skiouros78 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) παιδιά δεν μπορω να δουλεψω δεν θα εχω για πολυ εισόδημα τι να κανω; εχω κυλη μεσοσπονδίλου 4.5 χιλ. απο την μεγαλη πεμπτη ακομα ποναω δεν μπορω να σκυψω , να στεκομαι για πολυ ορθιος να καθομαι για πολυ ουτε να ξαπλωνω για πολυ εκτος αν ειμαι κομματια και ξεραθω στον υπνο τι να κανω ; ειμαι 20 , εχω περασει σε πανεπιστημιο και δεν μπορω να παω γιατι ειναι στην κεφαλονια και ειμαι αθηνα , σε λιγο τελειωνουν και τα χρηματα απο το ικα τι θα κανατε εσεις; στο σπιτι ειμαι με τους γονεις μου αλλα δεν μπορουν να με βοηθησουν να παω στο αργοστόλι (στη σχολή μου) περασα το 20 εκανα 2 εξαμηνα οσο γινοταν απο υπολογιστη το μαθημα μεσω zoom Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από skiouros78 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ιατρό δημόσιου νοσοκομείου; Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, αναρωτιέμαι πάντως οι γονείς σου γιατί δεν ενδιαφέρονται παραπάνω...
andreoulios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 για αρχη πρεπει να λυσεις το προβλημα της δισκοκοιλης, θα πας με τη μαγνητικη στο γιατρο να σου γραψει φαρμακα για τον πονο και 10 συνεδριες φυσιοθεραπειας δωρεαν. θα κανεις οτι σου πει ο φυσιοθεραπευτης κατα γραμμα συν τις ασκησεις στο σπιτι. μετα απο καποιους μηνες που θα εισαι καλυτερα βλεπεις τι θα κανεις με τη σχολή σου, καλυτερα παντως αν δε μπορεις να πας να κανεις παυση φοιτησης για να μη μετραει ο χρονος
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Κατανοητά όλα αυτά που μας λες. Απορώ πως δεν σου έχει προτείνει θεραπευτική λύση ο γιατρός. Αν σου είπε κάτσε ξεκουρασου και μετά θα είσαι εντάξει, αλλά εσένα δεν σου πέρασε, τότε πήγαινε ξανά στον γιατρό ή πήγαινε σε άλλον γιατρό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, skiouros78 είπε παιδιά δεν μπορω να δουλεψω δεν θα εχω για πολυ εισόδημα τι να κανω; εχω κυλη μεσοσπονδίλου 4.5 χιλ. απο την μεγαλη πεμπτη ακομα ποναω δεν μπορω να σκυψω , να στεκομαι για πολυ ορθιος να καθομαι για πολυ ουτε να ξαπλωνω για πολυ εκτος αν ειμαι κομματια και ξεραθω στον υπνο τι να κανω ; ειμαι 20 , εχω περασει σε πανεπιστημιο και δεν μπορω να παω γιατι ειναι στην κεφαλονια και ειμαι αθηνα , σε λιγο τελειωνουν και τα χρηματα απο το ικα τι θα κανατε εσεις; στο σπιτι ειμαι με τους γονεις μου αλλα δεν μπορουν να με βοηθησουν να παω στο αργοστόλι (στη σχολή μου) περασα το 20 εκανα 2 εξαμηνα οσο γινοταν απο υπολογιστη το μαθημα μεσω zoom Ο γιατρός σου τι λέει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις