Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγηκε στις εξετάσεις ότι εχουμε λεμφοκυτταρωση.

Ο γιατρός ειναι λιγο μυστήριος μου ανέλυσε πολυ γρηγορα τηλεφωνικα τι κατασταση αλλα δεν καταλαβα γιατι τα έλεγε πολύ ιατρικά.
Φυσικά κλείσαμε ραντεβου αύριο να τον ξαναδει και να συζητησουμε τη κατάσταση.

Το γατί παρουσιάζε αδυναμια, εχασα λιγο βάρος και δεν έτρωγε όπως ετρώγε 3-ς εβδομάδες πριν. Το συνδίασα με την ξαφνική αλλαγή οτι ειχαμε δευτερο γατί στο σπιτι που εφυγε και ενιωθε μοναχός και πιστευα οτι ηταν συμπεριφερολογιακο.

Δεν έβλεπα βελτίωση (μόνο μικρη τη τελευταια βδομαδα) και απόφασησα να τον παω στον γιατρό. Κάναμε εξετάσεις και βγηκε λεμφοκυτταρωση.

Το γατί ειναι ζωηρό. παίζει. δεν κρυβεται και δεν μου εδειξε σημαδια οτι κατι πάει πολύ λάθος.

Έχει κανεις άποψη γι αυτο; Όσο και αν έψαξα στο internet δεν μπορεσα να βρω αρκετα στοιχεία για το θέμα. Μόνο οτι υπάρχει λοίμωξη και οτι ο οργανισμός του προσπαθει να το πολεμησει.

Κάθε γνώμη πολύτιμη.

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

Βγηκε στις εξετάσεις ότι εχουμε λεμφοκυτταρωση.

Ο γιατρός ειναι λιγο μυστήριος μου ανέλυσε πολυ γρηγορα τηλεφωνικα τι κατασταση αλλα δεν καταλαβα γιατι τα έλεγε πολύ ιατρικά.
Φυσικά κλείσαμε ραντεβου αύριο να τον ξαναδει και να συζητησουμε τη κατάσταση.

Το γατί παρουσιάζε αδυναμια, εχασα λιγο βάρος και δεν έτρωγε όπως ετρώγε 3-ς εβδομάδες πριν. Το συνδίασα με την ξαφνική αλλαγή οτι ειχαμε δευτερο γατί στο σπιτι που εφυγε και ενιωθε μοναχός και πιστευα οτι ηταν συμπεριφερολογιακο.

Δεν έβλεπα βελτίωση (μόνο μικρη τη τελευταια βδομαδα) και απόφασησα να τον παω στον γιατρό. Κάναμε εξετάσεις και βγηκε λεμφοκυτταρωση.

Το γατί ειναι ζωηρό. παίζει. δεν κρυβεται και δεν μου εδειξε σημαδια οτι κατι πάει πολύ λάθος.

Έχει κανεις άποψη γι αυτο; Όσο και αν έψαξα στο internet δεν μπορεσα να βρω αρκετα στοιχεία για το θέμα. Μόνο οτι υπάρχει λοίμωξη και οτι ο οργανισμός του προσπαθει να το πολεμησει.

Κάθε γνώμη πολύτιμη.

Αν αμφιβάλεις για την διάγνωση πας σε άλλο γιατρό, το ίντερνετ είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε θέματα είτε για ανθρώπους είτε για ζώα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αν αμφιβάλεις για την διάγνωση πας σε άλλο γιατρό, το ίντερνετ είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε θέματα είτε για ανθρώπους είτε για ζώα

Δεν ειναι ότι αμφιβάλω. Απλως δεν βρισκω τίποτα και στο Internet που να εξηγει τι κατάσταση.

Όπως ειπα αυριο θα παω ξανα στο γιατρό απλως θέλω να εχω ιδεα που βρισκομαστε.

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lasithi12 είπε

Δεν ειναι ότι αμφιβάλω. Απλως δεν βρισκω τίποτα και στο Internet που να εξηγει τι κατάσταση.

Όπως ειπα αυριο θα παω ξανα στο γιατρό απλως θέλω να εχω ιδεα που βρισκομαστε.

Ακόμα και εξετάσεις να μας δείξεις μόνο ένας κτηνίατρος μπορεί να σου δώσει σωστή γνώμη οπότε είτε εμπιστεύεσαι ότι σου πει ο υπάρχων, είτε ψάχνεις γι; το 2η γνώμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κτηνίατροι του ινσόμνια δουλεύουν τις Δευτέρες. Σήμερα έχω βάρδια εγώ, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων. Η λεμφοκυττάρωση μπορεί να είναι σημαίνει από το τίποτα έως κάτι πολύ κακό. 

50ε. 

Υ.Γ: Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί ένας ΤΕΙτζής ιατρικών εργαστηρίων χρεώνει τιμές γιατρού, είναι επειδή μένω Νορβηγία και κοστολογώ ανάλογα. 

Επεξ/σία από fmarulezkd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...