arsenal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Γνωρίζει κάποιος μεταφορική πόρτα πόρτα από Ελλάδα Βουλγαρία που έχει φτηνά μεταφορικά και δυνατότητα αντικαταβολής (δεν είναι απαραίτητο πιο πολύ με ενδιαφέρει η πόρτα πόρτα και φτηνά μεταφορικά).
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Με ΕΛΤΑ έστειλα τον Μάη δέμα ,λιγότερο απο 4 κιλά νομίζω στα 27€? (δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να ανοιξω το site των ΕΛΤΑ) ,και πήγε σε μια εβδομάδα εκεί.Δεν ήταν αντικαταβολή,δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στο εξωτερικό .
arsenal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Με ΕΛΤΑ έστειλα τον Μάη δέμα ,λιγότερο απο 4 κιλά νομίζω στα 27€? (δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να ανοιξω το site των ΕΛΤΑ) ,και πήγε σε μια εβδομάδα εκεί.Δεν ήταν αντικαταβολή,δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στο εξωτερικό . Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο επειδή πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα ψάχνω κατι ταχύτερο από ΕΛΤΑ. 1
kiko33gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταφορική στη Βουλγαρία : https://www.econt.com/en/. Είχαν ανοίξει πριν καιρό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμα. Μπορείς να επικοινωνίσεις μαζί τους και να πάρεις προσφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα