Titos301 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) το τελευταιο διαστημα παρατηρω και προχθες εγινε πολυ εντονο προβλημα με τη ροδελα του steelseries rival 3 wireless mouse μου, κανω πχ πανω σκρολ και παει κανονικα και σε καποια φαση κανει κατω και μετα πανω, το ιδιο συμβαινει και αναποδα, παρα πολυ ενοχλητικο, να σημειωθει οτι το εχω λιγοτερο απο χρονο, εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα; και αν ναι πως το ελυσε; δοκιμασα να ενημερωσω τον driver να αλλαξω θυρα usb αλλα τπτ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Titos301
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Titos301 είπε εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα; και αν ναι πως το ελυσε; RMA 1
clampro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Έχω ένα Deathadder και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ψάχνοντας για το δικό μου, έπεσα πάνω σε αυτό. Παίζει και στο δικό σου να έχει μαζευτεί βρωμιά στον encoder της ροδέλας. Αν είσαι εντός εγγύησης, κάνε αυτό που λέει ο Τέρης και μην ασχολείσαι παραπάνω. Αν όχι, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να το ματσακωνιάσεις. 1 1
Titos301 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, clampro είπε Έχω ένα Deathadder και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ψάχνοντας για το δικό μου, έπεσα πάνω σε αυτό. Παίζει και στο δικό σου να έχει μαζευτεί βρωμιά στον encoder της ροδέλας. Αν είσαι εντός εγγύησης, κάνε αυτό που λέει ο Τέρης και μην ασχολείσαι παραπάνω. Αν όχι, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να το ματσακωνιάσεις. αχα σε ευχαριστω, ναι ηδη μπηκα στο site τους και τους εστειλα μηνυμα, θελουν 2 εργασιμες μερες να μου απαντησουν, ελπιζω να βγαλω ακρη, εχει 2 χρονια εγγυηση και ειμαι εντος για να δουμε...
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 29/7/2022 στις 4:39 ΜΜ, Titos301 είπε το τελευταιο διαστημα παρατηρω και προχθες εγινε πολυ εντονο προβλημα με τη ροδελα του steelseries rival 3 wireless mouse μου, κανω πχ πανω σκρολ και παει κανονικα και σε καποια φαση κανει κατω και μετα πανω, το ιδιο συμβαινει και αναποδα, παρα πολυ ενοχλητικο, να σημειωθει οτι το εχω λιγοτερο απο χρονο, εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα; και αν ναι πως το ελυσε; δοκιμασα να ενημερωσω τον driver να αλλαξω θυρα usb αλλα τπτ Δοκίμασε να φυσήξεις δυνατά στην σχισμή ανάμεσα στην ροδέλα και τον σκελετό του ποντικιού, καλύτερα να βάλεις κάνα φυσητήρι ή αέρα απο κομπρεσέρ αν έχεις. 1
Titos301 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δοκίμασε να φυσήξεις δυνατά στην σχισμή ανάμεσα στην ροδέλα και τον σκελετό του ποντικιού, καλύτερα να βάλεις κάνα φυσητήρι ή αέρα απο κομπρεσέρ αν έχεις. Σημερα αγορα σπρει αερα γιατι με το φυσημα τις προηγουμενες μερεε δεν εγινε τπτ...τελικα ουτε με τολ σπρει αλλαξε κατι. Το εβαλα και απο το μπροστινο μερος και το πισω στην εσοχη της ροδελας αλλα τπτ...
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Titos301 είπε Σημερα αγορα σπρει αερα γιατι με το φυσημα τις προηγουμενες μερεε δεν εγινε τπτ...τελικα ουτε με τολ σπρει αλλαξε κατι. Το εβαλα και απο το μπροστινο μερος και το πισω στην εσοχη της ροδελας αλλα τπτ... μου φαίνεται δύσκολο να χάλασε τόσο γρήγορα (όχι ότι το αποκλείω) μπορεί να ειναι κάνα κομματάκι cheetos που να έγινε πλαστελίνη απο το πήγαινε έλα της ροδέλας και να μην βγαίνει εύκολα παίξε γρήγορα την ροδέλα ενώ το φυσάς ή προσπάθησε και να το "χτυπήσεις" λίγο ενώ το φυσάς όχι να το σπάσεις, ελαφρά, ίσα ίσα με το τράνταγμα να κουνηθεί το όποιο σκουπιδάκι. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις απιονισμένο νερό (στο super έχει για σιδέρωμα) ή οινόπνευμα αν το βάλεις σε νέρο ζέστανε το λίγο (όχι να βράσει) βούτα το ανάποδα έτσι ώστε να μην μπει όλο μέσα και χαλάσει το αυτοκόλλητο πού ίσως έχει απο κάτω στην βάση. Εννοείται δεν ειναι συνδεδεμένο όταν το κάνεις αυτό και το αφήνεις στον ήλιο να στεγνώσει για αρκετή ώρα και καλού κακού τουλάχιστον 2 μέρες πριν ο βάλεις στο PC. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper 1
Titos301 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε μου φαίνεται δύσκολο να χάλασε τόσο γρήγορα (όχι ότι το αποκλείω) μπορεί να ειναι κάνα κομματάκι cheetos που να έγινε πλαστελίνη απο το πήγαινε έλα της ροδέλας και να μην βγαίνει εύκολα παίξε γρήγορα την ροδέλα ενώ το φυσάς ή προσπάθησε και να το "χτυπήσεις" λίγο ενώ το φυσάς όχι να το σπάσεις, ελαφρά, ίσα ίσα με το τράνταγμα να κουνηθεί το όποιο σκουπιδάκι. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις απιονισμένο νερό (στο super έχει για σιδέρωμα) ή οινόπνευμα αν το βάλεις σε νέρο ζέστανε το λίγο (όχι να βράσει) βούτα το ανάποδα έτσι ώστε να μην μπει όλο μέσα και χαλάσει το αυτοκόλλητο πού ίσως έχει απο κάτω στην βάση. Εννοείται δεν ειναι συνδεδεμένο όταν το κάνεις αυτό και το αφήνεις στον ήλιο να στεγνώσει για αρκετή ώρα και καλού κακού τουλάχιστον 2 μέρες πριν ο βάλεις στο PC. ειχα κανει λαθος ητανε αγορασμενο το νοεμβριο του 2020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα