Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)


korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Δυστυχώς η αδερφή μου προχώρησε σε συμφωνία προφορική με την W&V καθώς στο τηλέφωνο της τα είπαν ωραία, αλλά διαπίστωσε τελικά ότι δεν την συμφέρει.

εκτός απο όσα ανέφερε ο ekrepali πιο πάνω πριν , πως η εταιρία προχώρησε χωρίς να πάρει ταυτότητα  ΑΦΜ κτλ , έστειλε σε email τα στοιχεία της ? Μήπως ήταν παλιότερα στη W&V ? Απορία το έχω , αν όχι έχουν περάσει σε νέο επίπεδο

Επεξ/σία από korakios
αλλαγή σελίδας
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • korakios

    5543

  • ekrepali

    2082

  • doomnx

    1053

  • takoulou

    642

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

επανέρχομαι στην περίπτωση μου (θέμα με απουσία πιστώσεων ΤΕΜ σε λογαριασμούς της ΗΡΩΝ) την οποια συνοψίζω ξανα καλύτερα μαζί με την σημερινή απάντηση της εταιρειας μεσω chat:

Γ21 επαγγελματικό ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ στο προγραμμα ONLY BUSINESS στην ΗΡΩΝ απο 25.11.21. Τους πρώτους 4 μήνες αποδίδεται κανονικά ΤΕΜ. Τους επομενους 4 (21.01.22-18.05.22) δεν εμφανίζεται πουθενα πιστωση ΤΕΜ στους λογαριασμους. Στον 9ο λογαριασμό εμφανίζεται μαζί με ρήτρα αναπροσαρμογής. 10ος μεταβαίνω στο Protect Business S, ξανά ρήτρα με ΤΕΜ, στον 11ο μεταβαίνω στο Generous Business S (ρήτρα, ΤΕΜ, χαμένη συνέπεια λόγω αλλαγής προγράμματος (...) ) οπου ειμαι μεχρι τώρα με ΤΕΜ κανονικά, χωρίς ρήτρα, με συνέπεια και τελικές τιμές μ.ο 0.4 ευρώ/kwh.

Μου ηρθε και μενα το mail με την αναδρομικη εξτρα επιδοτηση, εκανα αιτηση, μου ειπαν οτι λογω κοινοχρηστου δεν χρειαζοταν να κανω και θα μου αποδοθει συστημικα. Τα παιδια εδώ είπαν ότι ουτε δικαιουμαι ουτε θα παρω, αλλα δικαιουμαι το ΤΕΜ που δεν ειχα για 21.01.22-18.05.22. 

Επικοινωνω μαζι τους σημερα και μου λενε οτι δεν δικαιουμαι ΤΕΜ για αυτό το διαστημα, καθως ήμουν σε "σταθερο πρόγραμμα χωρίς ρήτρα". Ισχύει αυτό; Τότε πως πήρα ΤΕΜ στο ίδιο πρόγραμμα το 1ο 4μηνο (21.09.21-20.01.22);

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Δυστυχώς η αδερφή μου προχώρησε σε συμφωνία προφορική με την W&V καθώς στο τηλέφωνο της τα είπαν ωραία, αλλά διαπίστωσε τελικά ότι δεν την συμφέρει. Το συμβόλαιο απλώς της το απέστειλαν με mail και δεν το έχει υπογράψει. Εντωμεταξύ επειδή πέρασαν οι 14 μέρες της υπαναχώρησης (η συνομιλία έγινε 01.02.2023) τώρα της λένε ότι θα πρέπει να κάνει αίτηση στον πάροχο που θέλει. 
Σε επικοινωνία με την εταιρεία, ισχυρίζονται ότι ακόμα και αν δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση, αυτή ισχύει κανονικά! Σας επισυνάπτω την απάντηση τους σχετικά με το θέμα. 
 

  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλημέρα σας,

 

Σε συνέχεια του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, το οποίο αφορά την από 01.02.2023 Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, η οποία καταρτίστηκε μεταξύ ημών και στην οποία συνομολογήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις ηλεκτροδότησης της παροχής σας με αριθμό ****, επαγόμαστε τα κατωτέρω.

Την 01η.02.2023 εκπρόσωπος της εταιρείας μας επικοινώνησε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Ακολούθησε σύντομη περιγραφή του νέου προγράμματος, καθώς επίσης και των όρων των συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που συνάπτει η εταιρεία μας με τους πελάτες της.

Με την ΠΝΠ 75/30.03.2020 (άρθρο πεντηκοστό πέμπτο «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις ενεργειακού τομέα») προστέθηκε στο άρθρο 48 του ν.4001/2011 (Ενεργειακές Αγορές Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου), μεταξύ άλλων, πρόβλεψη για υποχρέωση των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σχετικά με τη χρήση εφαρμογών τηλεπικοινωνιακού δικτύου, διαδικτύου ή και άλλων κατάλληλων μέσων για τη σύναψη και τροποποίηση σύμβασης προμήθειας και για τη διάθεση οποιουδήποτε τυποποιημένου υλικού που καταρτίζει ο προμηθευτής, της σύμβασης Προμήθειας, καθώς και των εγγράφων που τη συνοδεύουν. 

Κατά τη διάρκεια σύναψης της σύμβασης, σας αναλύθηκαν οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος υπό τον τίτλο «zerO+». Μάλιστα σας εστάλησαν οι όροι και οι προϋποθέσεις του ανωτέρω προγράμματος για να τους μελετήσετε και να αποφασίσετε αν βαίνουν προς το συμφέρον σας. O εκπρόσωπός μας δεν παρέλειψε να σας προτρέψει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας μας, ήτοι www.watt-volt.gr, όπου οι εν λόγω όροι βρίσκονται αναρτημένοι και συνεχώς ενημερωμένοι και σημείωσε μάλιστα πως στον ίδιο διαδικτυακό τόπο υπήρχε (και υπάρχει) αναλυτική περιγραφή της τιμολόγησης που θα τύγχαναν, εφόσον συμβάλλονταν μαζί μας στην κατηγορία υπό τον τίτλο «zerO+».

Επί τη βάση των ανωτέρω, η ηχητική καταγραφή και η συναίνεση σας αντικατέστησε την υπογραφή της σύμβασης. Η διάταξη αυτή αποτελεί τη νομική βάση της ηχητικής καταγραφής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων - πελατών της WATT+VOLT, στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, κατά την μεταξύ τους επικοινωνία και σύναψη ή και τροποποίηση της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος μέσω τηλεφώνου.

Πράγματι o συνεργάτης της εταιρείας μας κατόπιν συνεννόησης απέστειλε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχατε δηλώσει την οικεία σύμβαση και την 01η.02.2023 καταρτίστηκε εγγράφως μεταξύ ημών, η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με το περιεχόμενο και τους ορισμούς που επιτάσσει ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Πελάτες.

Συνεπώς, την 08η.02.2023 αποστείλαμε αίτημα εκπροσώπησης στον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), το οποίο έλαβε τον αύξοντα αριθμό αιτήματος ******* στο πληροφοριακό σύστημά του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Θαλής).

Ενημερωθήκατε δε πως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την κατάρτιση της μεταξύ μας σύμβασης, δύναται να υπαναχωρήσετε αζημίως από αυτή, χρησιμοποιώντας το υπόδειγμα της δήλωσης υπαναχώρησης. Μάλιστα, η ανωτέρω δυνατότητα αναφέρεται ευκρινώς στους γενικούς όρους της μεταξύ μας συμβάσεως. 

Ειδικότερα, στο οικείο άρθρο αναφέρονται επί λέξει τα κατωτέρω: «Ο Πελάτης δύναται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών μετά την υπογραφή του να υπαναχωρήσει αζημίως από την παρούσα σύμβαση χρησιμοποιώντας το ευρισκόμενο υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης στην ιστοσελίδα https://www.watt-volt.gr/customer-support/useful-forms/forms/. Το ως άνω δικαίωμα δεν ισχύει για τον Πελάτη που υπογράφει την παρούσα εντός φυσικού καταστήματος του Προμηθευτή».

Ωστόσο, ουδέποτε λάβαμε το εν λόγω έντυπο υπαναχώρησης προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και την 08η.02.2023 ο ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση του αιτήματος εκπροσώπησης της παροχής σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε προμηθευτή, θα χρειαστεί να υπογράψετε νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τον προμηθευτή της επιλογής σας.

Αναφορικά με το αίτημά σας για έκδοση τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτός πρόκειται να εκδοθεί κατόπιν πληροφόρησης που θα σταλεί από τον αρμόδιο Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής παρόχου.

Κατά πόσο ισχύει αυτό, μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Τώρα φυσικά έχει μπει ξανά στην διαδικασία μεταφοράς της γραμμής. Σόρρυ για το μακρινάρι και ευχαριστώ. 

Της διαβάστηκε η σύμβαση τηλεφωνικά?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

Γ21 επαγγελματικό ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ στο προγραμμα ONLY BUSINESS στην ΗΡΩΝ απο 25.11.21. Τους πρώτους 4 μήνες αποδίδεται κανονικά ΤΕΜ.

σταθερό ήταν

https://www.heron.gr/media/aydfoaf4/ειδικοί-όροι-εμπορικού-προγράμματος-only-business.pdf

όχι 4 μήνες , μέχρι 1/1/22 31/12/21

9 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

Τους επομενους 4 (21.01.22-18.05.22) δεν εμφανίζεται πουθενα πιστωση ΤΕΜ στους λογαριασμους. Στον 9ο λογαριασμό εμφανίζεται μαζί με ρήτρα αναπροσαρμογής.

δες αν σε αλλάξανε στο plus και ακριβώς ποια ημερομηνία , ή δες για ειδοποίηση αλλαγής όρων κτλ

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Της διαβάστηκε η σύμβαση τηλεφωνικά?

μην τα μπερδεύεις

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ισχύει μόνο για υφιστάμενους πελάτες, όπου πριν τη συνομιλία γίνεται πιστοποίηση στοιχείων (ταυτότητα, αφμ κλπ) και υπάρχει ηχογράφηση όπου ο εκπρόσωπος διάβασε όλη τη σύμβαση (γενικοί όροι, ειδικοί όροι, τιμοκατάλογος) λέξη προς λέξη

Διαφορετικά απαιτείται υπογραφή. Στη προκειμένη περίπτωση δηλαδή πού ξέρει ο εκπρόσωπος ότι μιλούσε με την αδερφή σου και όχι με τη γειτόνισσα που παρίστανε την αδερφή σου.

21/2 ανακοινώνονται τα νέα τιμολόγια, δες τι σε συμφέρει και φρόντισε να ξεκουμπιστείς απ'τη W&V. Mέχρι τότε ζήτα να σου στειλουν βεβαιωση εκπροσώπησης για να μπορέσεις ευκολότερα να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο ή κοίτα μήπως μπορείς να γραφτείς στο https://www.mywatt.gr/#/login μήπως και μπορείς να βγάλεις από εκεί βεβαίωση εκπροσώπησης (ο ΗΡΩΝ έχει τέτοια δυνατότητα) ή έστω να τραβήξεις ένα screenshot που να φαίνεται το αφμ και ο αρ. παροχής.

Κι αφού ξεμπλέξεις με την αλλαγή παρόχου, άνοιξε ένα αίτημα στο myrae και ζήτα τους αποζημίωση (για παράνομη σύναψη σύμβασης χωρίς υπογραφή όρων). Θα σου απαντήσουν παπαριές, πατάς μη αποδοχή και ζητάς διαμεσολάβηση της ΡΑΕ.

Έπειτα στέλνεις mail στο [email protected] με θέμα "Αίτημα διαμεσολάβησης", γράφεις όλα τα στοιχεία (ονομα, αφμ, ταυτότητα, παροχή, διεύθυνηση, τηλέφωνο) και γράφεις ότι ζητάς τη διαμεσολάβηση της ΡΑΕ για παράνομη σύναψη σύμβασης χωρίς υπογραφή, ζητώντας την επιβολή ποινικής ρήτρας και τέλος λες στη ΡΑΕ να πρωτοκολληθεί το αίτημα σου.

 

17 λεπτά πριν, korakios είπε

εκτός απο όσα ανέφερε ο ekrepali πιο πάνω πριν , πως η εταιρία προχώρησε χωρίς να πάρει ταυτότητα  ΑΦΜ κτλ , έστειλε σε email τα στοιχεία της ? Μήπως ήταν παλιότερα στη W&V ? Απορία το έχω , αν όχι έχουν περάσει σε νέο επίπεδο

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα της τα προωθήσω να πράξει αναλόγως. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Αφού πηγες.. Τι μήνυμα θέλεις.. 

Ναι θα έρθει 

Για ελιν όταν βάζω στον έναντι τις κανονικές κιλοβατορες μέτρησης, στο τέλος στον εκκαθαριστικό τετράμηνου επιμεριζονται; η μένουν όπως της έδωσα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, korakios είπε

σταθερό ήταν

https://www.heron.gr/media/aydfoaf4/ειδικοί-όροι-εμπορικού-προγράμματος-only-business.pdf

όχι 4 μήνες , μέχρι 1/1/22 31/12/21

δες αν σε αλλάξανε στο plus και ακριβώς ποια ημερομηνία , ή δες για ειδοποίηση αλλαγής όρων κτλ

ολοι οι λογαριασμοι λενε Only Business διπλα στο εμπορικο προγραμμα, και η τιμή 0.086 ισχύει σε όλους

οι ειδοποιησεις αλλαγης ορων αφορουν την ειδοποιηση για εφαρμογη ρητρας αναπροσαρμογης εντος 60 ημερων και εχετε ταδε μερες να αμφισβητησετε κτλ, κατι που και αργα πηρα χαμπαρι και που δεν εκανα, οποτε το πληρωσα αδρα το συγκεκριμενο.

αρα να υποθεσω οτι εχουν δικιο και δε δικαιουμαι ΤΕΜ για το διαστημα που δεν εχουν πιστωσει.

αποριας αξιο βεβαια οτι το 1ο τετραμηνο εντος only business απεδιδαν ΤΕΜ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, mindscape2 είπε

αποριας αξιο βεβαια οτι το 1ο τετραμηνο εντος only business απεδιδαν ΤΕΜ.

μάλλον μπερδεύεσαι με το οτι (υποθέτω) ο λογαριασμός ήταν τετράμηνος , στα σταθερά οι ΤΕΜ μπαίναν μέχρι τέλη 2021 άρα αφορά σπαστές κιλοβατώρες

2 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

αρα να υποθεσω οτι εχουν δικιο και δε δικαιουμαι ΤΕΜ για το διαστημα που δεν εχουν πιστωσει.

δεν δικαιούσαι για το διάστημα που χρεωνόσουν με σταθερή τιμή , δλδ τις σπαστές κιλοβατώρες (αν είναι μίξη σταθερό και ρήτρας στον ίδιο λογαριασμό) , οι υπόλοιπες παίρνουν ΤΕΜ αφού χρεώθηκες γιαυτές ρήτρα

3 λεπτά πριν, mindscape2 είπε

οι ειδοποιησεις αλλαγης ορων αφορουν την ειδοποιηση για εφαρμογη ρητρας αναπροσαρμογης εντος 60 ημερων και εχετε ταδε μερες να αμφισβητησετε κτλ, κατι που και αργα πηρα χαμπαρι και που δεν εκανα, οποτε το πληρωσα αδρα το συγκεκριμενο.

γιαυτό έπρεπε να κάνεις αμφισβήτηση , μπορεί 1/1000 άτομα να έβγαλαν άκρη αλλά ειδικά για τη μη ατομική ενημέρωση είχε βγάλει και ανακοίνωση η ΡΑΕ

και φυσικά αν ήταν μεγάλο το ποσό ίσως άξιζε να πας δικαστικά (ίσως με μια σύσταση απο ΣτΚ θα βοηθούσε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον μπερδεύεσαι με το οτι (υποθέτω) ο λογαριασμός ήταν τετράμηνος , στα σταθερά οι ΤΕΜ μπαίναν μέχρι τέλη 2021 άρα αφορά σπαστές κιλοβατώρες

δεν δικαιούσαι για το διάστημα που χρεωνόσουν με σταθερή τιμή , δλδ τις σπαστές κιλοβατώρες (αν είναι μίξη σταθερό και ρήτρας στον ίδιο λογαριασμό) , οι υπόλοιπες παίρνουν ΤΕΜ αφού χρεώθηκες γιαυτές ρήτρα

γιαυτό έπρεπε να κάνεις αμφισβήτηση , μπορεί 1/1000 άτομα να έβγαλαν άκρη αλλά ειδικά για τη μη ατομική ενημέρωση είχε βγάλει και ανακοίνωση η ΡΑΕ

και φυσικά αν ήταν μεγάλο το ποσό ίσως άξιζε να πας δικαστικά (ίσως με μια σύσταση απο ΣτΚ θα βοηθούσε)

όχι μηνιαίοι ήταν οι λογαριασμοί, αλλά κατάλαβα τι λες. όσο για το άλλο, στερνή μου γνώση.. προχωράμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Θα σου στείλουν σε μερικές μέρες email που θα αναγράφει αρ. παροχής και ημερομηνία εκπροσώπησης (πιθανώς η αλλαγή να έχει γίνει από προχτές). Αυτό το email κράτα το (εκτύπωσε το σε χαρτί η pdf) καθώς μπορεί να χρησιμεύσει σαν βεβαίωση επροσώπησης σε περίπτωση που θες να αλλάξεις πάλι πάροχο.

Μου ήρθε στο email η εκπροσώπηση.

Μπαίνω στο myelin, βάζω τα 10 ψηφία της παροχής και αφμ, αλλά μου λέει ότι είναι λάθος!!!

Να περιμένω έως Δευτέρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα κι από εμένα,

Είμαι στο ΔΕΗ Open, και με πήραν τηλέφωνο από Protergia. Θεωρητικά, με την έκπτωση συνέπειας το MVP Reward φαίνεται να με συμφέρει, αλλά κάτι το "ασαφείς χρεώσεις" στο εξελάκι, κάτι η μεγάλη εξάρτηση της τελικής τιμής από τη συνέπεια (καλά, εδώ κάνουμε και μια πάγια, αλλά μπορεί να σπάσει κι ο διάολος το ποδάρι του) και κάτι οι (όποιες) καθυστερήσεις κατά την αλλαγή εκπροσώπησης (ειδικά αν πηδάμε από πάροχο σε πάροχο) με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις!

Κοίταξα τους όρους χωρίς να δω κάτι φοβερό, πλην του ότι μετά την αναστολή, η συνέπεια θα πάει στα 10 ευρώ/MWh, οπότε μάλλον τότε θα πρέπει να πάω αλλού.

Σχόλια/παρατηρήσεις/προτάσεις; Να κάτσω στ'αυγά μου καλύτερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Orestis_G είπε

αλλά κάτι το "ασαφείς χρεώσεις" στο εξελάκι

ισχύει μιας και δεν έχεις ανάλυση ανα μήνα τις κιλοβατώρες επι τιμή κιλοβατώρας για να κάνεις επαλήθευση

4 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Σχόλια/παρατηρήσεις/προτάσεις; Να κάτσω στ'αυγά μου καλύτερα;

μπορείς να επιλέξεις άλλο πάροχο , αλλά περίμενε μιας και πλησιάζει η ανακοίνωση των νέων τιμών για Μάρτιο (21 του μηνός) .

Για Φεβ η ακατονόμαστη είχε νορμάλ τιμή σε αντίθεση με προηγούμενους μήνες  , οπότε βλέπεις για Μάρτιο

5 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Κοίταξα τους όρους χωρίς να δω κάτι φοβερό, πλην του ότι μετά την αναστολή, η συνέπεια θα πάει στα 10 ευρώ/MWh, οπότε μάλλον τότε θα πρέπει να πάω αλλού.

το 10€/ΜWh δεν είναι τόσο τραγικό όσο ο τύπος υπολογισμού προμήθειας που είναι τραγικός και εκτός απο ακριβό τιμολόγιο θα έχει και αναδρομικές χρεώσεις απο εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ (όπως τη φάγανε στην elpedison)

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μου ήρθε στο email η εκπροσώπηση.

Μπαίνω στο myelin, βάζω τα 10 ψηφία της παροχής και αφμ, αλλά μου λέει ότι είναι λάθος!!!

Να περιμένω έως Δευτέρα?

11 είναι τα ψηφία. Κι εμένα άργησε να ανοίξει η εγγραφή, δε θυμάμαι αν έπιασε μετά το mail εκπροσώπησης ή μετά την έκδοση του 1ου λογαριασμού

3 ώρες πριν, mindscape2 είπε

 

Γ21 επαγγελματικό ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ στο προγραμμα ONLY BUSINESS στην ΗΡΩΝ απο 25.11.21. Τους πρώτους 4 μήνες αποδίδεται κανονικά ΤΕΜ. Τους επομενους 4 (21.01.22-18.05.22) δεν εμφανίζεται πουθενα πιστωση ΤΕΜ στους λογαριασμους.

 

 

Η ανακοίνωση τροποποίησης του Only Business ήρθε στις 6/4/22... και η εφαρμογή ρήτρας αναπροσαρμογής έγινε μετά από 60 μέρες. Λογικό είναι λοιπόν να μην έχεις πάρει ΤΕΜ απ΄τον Ιανουάριο ως το Μάιο, καθώς οι επιδοτήσεις των σταθερών τιμολογίων (0.02Ε/kwh) ίσχυαν μεχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, korakios είπε

το 10€/ΜWh δεν είναι τόσο τραγικό όσο ο τύπος υπολογισμού προμήθειας που είναι τραγικός και εκτός απο ακριβό τιμολόγιο θα έχει και αναδρομικές χρεώσεις απο εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ (όπως τη φάγανε στην elpedison)

Έχουμε κάπου πρόχειρους αυτούς τους τύπους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Έχουμε κάπου πρόχειρους αυτούς τους τύπους;

τα γράφει αναλυτικά

https://www.protergia.gr/media/0dvpmcud/kymainomeni_xreosi.pdf

όπου έχει το λινκ για ΑΔΜΗΕ

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

και κατεβάζεις το πιο πρόσφατο κοιτώντας τη στήλη "Σύνολο" για το ΜΤΑ

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...