andreas-mits Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Η καινούργια σου δουλειά, που σου προσφέρετε ακούγεται πολύ καλύτερη, οπότε δώσε στο αφεντικό περιθώριο κάποιες μέρες να ψάξει για αντικαταστατη και φύγε!! (αφού το επιθυμείς) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από andreas-mits
jimis_vts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Αν τα δώρα δεν φαίνονται τράπεζα στείλτον στεγνά σεπε και πάει αυτόφωρο. Μετά όπως είναι στείλτου μικτό να του πάει σδοε-ικα-σεπε. Καλά ότι μπορείς να φύγεις ήδη στο απάντησαν. Αν δεν σε βάλει στις 3 μέρες να υπογράψεις οικειοθελή αποχώρηση θα συνεχίζει να σε πληρώνει και να σου βάζει ένσημα, οπότε μάντεψε ποιός θα χάσει 😁
nikos2004dj Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Επειδη η ζωη εχει την ταση να επιστρεφει συμπεριφορες , δωσε του καποιες μερες περιθωριο να βρει καποιον και φυγε ομορφα και ωραια χωρις να χαλασετε καλημερες και σχεσεις .. αν παλι δεν κανει καμια προσπαθεια να ερθει στη θεση σου τα τυπικα του στυλ εγω σταματαω ταδε μερα κ τελος . δε ξαναπας .. μετα θα πρεπει να κοιταξεις το συμφερον σου και θα ξερεις οτι εκανες αυτο που επρεπε (αν βεβαια συμφωνεις με αυτα που γραφω ) 1 1
HateMe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Πάντως εγώ που είμαι 36, σπάνια δούλευα σε "εταιρίες" αλλά σε όσες πήγα, το περιβάλλον και οι εργοδότες ήταν τρομεροί. Παίζει να είμαι φουλ κωλόφαρδος απ όσα έχω διαβάσει κατα καιρούς. Το χω καημό να μπλέξω με @ρχίδι για την εμπειρία
doubleh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Είναι τραγικό που τόσοι άνθρωποι αγνοούν βασικά πράγματα για την εργασία. Πριν πας αλλού, κάτσε διάβασε ή πλήρωσε έναν ειδικό να σου τα μάθει: - αν μπορείς να εργάζεσαι σε 2 δουλειές ταυτόχρονα - πότε μπορείς να αποχωρήσεις - πότε μπορεί να σε διώξει - τι μπορείς να κάνεις αν σε διώξει άδικα - τι δικαιούσαι να λαμβάνεις Κλπ κλπ Αν δεν ενδιαφέρεσαι εσύ για τον εαυτό σου, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος. 4
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, nikos2004dj είπε Επειδη η ζωη εχει την ταση να επιστρεφει συμπεριφορες , δωσε του καποιες μερες περιθωριο να βρει καποιον και φυγε ομορφα και ωραια χωρις να χαλασετε καλημερες και σχεσεις .. αν παλι δεν κανει καμια προσπαθεια να ερθει στη θεση σου τα τυπικα του στυλ εγω σταματαω ταδε μερα κ τελος . δε ξαναπας .. μετα θα πρεπει να κοιταξεις το συμφερον σου και θα ξερεις οτι εκανες αυτο που επρεπε (αν βεβαια συμφωνεις με αυτα που γραφω ) Καλημέρα φίλε...επειδή ανέφερες ότι η ζωή επιστρέφει συμπεριφορες που το πιστεύω και εγώ τι θα έκανες στην περίπτωση που ο εργοδότης φέρετε που....κα δεν πρέπει γενικά να του το επιστρέψεις αντίστοιχα την ίδια συμπεριφορά; Πρόσεξε να δεις την δική μου περίπτωση και πες μου τι θα έκανες...σε ρωτάω σοβαρά...σόρρυ για το κατεβατο...αν θες μην το διαβάσεις... Εργάζομαι στην ίδια εταιρία εδώ και 6 χρόνια. Πριν 1 χρόνο ζηταγα αύξηση και μου είπαν ότι θα μου δώσουν γιατί το αξίζω από Γενάρη. Αρχές Γενάρη μου ανακοίνωσαν ότι θα μου κάνουν αύξηση 100€ μικτά...μικτά το τονίζω, από το..Μάιο!!!!!! Η ίδια η διευθύντρια μου μου ανακοίνωσε ότι είναι γελοία η αύξηση και ότι θα ζητήσει μεγαλύτερη, της είπα να μην κάνει κάτι γιατί θα φύγω είτε για άλλο τμήμα (με ήθελαν σε καλύτερο τμήμα) είτε από την ίδια την εταιρεία...μετά από ένα μηνα την πήραν τηλέφωνο από άλλη εταιρεία που είχα περάσει συνέντευξη να τη ρωτήσουν για μένα και ότι όταν έχω offer να τους το ανακοινώσω άμεσα για να ψαχτουν...ούτε αντιπρόταση ούτε τίποτα ..εν τέλει αρνηθηκα το offer... Τώρα, στις αρχές του μηνα τους ανακοινώνω ότι έχω offer από άλλη εταιρεία και τους εδωσα notice 1 μήνα. Η διευθύντρια αρχισε να με ρωτάει αν θέλω να μου κάνουν αντιπρόταση, τι μισθός μου προτάθηκε κλπ...αρνήθηκα να τους πω ποσό προφανώς...απλά τους είπα εμμέσως ότι θεωρώ ότι δεν μπορουν να το προσεγγίσουν λογω των όσων έχουν δείξει μέχρι τώρα με την αύξηση που μου είχαν δώσει...από τότε ζήτησα άδεια (έχω ακόμα 9 ημέρες υπόλοιπο) μου είπαν όχι γιατί πρέπει να εκπαιδεύσω συνάδελφο που είναι στο τμήμα 2 χρόνια!!! Ζήτησα άδεια για τις 16 του μήνα (δουλειά 0 τα τελευταία 6 χρόνια) και μου είπαν ότι επειδή θα λείπει ο manager μου δεν μπορώ να λείπω και εγώ γιατί ο άλλος συνάδελφος δεν μπορεί να μείνει μόνος του. Τους ζήτησα τηλεεργασια (δίνουν πάντα άνετα) και μου είπαν επί λέξει να το ξεχάσω...και ότι αυτό είναι ότι και να τους πω... Τι μου προτείνεις και γενικά τι μου προτείνετε να κάνω ...να πάω κανονικά στις 16 του μήνα να δουλέψω? Και μέχρι το Σεπτέμβριο να δουλεύω σαν το σκυλί ή να δηλώσω καμία ασθένεια και γεια χαρά??? Και μετά να αράζω στη δουλειά και να μην κάνω τίποτα;
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ενώ αυτός αν δεν σε είχε ανάγκη και ήθελε να σε απολύσει, πιστεύεις πως θα σε προειδοποιούσε; Η μόνη περίπτωση που συμφέρει τον εργοδότη να κάνει προειδοποίηση απόλυσης 2 μήνες πρίν, είναι όταν ο εργαζόμενος έχει κλείσει χρονικό διάστημα άνω των 7 ετών για να του δώσει μισή αποζημίωση.Εκτός αν αυτό έχει αλλάξει. Αφού σου κάνει την ζωή δυσκολη και δεν σου δίνει καν την άδεια, πες του να τελειώνει και να δώσει τα υπόλοιπα χρωστούμενα, σίγουρα μισθό και άδεια.Αλλιώς πες του πως θα του κάνεις καταγγελία για τα υπόλοιπα που δεν έχει καταβάλει. Καλή ιδέα και η ασθένεια. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από AntiCambeR
vgeovai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Από άλλο site: Ωστόσο, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5β του Ν. 3899/2010, οι πρώτοι δώδεκα μήνες απασχόλησης λογίζονται ως δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί χωρίς προειδοποίηση, εκτός αν τα μέρη συμφωνήσουν διαφορετικά. Συνεπώς, από το συνδυασμό των άρθρων 4 Ν. 2112/1920, 74 παρ. 2 Ν. 3863/2010 και 17 παρ. 5β Ν. 3899/2010 συνάγεται ότι, ο εργαζόμενος οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του για την καταγγελία της σύμβασής του, ως εξής: 1. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δώδεκα μήνες έως δύο χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του μισό μήνα πριν την καταγγελία. 2. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δύο χρόνια συμπληρωμένα έως πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ένα μήνα πριν την καταγγελία. 3. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ενάμιση μήνα πριν την καταγγελία. 4. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δύο μήνες πριν την καταγγελία. 5. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως είκοσι χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δυόμιση μήνες πριν την καταγγελία. 6. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πάνω από είκοσι χρόνια συμπληρωμένα, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του τρεις μήνες πριν την καταγγελία. Δεν είμαι σίγουρος ποσο έγκυρο είναι αλλα συμβαδίζει με αυτά που ξέρω και εγώ. Ρίξε μια καλύτερη ματια στον εν λόγο νομο. Του γνωστοποιείς μέσο μηνύματος ότι θα συνεχίσεις να εργάζεσαι εκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη μονο και μονο για να φύγεις με το κεφάλι ψιλά(και ήσυχο) Το δεύτερο ακούγεται σαν δικό του πρόβλημα, έχει 20 μέρες να βρει άτομο.
godfather0991 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλά αυτά που γράφετε για νόμους κτλ. αλλά έξω στην ζούγκλα της εργασίας, γιατί για ζούγκλα πρόκειται, τίποτα από αυτά δεν ισχύει στο ακέραιο, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες και τιμωρία τις περισσότερες φορές. Αν ο εργοδότης έχει κάνει αυτά που λέει ο ts, φεύγεις νύχτα και άστον να ψάχνεται. Επίσης αν δουλεύεις σε επιχείρηση που έχει φάει πρόστιμο από επιθεώρηση εργασίας, ε τότε κάτι δεν πάει καλά.
Sorath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρει ο @vgeovai υπάρχει νόμος που σου αναφέρει τι περιθώρια πρέπει να δώσεις στον εργοδότη για να φύγεις ανάλογα τα έτη που βρίσκεσαι στην εταιρία. Πρακτικά όμως, κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να μπει σε δικαστικές περιπέτειες επειδή παραιτήθηκε ένας υπάλληλος. Πρέπει να είσαι CEO πολυεθνικής με υπογεγραμμένο ειδικό συμβόλαιο για να σε κυνηγήσουν. Και επειδή τυγχάνει η προηγούμενη δουλειά μου να είναι σε μια απο τις 50 μεγαλύτερες στο κόσμο, είδα πολλές φορές μεγαλοστελέχη, με πολυετή παρουσία, να φεύγουν αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο (συνήθως 2 βδομάδων). Ακόμα και ο ίδιος, παραιτήθηκα μετά απο 17 χρόνια με μια γραπτή ειδοποίηση 15 ημερών, και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την εταιρία. Άρα @panagiotis1988 αφού βλέπω οτι τους έχει ήδη ενημερώσει απο την αρχή του μήνα, πρακτικά μέχρι την Δευτέρα, τους έχεις δώσει 15 μέρες. Θα σου έλεγα, και σύμφωνα με αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, να τους χαιρετίσεις και απο 16 του μήνα, να κάνεις τις διακοπές σου, μέχρι να ξεκινήσεις την εργασία σου στην νέα δουλειά. Δεν χρειάζονται ούτε ψεύτικες ασθένενεις, ούτε τίποτα. Αν δεν δεχτεί την παραίτησή σου, δικό τους θέμα. Μην πηγαίνεις, κι ας συνεχίζουν να μετριούνται μέρες εργασίες μέχρι να το πάρουν απόφαση και να σε τερματίσουν. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Sorath 4
vamvakoolas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, 123spyros είπε Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια στο θέμα της οικιοθελης αποχώρησης από την δουλειά μου. Εργάζομαι σχεδόν 3 μήνες σε ένα γυμναστήριο μακριά από την πόλη μου (γύρω στα 150 ευρώ το μήνα έξοδα μετακίνησης) και μου προσφέρθηκε δουλειά με καλύτερες αποδοχές σε γυμναστήριο σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου. Όταν ξεκίνησα στην δουλειά που είμαι τώρα έκανα σύμβαση αορίστου χρόνου με προφορική συμφωνία ότι θα βλέπαμε πως θα πάω στους 2 μήνες και αν είμαι καλός στη δουλειά μου το συνεχίζουμε. Σήμερα 10/7 λοιπόν του ανακοίνωσα πως από αρχές Σεπτεμβρη θα αποχωρήσω για τον λόγο ότι βρήκα εργασία κοντά στο σπίτι μου και πως δεν εχω κανένα παράπονο από εκείνον. Το αφεντικό μου μ είπε ότι δεν μπορώ να αποχωρήσω γιατί 1ον το νόμιμο χρονικό διάστημα που μπορώ να φύγω από την στιγμή που θα αποχωρήσω είναι 3 μήνες μετά και πως επειδή έχει φαει πρόστιμο από την επιθεώρηση εργασίας δεν γίνεται να αποχωρήσω γιατί δεν θα φαίνεται κάποιος άλλος δηλωμένος 8ωρο (έχει άλλους 2 υπαλλήλους). Τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να του στείλω παραίτηση εγγραφως από δικηγόρο? Ακόμα και για υπάλληλο με 3 μήνες εργασία πρέπει να ενημερώσω 3 μήνες πριν? Επίσης έχω κάποιες κυρώσεις άμα φύγω αρχές Σεπτέμβρη? οτι $$#ες θελει ο καθε εργοδοτης λεει. Η συμβαση εργασιας (αοριστου ή συμβαση ή μερικης ή κτλ) ειναι συμβαση που η καθε μια μερια μπορει μονομερως να καταγγειλει και διακοψει. Αν εχεις αντιγραφο του συμβολαιου κοιτα να δεις ολους τους ορους (αν υπαρχουν) διαφορετικα ζητα αντιγραφο (ειναι δικαιωμα σου). Σε αντιθετη περιπτωση μπορεις να το καταγγειλεις. Αυτο που θα κανεις ειναι να τον ενημερωσεις γραπτως (ειτε μεσω αλληλογραφιας ειτε μεσω email)οτι " θα ηθελα να διακοψουμε τη συνεργασια που ξεκινησε τη ταδε ημερομηνια. Τελευταια ημερα εργασιας μου θα ειναι η ..." δε χρειαζονται λεπτομεριες. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αν εχει αντιρησεις απλως πες του να τα βρει με το Υ. Εργασιας 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, liopyr είπε Πες του να σου ετοιμάσει ο λογιστής τα χαρτιά οικειοθελούς αποχώρησης και όταν τα έχει έτοιμα, να σε ενημερώσει να πας να υπογράψεις. Μην ξαναπεράσεις ούτε απ'έξω μέχρι τότε, και εννοείται μην του χαρίσεις το ποσοστό από επιδόματα που δικαιούσαι. Δεν θα καθυστερήσει να το κάνει, δεν νομίζω να του αρέσει να πληρώνει κάποιον χωρίς να εργάζεται. Όσες μέρες καθυστερήσει πρέπει να στις πληρώσει κανονικά. Η ημερομηνία που θα αναγράφεται στα χαρτιά της οικειοθελούς αποχώρησης θα πρέπει να είναι η ίδια με την ημέρα που θα πας να υπογράψεις. Μην δεχθείς να υπογράψεις με παλαιότερη ημερομηνία. Αυτο!! Δεν είμαι σίγουρος από όσους απαντάνε πόσοι δουλεύουν γιατί είναι όλα ότi νάνε. Σε σύμβαση αορίστου φεύγεις χθες!!! Φεύγεις χθες γιατί έτσι γουστάρεις!!!!! Με καμία επίπτωση!! ναι συνηθίζετε να δίνεις 2 βδομάδες προειδοποίηση και το λέει και η οδηγία αναλογά με τα χρόνια.. …αλλά στην πραγματικότητα απλά φεύγεις χθες!! Ειδοποιείς ότι αποχωρείς οικειοθελώς. Είτε προφορικά είτε γραπτά, και μετά ότι είπε ο φίλος παραπάνω. Δεν έχεις καμία επίπτωση και για κανένα λόγο. Δεν υπάρχουν κυρώσεις στην περίπτωσή σου για κανένα λόγο. Μόνο ο εργοδότης θα έχει πρόβλημα αν δεν σε «παραιτήσει». Και επειδή ο εργοδότης φαίνεται λαμόγιο, απλά κόψε σχέσεις και ομιλίες, στείλε ένα εμαιλ «ευχαριστώ για την συνεργασία σήμερα είναι η τελευταία μέρα μου επειδή αποχωρώ" και άυριο πήγαινε για καφέ παραλία. Τόσο απλά. ----------------- Εννοείτε ο εργοδότης σου θα προσπαθήσει να βγάλει από την μύγα (εσένα) ξύγκι. Αν είσαι και καλοπροαίρετος απλά θα σε ρίξει στο φιλότιμο. Μην ψαρώνεις!! Απλά παραιτήσου και ξαναπήγαινε μόνο για να υπογράψεις την παραίτηση. Και να μην πας ή αν σου κάνει νερά και πάλι δεν τρέχει τίποτα (αναφέρουν παραπάνω για τις 5 μέρες κτλ). Αυτός θα έχει πρόβλημα και απλά θα σε πληρώνει για να κάθεσαι. 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Αν εχει αντιρησεις απλως πες του να τα βρει με το Υ. Εργασιας Και αυτο!! Καλές συμβουλές γενικά αλλά χαμένες μεσα στο "θόρυβο" στα ποστς Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από TroyMelloy
gregkle7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vgeovai είπε Από άλλο site: Ωστόσο, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5β του Ν. 3899/2010, οι πρώτοι δώδεκα μήνες απασχόλησης λογίζονται ως δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί χωρίς προειδοποίηση, εκτός αν τα μέρη συμφωνήσουν διαφορετικά. Συνεπώς, από το συνδυασμό των άρθρων 4 Ν. 2112/1920, 74 παρ. 2 Ν. 3863/2010 και 17 παρ. 5β Ν. 3899/2010 συνάγεται ότι, ο εργαζόμενος οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του για την καταγγελία της σύμβασής του, ως εξής: 1. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δώδεκα μήνες έως δύο χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του μισό μήνα πριν την καταγγελία. 2. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δύο χρόνια συμπληρωμένα έως πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ένα μήνα πριν την καταγγελία. 3. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ενάμιση μήνα πριν την καταγγελία. 4. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δύο μήνες πριν την καταγγελία. 5. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως είκοσι χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δυόμιση μήνες πριν την καταγγελία. 6. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πάνω από είκοσι χρόνια συμπληρωμένα, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του τρεις μήνες πριν την καταγγελία. Δεν είμαι σίγουρος ποσο έγκυρο είναι αλλα συμβαδίζει με αυτά που ξέρω και εγώ. Ρίξε μια καλύτερη ματια στον εν λόγο νομο. Του γνωστοποιείς μέσο μηνύματος ότι θα συνεχίσεις να εργάζεσαι εκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη μονο και μονο για να φύγεις με το κεφάλι ψιλά(και ήσυχο) Το δεύτερο ακούγεται σαν δικό του πρόβλημα, έχει 20 μέρες να βρει άτομο. Δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα είναι αυτό, ο εργοδότης οφείλει να προειδοποιήσει σε περίπτωση απόλυσης. 2. Η τήρηση ορισμένου χρόνου προειδοποίησης, ο οποίος είναι ανάλογος με το χρόνο προϋπηρεσίας στον τελευταίο εργοδότη. Συγκεκριμένα: Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από 12 συμπληρωμένους μήνες έως 2 χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση 1 μηνός πριν την απόλυση. Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από 2 χρόνια συμπληρωμένα έως 5 χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση 2 μηνών πριν την απόλυση. Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από 5 χρόνια συμπληρωμένα έως 10 χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση 3 μηνών πριν την απόλυση. Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από 10 χρόνια συμπληρωμένα και πάνω, απαιτείται προειδοποίηση 4 μηνών πριν την απόλυση. κι αυτό για να δώσει τη μισή αποζημίωση Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από gregkle7 1
123spyros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και η αλήθεια είναι πως κ άλλοι μου είπαν να μην του πω τίποτα κ να φύγω αλλά επειδή θέλω να είμαι σωστός είπα να τον ειδοποιήσω όσο πιο νωρίς γινόταν. Έχω πάρει απόφαση ότι θα φύγω και με αυτά που μ είπατε πλέον δεν έχω κανέναν ενδοιασμό καθώς ξέρω ότι δεν πρόκειται να έχω καμία κύρωση και πως είμαι η αποχώρηση μου είναι κ με νόμιμο τρόπο. Πιο πάνω ο @doubleh είπε πως έπρεπε να είχα ενημερωθεί κ δεν έχει κ άδικο. Για αυτό γνωρίζει μήπως κάποιος που μπορείς να βρεις γενικά τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις σου ως εργαζόμενος? Ας πούμε πρέπει να μπεις στο υπουργείο εργασίας κ να αναζητήσεις κάποια εγκύκλιο?
gregkle7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, 123spyros είπε Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και η αλήθεια είναι πως κ άλλοι μου είπαν να μην του πω τίποτα κ να φύγω αλλά επειδή θέλω να είμαι σωστός είπα να τον ειδοποιήσω όσο πιο νωρίς γινόταν. Έχω πάρει απόφαση ότι θα φύγω και με αυτά που μ είπατε πλέον δεν έχω κανέναν ενδοιασμό καθώς ξέρω ότι δεν πρόκειται να έχω καμία κύρωση και πως είμαι η αποχώρηση μου είναι κ με νόμιμο τρόπο. Πιο πάνω ο @doubleh είπε πως έπρεπε να είχα ενημερωθεί κ δεν έχει κ άδικο. Για αυτό γνωρίζει μήπως κάποιος που μπορείς να βρεις γενικά τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις σου ως εργαζόμενος? Ας πούμε πρέπει να μπεις στο υπουργείο εργασίας κ να αναζητήσεις κάποια εγκύκλιο? Κέντρο πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων της ΓΣΕΕ www.kepea.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα