σπίτι για να φέρει το δίκτυο σε κάθε περιοχή ? Μέσα στις γειτονιές και προς τα σπίτια έρχεται εναέρια, αλλά προς την κάθε ευρύτερη περιοχή το "backbone" είναι υπόγειο. 1
enteacher04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω ίντερνετ μέσω της ΔΕΗ στο σπίτι μου, τί IP θα έχω; Θα είναι μια ελληνική IP, ή θα είναι ξένη, και θα έχω πρόβλημα με sites που δουλεύουν μόνο μέσω ελληνικής IP; Κάποιος φίλος μου είπε ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, μήπως κάποιος θα μπορούσε να μας πει με σιγουριά τί ισχύει;
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, enteacher04 είπε Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω ίντερνετ μέσω της ΔΕΗ στο σπίτι μου, τί IP θα έχω; Θα είναι μια ελληνική IP, ή θα είναι ξένη, και θα έχω πρόβλημα με sites που δουλεύουν μόνο μέσω ελληνικής IP; Κάποιος φίλος μου είπε ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, μήπως κάποιος θα μπορούσε να μας πει με σιγουριά τί ισχύει; Αποκλείεται αυτό, το φάσμα ip παρέχεται σε καθε πάροχο απο την εεττ Επεξ/σία Τρίτη στις 12:06 μμ από NikosKallithea 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ 3 hours ago, NikosKallithea said: Αποκλείεται αυτό, το φάσμα ip παρέχεται σε καθε πάροχο απο την εεττ Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το RIPE προμηθεύονται στην Ευρώπη. 10 hours ago, enteacher04 said: τί IP θα έχω; Θα είναι μια ελληνική IP, ή θα είναι ξένη, και θα έχω πρόβλημα με sites που δουλεύουν μόνο μέσω ελληνικής IP; Ελληνική κανονικότατα, απλά θα είναι CGNAT γιατί πλέον δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες για νέους παρόχους. 1
lacta13 Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ 5 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το RIPE προμηθεύονται στην Ευρώπη. Ελληνική κανονικότατα, απλά θα είναι CGNAT γιατί πλέον δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες για νέους παρόχους. Τι σημαίνει CGNAT?δλδ σε σχεση με τους κλασικους παροχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα