Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Την δευτέρα παρήγγειλα ένα αντικείμενο απο ένα ελληνικό κατάστημα και πλήρωσα με paypal. Το αντικείμενο έχει σταλεί κανονικά στα elta courier και βρίσκετε στο πρακτορείο που έρχετε κανονικά ο courier και το δίνει στο σπίτι.

Απο χθές βρίσκετε στο στάδιο ''Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής''.

Χθές και σήμερα μου έβγαλε αυτή την εξέλιξη. Θα το φέρουν κανονικά στο σπίτι μου? Η θα αναγκαστώ να πάω να το πάρω?

EDIT: Και σήμερα το ίδιο ''Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής''.

Επεξ/σία από AntonisV013
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AntonisV013 είπε

Καλησπέρα!

Την δευτέρα παρήγγειλα ένα αντικείμενο απο ένα ελληνικό κατάστημα και πλήρωσα με paypal. Το αντικείμενο έχει σταλεί κανονικά στα elta courier και βρίσκετε στο πρακτορείο που έρχετε κανονικά ο courier και το δίνει στο σπίτι.

Απο χθές βρίσκετε στο στάδιο ''Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής''.

Χθές και σήμερα μου έβγαλε αυτή την εξέλιξη. Θα το φέρουν κανονικά στο σπίτι μου? Η θα αναγκαστώ να πάω να το πάρω?

Το αν θα στο φέρουν στο σπίτι έχει να κάνει με το αν το κατάστημα έχει πληρώσει αυτή την υπηρεσία στα ελτα κουριερ, και όχι με το πως πλήρωσες εσύ το κατάστημα.

Αν το κατάστημα έχει πληρώσει την υπηρεσία πόρτα-πόρτα ή θυρίδα-πόρτα τότε θα στο φέρουν, αν όμως έχει πληρώσει την υπηρεσία πόρτα-θυρίδα ή θυρίδα-θυρίδα τότε θα πρέπει να πας να το πάρεις μόνος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AntonisV013 είπε

Καλησπέρα!

EDIT: Και σήμερα το ίδιο ''Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής''.

Σε ίδια ακριβώς περίπτωση, δεν πρόκειται να στο φέρουν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν έλα να παραλαβεις. Πήγαινε πάρτο να τελειώνεις. 

Όταν ακούω ΕΛΤΑ με πιάνει σύγκρυο. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Σε ίδια ακριβώς περίπτωση, δεν πρόκειται να στο φέρουν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν έλα να παραλαβεις. Πήγαινε πάρτο να τελειώνεις. 

Όταν ακούω ΕΛΤΑ με πιάνει σύγκρυο. 

Aυτό θα κάνω. Εντωμεταξύ πήρα στο κατάστημα του προιόντος που αγόρασα για να επικοινωνήσουν αυτοί με τα ΕΛΤΑ μήπως γίνει κάτι. Αφού επικοινώνησαν με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζί και μου λένε το μεσημέρι θα σας το φέρουν. Αλλά, δέμα ακούω και δέμα δέν βλέπω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntonisV013 είπε

Την δευτέρα παρήγγειλα ένα αντικείμενο απο ένα ελληνικό κατάστημα και πλήρωσα με paypal.

Δεν εχει καμια σχεση ο τροπος πληρωμης.
Θεωρητικα ο εμπορος πρεπει να κανονιζει για αποστολη στο χωρο σου.

Αν τωρα ο εμπορος ειναι κατσικι,μπορει να εχει επιλεξει την πιο φθηνη υπηρεσια των ΕΛΤΑ,η οποια ειναι η παραλαβη απο το καταστημα.

5 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Φυσικά και θα στο φερουνε. 

Το φυσικα πως το συμπερανες;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το φυσικα πως το συμπερανες;

Στέλνονται δέματα στο σπίτι αν έχω πληρώσει με paypal? elta courier.

Εκ πείρας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimi00 είπε

Εκ πείρας. 

Δεν λέει κάτι αυτό, όπως έγραψα και παραπάνω το μόνο που έχει σημασία είναι το ποια ακριβώς υπηρεσία έχει επιλέξει/πληρώσει το κατάστημα, από αυτό εξαρτάται το εάν έχουν υποχρέωση να του το παραδώσουν στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntonisV013 είπε

Aυτό θα κάνω. Εντωμεταξύ πήρα στο κατάστημα του προιόντος που αγόρασα για να επικοινωνήσουν αυτοί με τα ΕΛΤΑ μήπως γίνει κάτι. Αφού επικοινώνησαν με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζί και μου λένε το μεσημέρι θα σας το φέρουν. Αλλά, δέμα ακούω και δέμα δέν βλέπω.

Μόνο έτσι ίσως το φέρουν και εφόσον  ισχύουν αυτά που είπε ο Joshua.

Για μετά το δεκαπενταύγουστο το βλέπω. :P

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν λέει κάτι αυτό, όπως έγραψα και παραπάνω το μόνο που έχει σημασία είναι το ποια ακριβώς υπηρεσία έχει επιλέξει/πληρώσει το κατάστημα, από αυτό εξαρτάται το εάν έχουν υποχρέωση να του το παραδώσουν στο σπίτι.

Αφου ειπε επελεξε ελτα κουριερ το γραφει ο άνθρωπος 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Αφου ειπε επελεξε ελτα κουριερ το γραφει ο άνθρωπος 

Αντε παλι θα διαφωνησεις με ολους. Και τα ελτα κουριερ, και η γενικη και ολοι εχουν υπηρεσιες point to point, door to point, point to door. Αν η συμφωνια του καταστηματος ειναι μονο για τα 2 πρωτα, δεν θα το παραδωσουν ποτε σπιτι. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αντε παλι θα διαφωνησεις με ολους. Και τα ελτα κουριερ, και η γενικη και ολοι εχουν υπηρεσιες point to point, door to point, point to door. Αν η συμφωνια του καταστηματος ειναι μονο για τα 2 πρωτα, δεν θα το παραδωσουν ποτε σπιτι. 

Α αυτό εννοεί. Ε δε το γραψε κιολας να καταλαβω. Βλέποντας τη λεξη paypal θεωρησα οτι η απορια του εστιαζεται στο αν η παραδοση εξαρταται απο υον τροπο πληρωμης. Τι να σου πω ρε αδερφακι.. Εγω σαν γυναικα κιολας εχω δωσει απειρες ιντερνετικες παραγγελιες ολες σπιτι μου ερχονται. Δεν υπάρχει παντα η επιλογη point και door. 

Δημοσ.

Δε παίζει ρόλο πως πλήρωσες για το αν θα στο φέρουν σπίτι ή όχι. Κανονικά αν επέλεξες παράδοση στο σπίτι, είναι υποχρεωμένοι να στο φέρουν. Τη Δευτέρα που περίμενα ένα δέμα και εγώ από ΕΛΤΑ κούριερ, ήταν ακόμα σε κατάσταση άφιξη σε κατάστημα, και δε πήγε ποτέ προς παράδοση. Έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο για να μου πουν να μου το φέρουν την επόμενη μέρα. Υποθέτω ότι μάλλον λόγω καλοκαιριού λείπει κόσμος οπότε περιορίζουν τις παραδόσεις; Δε ξέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...