Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Δοθηκε στο μελος livaspy

Παρέλαβα την πρέσα η οποία ήταν σε άριστη κατάσταση. 

Ευχαριστώ πολύ τον χρήστη ioannisto.

• Like 2
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, roybatty είπε

Χαρίζεται ups Eaton Nova AVR 1250. Λειτουργεί αλλά χρειάζεται μπαταρίες, παίρνει 2 μπαταρίες 12V 7Ah. Επίσης το ανεμιστηράκι του είναι θορυβώδες, θα χρειαστεί αλλαγή η καθάρισμα.

Παραλαβή από Εύοσμο.

EATON_NOVA_AVR_1250_660W.jpg

πμ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, e-tic είπε

Αρκετά slim DVDRW για laptop. Είναι IDE, 50pin, δεν νομίζω να είναι κανένα sata.

Μπορεις να δεις αν ειναι κανενα SATA ? Εχω ενα μικρο pcακι που φοραει τετοιο dvd και τα εχει παιξει και μενει ανοιχτο μονιμα το πορτακι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Χαρίζεται παλιό 10 ίντσο tablet κινεζικής προέλευσης με Android 4.1.1 και Rockchip επεξεργαστή.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά. Έχω τις αμφιβολίες μου πως η μπαταρία θα αντέχει πλέον, ήταν ξεχασμένο σε ντουλάπι χρόνια ολάκερα. Φορτίζει κι ανάβει κανονικά όμως. Δεν έχω κουτί κλπ αλλά έχω τον φορτιστή του.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών) το ΣΚ ή απογευματινές ώρες.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 11
Δημοσ.

Θεσσαλονικη χαριζεται A/C 24αρι SAMPO 20ετιας. Λειτουργει μονο σε ψυξη.

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πριβε.

• Like 17
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 2-pi-O είπε

Χαρίζεται παλιό 10 ίντσο tablet κινεζικής προέλευσης με Android 4.1.1 και Rockchip επεξεργαστή.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά. Έχω τις αμφιβολίες μου πως η μπαταρία θα αντέχει πλέον, ήταν ξεχασμένο σε ντουλάπι χρόνια ολάκερα. Φορτίζει κι ανάβει κανονικά όμως. Δεν έχω κουτί κλπ αλλά έχω τον φορτιστή του.

Παραλαβή από τον χώρο μου (Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών) το ΣΚ ή απογευματινές ώρες.

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2-pi-O είπε

Ενδιαφέρον , πμ .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μπορεις να δεις αν ειναι κανενα SATA ? Εχω ενα μικρο pcακι που φοραει τετοιο dvd και τα εχει παιξει και μενει ανοιχτο μονιμα το πορτακι.

Αν είσαι τυχερός, θα μου έχει ξεμείνει ένα από ένα Vaio laptop. Θα το κοιτάξω τη Δευτέρα όμως που θα επιστρέψω στη δουλειά μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Το έχει κλείσει ο Ser_nikos, με τον Mr^Robot στην σειρά αν αλλάξει γνώμη.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τα παιχνίδια και τα βιβλία που μας χάρισες τα οποία θα πανε σχεδόν όλα στο σχολείο, γιατί ο μικρός ξετρελαθηκε με 2 παιχνίδια και είπαμε να τα κρατήσουμε για λίγο μέχρι να τα βαρεθεί. Να είσαι καλά!!! Εξαιρετικά όλα τα πράγματα που μας έδωσες!!!

Ευχομαι να τα χαρειτε και να τα χαρουν :D

• Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, andreaspA said:

Όλα είναι ide/pata.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!! Χαρίζονται τα παρακάτω κινητά σε άψογη κατάσταση αλλά δίχως φορτιστές. Συναλλαγές ΜΟΝΟ χέρι με χέρι , περιοχή Ζωγράφου. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα .

371538911_1666032400570792_5939190931470756302_n.jpg

• Like 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...