sonikk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Γεια σας.Εχω ενα laptop οπου λογω ελλειψης χρονου και βιασυνης το εκλεισα 5-6 φορες απο το κουμπι ενεργοποιησης χωρις να κανω κανονικο shutdown με αποτελεσμα τωρα οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα που λεει κανονικη εκκινηση επειδη τα windows δεν εκλεισαν σωστα αλλα πατωντας κανονικη εκκινηση βλεπω μια μαυρη οθονη μονο με το ποντικι πανω.Δικο μου σφαλμα που το εκλεινα αποτομα το ξερω και το αναγνωριζω.Το αφησα και δυο ωρες ετσι με την μαυρη οθονη μηπως απο πισω τρεχει κατι αλλα τιποτα, δεν ανοιγει. Ουτε απο safe mode μου ανοιγει. Δοκιμασα και το αλλο. Πατωντας συνεχως F2 οταν παει να μπουταρει μπαινει στο bios κανονικα αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει.Αν χρειαζεται κατι κιολας δηλαδη που θα μπορουσα να κανω ωστε να ανοιξει. Τι να κανω πειτε μου για να ανοιξει...Βοηθηστε παρακαλω.. Σας ευχαριστω.
Aris_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 τι windows έχεις ? έχεις δυνατότητα αλλου pc με internet ?
sonikk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μην γελασεις..windows vista.Aλλα ειναι πολυ λιγο δουλεμενο το laptop. Oxι μπαινω απο κινητο μονο τωρα αφου δεν ανοιγει.Γιατι το λες αυτο;θα βοηθουσε;
Aris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 αν έχεις το vista dvd μπαίνεις από εκεί με install και δοκιμάζεις να κάνεις repair & recovery το system στο C:\ How to automatically repair Windows Vista using Startup Repair (bleepingcomputer.com)
sonikk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν το εχω το vista dvd μαλλoν και αν το ειχα μετα απο τοσα χρονια που περασαν δεν θυμαμαι καν που το εχω βαλει.Πού θα μπορουσα να το βρω αυτο; Και δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα.Το dvd δεν λειτουργει γιατι με την πολυκαιρια χαλασε το λειζερ λογικα.Ουτε 10 φορες δεν το ειχα δουλεψει αλλα ο χρονος μαλλον εκανε την δουλεια του. Οποτε τί προτεινεις να κανω; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από sonikk
duffyduck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 ενδεχομένως να έχει χτυπήσει ο δίσκος (φαντάζομαι έχεις μηχανικό HDD και όχι SSD), μιας και πρόκειται για τόσο παλιό μηχάνημα ο δίσκος φαίνεται στο BIOS ?
sonikk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ο δισκος αν καταλαβα καλα φαινεται στο bios γιατι παω εκει που ρωταει που θελετε να μπουταρει πρωτα και βλεπω επιλογη για internal disc.Tο παταω βεβαια αλλα δεν αλλαζει κατι. Ναι μηχανικο hhd εχει το laptop. Εισαι αθηνα καπου οπου με καποιο αντιτιμο να μπορουσες να ανοιξεις το laptop;
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλο θα ηταν να μας ελεγες το μοντελο του φορητου σου και σιγουρα να αλλαξεις αυτο το χαλια λειτουργικο που το λενε Σ-βηστα. Εγω μενω Περιστερι θα μπορουσα να του ριξω μια ματια.
sonikk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλο θα ηταν να μας ελεγες το μοντελο του φορητου σου και σιγουρα να αλλαξεις αυτο το χαλια λειτουργικο που το λενε Σ-βηστα. Εγω μενω Περιστερι θα μπορουσα να του ριξω μια ματια. Sony vaio vgn cs11zr.Παλιο πολυ μοντελο αλλα σε τελεια κατασταση.Δεν εχει κανει πανω απο 500 ωρες λειτουργιας.Το λειτουργουσα μονο οταν πηγαινα διακοπες τα καλοκαιρια και αυτο οχι παντα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από sonikk
triplex1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Παρε εναν ssd απο eshop και κατεβασε και φτιαξε usb με linux , λογικα το θες για καθημερινη χρηση οποτε θα σε καλυψει , απο κει και περα αν πιανουν τα χερια σου και μπορεις να το ανοιξεις απο κατω μπορεις να κανεις ενα clearmos βγαζοντας την μπαταρια της μητρικης μηπως και επανελθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα