Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Παιδιά αυτός που έκανε την ανάρτηση δεν απαντάει.. Απλά έγραψε κάτι και εφυγε.. Μπορεί να έχει και άλλες δουλειες. 2
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Η αναρτηση ειναι copy paste μη περιμενετε τπτ. hit and run ειναι ... 2
DjTony Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Απορώ με κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν και νομίζουν ότι είμαστε όλη μερά πάνω από το forum. 160€ το άτομο είναι τα αεροπορικά να πάμε. Από τη στιγμή που πάμε πχ Ρώμη ή Λονδίνο με 20-30 ευρώ κάποιες περιόδους που βγάζουν προσφορές τα εισητηρια, βάση αυτού λέω ότι είναι ακριβά να δώσω 320 μόνο για το πήγαινε έλα. Αν είναι να δώσω ένα χιλιάρικο για 4 μέρες άστο καλύτερα. Έχω να τα διαθέσω και με το παραπάνω για κάποιους βλακες το λιγότερο έχω να πω που λένε άσε να την πάει κανένας άλλος. Δείτε λίγο μήπως πηγαίνουν τις δικές σας γυναίκες βόλτα καθημερινά άλλοι. Υπάρχουν και υποχρεώσεις και δύο παιδιά από πίσω, δε χρειάζεται να φάω ένα μηνιάτικο για 4 μέρες. Θα ψάξουμε είπαμε και άλλους εναλλακτικούς προορισμούς οπως το Βουκουρέστι που θέλαμε να πάμε οδικώς από πέρυσι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάποιον που θέλουν όντως να πουν μια γνώμη. Budget δεν υπάρχει, θα χαλάσουμε όσα χρειαστεί απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα άλλο εξίσου καλό προορισμό με λιγότερα μεταφορικά. 2 2
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 υπάρχει ένα site travelsecrets λέγετε που σου προτείνει diy οικονομικές αποδράσεις λοιπόν τα 3 τελευταία βλέπω που ανέβασε είναι Βουδαπέστη 130ε το άτομο για 4 ημέρες αεροπορικά και διαμονή μέσα μετά 105 για μπρατισλαβα 4 μέρες και βλέπω και για Σιγκαπούρη μια εβδομάδα τον ιανουάριο 570ε. Επισημάνω στην τιμη είναι τα αεροπορικά πηγαιν'ελα και η διαμονή , μετά ότι άλλο χαλάσεις εσύ εκεί 1
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jpaokx είπε Και θα την πας ... 4 ώρες πριν, gorge18 είπε ... αστην μηπως και την παει καποιος αλλος. 4 ώρες πριν, MariaLog είπε να την πας ινδια να δει πως ζει ο κοσμος Να καταγγείλω εδώ το σεξισμό που περισσευει στο insomnia, που λες και τις γυναίκες "τις πάνε" @ topic starter Μη χολοσκάς. Αφού αυτή καίγεται για ταξίδι πες της να σε πάει αυτή. #metoo Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από DrLo 1 1 2
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Να καταγγείλω εδώ το σεξισμό που περισσευει στο insomnia, που λες και τις γυναίκες "τις πάνε" @ topic starter Μη χολοσκάς. Αφού αυτή καίγεται για ταξίδι πες της να σε πάει αυτή. #metoo Έπρεπε να γράψεις. Ο καζουαλ σεξισμός της ημέρας #Lifo
saleapple Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, DjTony είπε Απορώ με κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν και νομίζουν ότι είμαστε όλη μερά πάνω από το forum. 160€ το άτομο είναι τα αεροπορικά να πάμε. Από τη στιγμή που πάμε πχ Ρώμη ή Λονδίνο με 20-30 ευρώ κάποιες περιόδους που βγάζουν προσφορές τα εισητηρια, βάση αυτού λέω ότι είναι ακριβά να δώσω 320 μόνο για το πήγαινε έλα. Αν είναι να δώσω ένα χιλιάρικο για 4 μέρες άστο καλύτερα. Έχω να τα διαθέσω και με το παραπάνω για κάποιους βλακες το λιγότερο έχω να πω που λένε άσε να την πάει κανένας άλλος. Δείτε λίγο μήπως πηγαίνουν τις δικές σας γυναίκες βόλτα καθημερινά άλλοι. Υπάρχουν και υποχρεώσεις και δύο παιδιά από πίσω, δε χρειάζεται να φάω ένα μηνιάτικο για 4 μέρες. Θα ψάξουμε είπαμε και άλλους εναλλακτικούς προορισμούς οπως το Βουκουρέστι που θέλαμε να πάμε οδικώς από πέρυσι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάποιον που θέλουν όντως να πουν μια γνώμη. Budget δεν υπάρχει, θα χαλάσουμε όσα χρειαστεί απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα άλλο εξίσου καλό προορισμό με λιγότερα μεταφορικά. Σκέψου και την Βουδαπέστη που είναι ωραίος και οικονομικός προορισμός, αν θέλεις χαμηλό budget.
makis269 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, takoulou είπε Παιδιά αυτός που έκανε την ανάρτηση δεν απαντάει.. Απλά έγραψε κάτι και εφυγε.. μάλλον πήγε το ταξίδι ..............
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DjTony είπε Απορώ με κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν και νομίζουν ότι είμαστε όλη μερά πάνω από το forum. 160€ το άτομο είναι τα αεροπορικά να πάμε. Από τη στιγμή που πάμε πχ Ρώμη ή Λονδίνο με 20-30 ευρώ κάποιες περιόδους που βγάζουν προσφορές τα εισητηρια, βάση αυτού λέω ότι είναι ακριβά να δώσω 320 μόνο για το πήγαινε έλα. Αν είναι να δώσω ένα χιλιάρικο για 4 μέρες άστο καλύτερα. Έχω να τα διαθέσω και με το παραπάνω για κάποιους βλακες το λιγότερο έχω να πω που λένε άσε να την πάει κανένας άλλος. Δείτε λίγο μήπως πηγαίνουν τις δικές σας γυναίκες βόλτα καθημερινά άλλοι. Υπάρχουν και υποχρεώσεις και δύο παιδιά από πίσω, δε χρειάζεται να φάω ένα μηνιάτικο για 4 μέρες. Θα ψάξουμε είπαμε και άλλους εναλλακτικούς προορισμούς οπως το Βουκουρέστι που θέλαμε να πάμε οδικώς από πέρυσι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάποιον που θέλουν όντως να πουν μια γνώμη. Budget δεν υπάρχει, θα χαλάσουμε όσα χρειαστεί απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα άλλο εξίσου καλό προορισμό με λιγότερα μεταφορικά. Και εγω οπως και αλλοι απαντήσαμε με τα στοιχεία που ειχαμε απο το πρωτο μήνυμα σου... Πριν αποκαλέσεις αυτους που μπηκαν στον κοπο να απαντησουν ενσωμάτωσε την απαντηση αυτη στην αρχική σου ερώτηση και θα λαβεις τελείως διαφορετικές απατήσεις Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από gorge18 2
giwfys Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 hour ago, DjTony said: Απορώ με κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν και νομίζουν ότι είμαστε όλη μερά πάνω από το forum. 160€ το άτομο είναι τα αεροπορικά να πάμε. Από τη στιγμή που πάμε πχ Ρώμη ή Λονδίνο με 20-30 ευρώ κάποιες περιόδους που βγάζουν προσφορές τα εισητηρια, βάση αυτού λέω ότι είναι ακριβά να δώσω 320 μόνο για το πήγαινε έλα. Αν είναι να δώσω ένα χιλιάρικο για 4 μέρες άστο καλύτερα. Έχω να τα διαθέσω και με το παραπάνω για κάποιους βλακες το λιγότερο έχω να πω που λένε άσε να την πάει κανένας άλλος. Δείτε λίγο μήπως πηγαίνουν τις δικές σας γυναίκες βόλτα καθημερινά άλλοι. Υπάρχουν και υποχρεώσεις και δύο παιδιά από πίσω, δε χρειάζεται να φάω ένα μηνιάτικο για 4 μέρες. Θα ψάξουμε είπαμε και άλλους εναλλακτικούς προορισμούς οπως το Βουκουρέστι που θέλαμε να πάμε οδικώς από πέρυσι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάποιον που θέλουν όντως να πουν μια γνώμη. Budget δεν υπάρχει, θα χαλάσουμε όσα χρειαστεί απλά ψάχνω μήπως βρω κανένα άλλο εξίσου καλό προορισμό με λιγότερα μεταφορικά. Ψαξε στο skyscanner που εχει φθηνες πτησεις εκεινες τις ημερομηνιες. Οπου και αν πας ωραια θα ειναι. Βερολινο, Μιλανο, Ρωμη, Βαρκελωνη, Βιεννη μια χαρα ειναι. Εκεινη η περιοδος που λες να πας ειναι και η πιο φτηνη γενικα 1
DjTony Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, saleapple είπε Σκέψου και την Βουδαπέστη που είναι ωραίος και οικονομικός προορισμός, αν θέλεις χαμηλό budget. Έχω πάει. Ευχαριστώ πάντως. 1 ώρα πριν, giwfys είπε Ψαξε στο skyscanner που εχει φθηνες πτησεις εκεινες τις ημερομηνιες. Οπου και αν πας ωραια θα ειναι. Βερολινο, Μιλανο, Ρωμη, Βαρκελωνη, Βιεννη μια χαρα ειναι. Εκεινη η περιοδος που λες να πας ειναι και η πιο φτηνη γενικα Σε ευχαριστώ!
takoulou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Πάντως εγώ θα πήγαινα στην Βενετία.. Αξίζει τα λεφτά το ταξίδι✈ αυτό.. Αφού είναι σε σημαντική επέτειο.. 1
DjTony Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, takoulou είπε Πάντως εγώ θα πήγαινα στην Βενετία.. Αξίζει τα λεφτά το ταξίδι✈ αυτό.. Αφού είναι σε σημαντική επέτειο.. Για εκεί μας βλέπω να καταλήγουμε. 1
Trapper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Αυτή την περίοδο τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν ακριβύνει για όλους τους προορισμούς εξαιτίας του υψηλού κόστους καυσίμων. Τα 160 ευρώ που αναφέρεις δεν είναι πλέον υψηλή τιμή, ειδικά για Βενετία. Από εκεί και πέρα για πέρα, μπορείς να δεις για Ρώμη που είναι πανέμορφη και θα βγει λίγο πιο οικονομικά. Το Βουκουρέστι που ανέφερε κάποιος είναι όμορφο επίσης, ειδικά αν το συνδυάσεις με Μπρασόβ, δεν συγκρίνεται ωστόσο με Ιταλία, κακά τα ψέματα. Τέλος, μια άποψη/συμβουλή: έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα που έχω αγοράσει και λεφτά που έχω χαλάσει αριστερά και δεξιά. Δεν έχω μετανιώσει ωστόσο ούτε για ένα ευρώ που χάλασα σε ταξίδι. Αν δεν στερηθείς αυτά τα χρήματα από την οικογένειά σου, πηγαίνετε στην πρώτη σας επιλογή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα