Προς το περιεχόμενο

Πόσο εύκολο είναι να γίνει κάποιος Web developer?


Peachy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι αποφοιτη του τμήματος Φυσικής και κάνω μεταπτυχιακό σε κάτι που δε με ενδιαφέρει πια να ασκήσω επαγγελματικα. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν γυρίζει ΠΟΛΥ στο μυαλό μου η ιδέα να στραφώ προς Web development μιας και ακούω πολλούς να το κάνουν από άκυρα από computer science backgrounds, και με ιντριγκαρει κιολας. Αφιερώνω μάλιστα χρόνο σε σελίδες όπως το free code camp που δίνει σε ορισμένα skills κάποιο certification (δεν ξέρω πόσο αναγνωρισμενα είναι βέβαια). Έχω ελπίδες να δουλέψω στο εξωτερικό αρχικά σαν Trainee ή Intern? Κι αν ναι τι προτείνετε να κοιτάξω να εξοικειωθώ για να ξεχωρίσει το βιογραφικό μου; Το σκέφτομαι και για Ελλάδα για να μαζέψω μερική εμπειρία αν κάτσει, αλλά βλέπω ότι παντού ζητάνε εμπειρία εδώ, ακομα και στις θέσεις του εκπαιδευμένου, κάτι που δε βγάζει νόημα σε μένα. Να πω εδώ ότι έχω κάνει αίτηση στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων άνω των 18 που οργανώνει το ΔΥΠΑ σε συνεργασία με τη Golearn, μιας και είδα ότι μια από τις ειδικότητες κατάρτισης είναι της ανάπτυξης εφαρμογών και σελίδων. Δεν περιμένω κάτι υψηλού επιπέδου αλλά είναι κάτι κ αυτό. 

Οποιαδήποτε πληροφορία/εμπειρία σας θα μου ήταν ανεκτίμητη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, ισως απαντάω λίγο αργά, ποσο χρόνο έχεις να αφιερώσεις ώστε να μαθεις ορθα τεχνολογίες ειναι απάντηση. Θεώρω πάντως οτι με 6μήνη συνεχομένη εκμάθηση μπορεις να δημιουργίσεις ενα αρκετά καλό portofolio ώστε να μπεις στην αγορά σαν entry lvl. Από την δική μου εμπειρία ενα δυνατό portofolio με καλα projects είτε μικρα είτε μεγαλά θα σου ανοίξει αρκετές πόρτες. Ούτως η αλλος οτι και να μάθεις απο μόνο σου είτε να σου δείξουν, σε καθε δουλεία που θα πηγαίνεις θα ειναι τελείως διαφορετικα τα πράγματα γιατι καμια εταιρία δεν κάνει αυτα τα ομορφα πραγματάκια που βλέπουμε στο youtube ή σε courses.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

ένα ΙΕΚ 2ετούς εκπαίδευσης με αντικείμενο στην πληροφορική είναι κάτι πολύ καλό για να ξεκινήσεις και παράλληλα στα 2 χρόνια να κάνεις τουλάχιστον 3-4 ώρες την ημέρα προσωπική δουλειά. Ένα καλό ξεκίνημα, αν κανεις focus σε έναν συγκεκριμένο τομέα περισσότερο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...