zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γίνεται στο fb να βλέπουν συγκεκριμένοι χρήστες της επιλογής μου, τις αναρτήσεις μου; Ακόμα κ μονο ένας; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από zoranb
kormos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, zoranb είπε Γίνεται στο fb να βλέπουν συγκεκριμένοι χρήστες της επιλογής μου, τις αναρτήσεις μου; Ακόμα κ μονο ένας; Κατά τη δημοσίευση ορίζεις αν θες να είναι κοινόχρηστη ή κατ επιλογή "φίλοι" 1
zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Από τους φίλους μπορεί να γίνει υποομάδα που να επιλέγονται 2-3 άτομα; Να είναι ακόμα πιό περιορισμένη η θέαση;
kormos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Από τους φίλους μπορεί να γίνει υποομάδα που να επιλέγονται 2-3 άτομα; Να είναι ακόμα πιό περιορισμένη η θέαση; Νομίζω όχι, θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα κάθε φορά... 🙄
kormos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Χειροκίνητα όταν λες; Σε κάθε ανάρτηση θα πρέπει να προσθέτεις τους φίλους που θες να την δουν
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Χειροκίνητα όταν λες; Στείλε τους σε πμ τι θες να βλέπουν,πιο ευκολο θα είναι
infin1tyGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Προσοχή πάντως, μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον όταν έκανες ανάρτηση και επέλεγες να μπορούν να την δουν πολύ λίγα άτομα, έστελνε ξεχωριστά ειδοποίηση στον καθένα σχετικά με αυτό. Δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα και αν είναι κάτι που θες.
zoranb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Προσοχή πάντως, μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον όταν έκανες ανάρτηση και επέλεγες να μπορούν να την δουν πολύ λίγα άτομα, έστελνε ξεχωριστά ειδοποίηση στον καθένα σχετικά με αυτό. Δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα και αν είναι κάτι που θες. Γιατί να είναι πρόβλημα εάν στέλνει ξεχωριστά ειδοποίηση σε όσους θέλω να την δουν ;
clampro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πατάς πάνω δεξιά το εικονίδιο με τις 9 τελίτσες και από το μενού επιλέγεις Friends. Στη σελίδα που σου ανοίγει, αριστερά έχει μια επιλογή custom lists Φτιάξε μια λίστα και πρόσθεσε όσους φίλους θες. Κατά τη δημοσίευση, άλλαξε το audience και βάλε τη λίστα που έφτιαξες. Θα τα βλέπουν μόνο αυτοί. Ειδοποιήσεις δεν στέλνει, εκτός αν τους κάνεις tag ή έχετε συχνό interaction αλλά αυτό είναι hit or miss. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από clampro
infin1tyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ισχύει ότι μάλλον δεν στέλνει πλέον, αλλά λέει αυτό: Quote When you use the Custom audience option to share a post with a list or specific people, the people you share the post with may be able to see each other's names. https://www.facebook.com/help/196729973725708 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από infin1tyGR
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δεν θα ήταν καλύτερο να γίνει μια ιδιωτική ομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα