Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά αναρτώ εδώ. 

Αρκετά κάτω από τη φθηνότερη τιμή σε Skroutz και άλλα παρόμοια sites.

APPLE iPad 9th Gen 10.2'' Wi-Fi + Cellular 64GB - 10.2'' και άνω - ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr) Silver

APPLE iPad 9th Gen 10.2'' Wi-Fi + Cellular 64GB - 10.2'' και άνω - ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr) Space Grey Υ.Γ.: Αλλάξανε την τιμή του σε 399€ από 369€ την ώρα της δημιουργίας του θέματος. Υ.Γ.2: Πάλι μου βγάζει τιμή 369€ τώρα. 😁

Skroutz

Apple iPad 2021 10.2" με WiFi+4G και Μνήμη 64GB Silver - Skroutz.gr Silver  (525,16€)

Apple iPad 2021 10.2" με WiFi+4G και Μνήμη 64GB Space Gray - Skroutz.gr Space Grey  (497,40€) 

BestPrice

Apple iPad 10.2" 2021 WiFi & Cellular 64GB | BestPrice.gr Silver  (426,90€)

Apple iPad 10.2" 2021 WiFi & Cellular 64GB | BestPrice.gr Space Grey  (422,10€)

• Like 9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόσθεσε και τα λινκ από skroutz & bestprice κι είσαι οκ ..! 

Προσοχή το 1ο που εμφανίζει στο bestprice στα 343€ είναι μονο wifi 

https://www.skroutz.gr/s/31134378/Apple-iPad-2021-10-2-με-WiFi-4G-και-Μνήμη-64GB-Space-Gray.html?from=sku_color_variations

https://www.bestprice.gr/item/2156987531/apple-ipad-102-2021-wifi-cellular-64gb.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kgian είπε

Έχω ένα ipad air 2. Θα δω σημαντική διαφορά αν πάω σε αυτό;

τεράστια διαφορά σε επεξεργαστική δύναμη , επίσης το air 2 σταματάει να παίρνει αναβαθμίσεις φέτος .

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Φαντάζομαι για δικαιούχους ψηφιακής μέριμνας δεν ισχύει η τιμή.

Αυτό τσέκαρα τώρα αλλά δίνουν με την ψηφιακή μέριμνα μόνο το απλό wifi μοντέλο στα 399, δυστυχώς.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω!!!!Ελπιζω να μην πεσει ακυρο.

Ετοιμαζομουν να αγορασω μια απο αυτες τις μερες αυτο...

https://www.skroutz.gr/s/31134461/Apple-iPad-2021-10-2-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Space-Gray.html?event_price=354.76&from=account_notifications_price_drop

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Πριν λίγο βέβαια είδα πως στο αμαζον Ιταλίας το wifi μόνο βγαίνει στα 312€ τελικη που το θεωρώ επίσης εξαιρετική τιμή. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kgian είπε

Πριν λίγο βέβαια είδα πως στο αμαζον Ιταλίας το wifi μόνο βγαίνει στα 312€ τελικη που το θεωρώ επίσης εξαιρετική τιμή. 

Βγαζει παραδοση τελος Αυγουστου για οποιον δεν το βιαζεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Πέρα από τον επεξεργαστή καμία άλλη ουσιαστική διαφορά από iPad του 2018 έχει; 

όχι 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

μπορει να κοπει τιμολογιο ?

Ναι , μπορεί.  Όπως επίσης μπορει να γίνει και αποφορολογιση απ'οσο ξέρω , μια και πρόκειται για το μοντέλο που παίρνει κάρτα sim

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά το τσίμπησα, για να αντικαταστήσω το 10,2 ίντσες του γιού μου του 2020. Έχει διπλάσια  χωρητικότητα , cellular και καλύτερο  επεξεργαστη. Αποφορολόγηση μπορεί να γίνει μόνο σε κατάστημα, εγώ το έκοψα τιμολόγιο με ΦΠΑ  μήπως δεν προλάβαινα την προσφορά με άλλο τρόπο. Θεωρώ φανταστική προσφορά για όποιον θα βάλει κάρτα για δεδομένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...