Titos301 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Διάβαζα ένα άρθρο σχετικά με την οικονομία και λέει ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 5.857.523 φορολ. δηλώσεις Ε1, εκ των οποίων το 51,95% δηλαδή 3.042.983 είναι μηδενικές. Πέρυσι μηδενικές ήταν το 50,89%. εσεις το βρίσκεται φυσιολογικό; πως ζούν τόσοι άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό ή εισόδημα κάτω από το φορολογικό όριο το οποίο πρέπει να είναι κάτω από 10.000€ Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από Titos301 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε Διάβαζα ένα άρθρο σχετικά με την οικονομία και λέει ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 5.857.523 φορολ. δηλώσεις Ε1, εκ των οποίων το 51,95% δηλαδή 3.042.983 είναι μηδενικές. Πέρυσι μηδενικές ήταν το 50,89%. εσεις το βρίσκεται φυσιολογικό; πως ζούν τόσοι άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό ή εισόδημα κάτω από το φορολογικό όριο το οποίο πρέπει να είναι κάτω από 10.000€ βαλε το λινκ να δούμε γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει σωστά. 2
basilis_k6 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μηδενικη ειναι και όταν η παρακρατηση γινετε ανα μηνα. Δεν ειναι μηδενικος ο φορος. Γύρω στο 30% νομίζω ειναι οι αφορολογητοι πολιτες. Δεν ασχολείται το κρατος με το μαυρο χρημα. 3
lector Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μηδενικη δηλωση δε σημαινει μηδενικο εισοδημα, σημαινει οτι δεν πληρωνει φορο εισοδηματος, δηλαδη βρισκεται μεσα στο αφορολογητο. Δεν ειναι δα και αδυνατο να ζησει καποιος με εισοδημα <10.000, ποσο μαλλον αν εχει ιδιοκτητο σπιτι ή μενει στους δικους του ή πολλες αλλες περιπτωσεις. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από lector
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, lector είπε Μηδενικη δηλωση δε σημαινει μηδενικο εισοδημα, σημαινει οτι δεν πληρωνει φορο εισοδηματος, δηλαδη βρισκεται μεσα στο αφορολογητο. Και ότι έχει ήδη πληρώσει φόρο και δεν χρωστάει παραπάνω,υπάλληλοι;Συνταξιούχοι; 2
Joshua21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε βαλε το λινκ να δούμε https://www.capital.gr/oikonomia/3652648/to-92-ton-forologoumenon-exei-upobalei-forologiki-dilosi 33 λεπτά πριν, Titos301 είπε Διάβαζα ένα άρθρο σχετικά με την οικονομία και λέει ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 5.857.523 φορολ. δηλώσεις Ε1, εκ των οποίων το 51,95% δηλαδή 3.042.983 είναι μηδενικές. Πέρυσι μηδενικές ήταν το 50,89%. εσεις το βρίσκεται φυσιολογικό; πως ζούν τόσοι άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό ή εισόδημα κάτω από το φορολογικό όριο το οποίο πρέπει να είναι κάτω από 10.000€ Εγώ βλέπω μη φυσιολογικό το ότι διαβάζεις μηδενικές δηλώσεις και αντιλαμβάνεσαι μηδενικό εισόδημα. 7 1
gpapadakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Ο φόρος εισοδήματος σε μισθωτούς και συνταξιούχους παρακρατειται (για να μη μπορούν να φεσωσουν). Αυτοί είναι οι μα.... εεε οι υποστηριχτές του συστήματος γιατί μαζί με το άθλιο αφορολογητο και τους άλλους φόρους (π.χ. 24% στα πάντα) φτάνουν να φορολογουνται συνολικά γύρω στο 45-50% και μάλιστα επί πενιχρων μισθών. Οι υπόλοιποι καλά κάνουν και δεν τα δηλώνουν όσοι μπορουν, αφού προσπαθεί να τους τα πάρει από 15 μεριές (τεκμήρια, τέλη, μη αφορολογητο, διάφοροι φόροι). 2
IoannisSM Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Γνωστος μου με επιχειρηση οικοδομικων υλικων, εχει μηδενικη δηλωση. Και αγορασε πριν λιγο καιρο https://www.volvocars.com/gr/cars/xc90/ 1
ekrepali Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Titos301 είπε εσεις το βρίσκεται φυσιολογικό; πως ζούν τόσοι άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό ή εισόδημα κάτω από το φορολογικό όριο το οποίο πρέπει να είναι κάτω από 10.000€ Mαύρη εργασία, επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, ΚΟΤ κλπ 2
Titos301 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Γνωστος μου με επιχειρηση οικοδομικων υλικων, εχει μηδενικη δηλωση. Και αγορασε πριν λιγο καιρο https://www.volvocars.com/gr/cars/xc90/ αυτα ειναι 39 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Ο φόρος εισοδήματος σε μισθωτούς και συνταξιούχους παρακρατειται (για να μη μπορούν να φεσωσουν). Αυτοί είναι οι μα.... εεε οι υποστηριχτές του συστήματος γιατί μαζί με το άθλιο αφορολογητο και τους άλλους φόρους (π.χ. 24% στα πάντα) φτάνουν να φορολογουνται συνολικά γύρω στο 45-50% και μάλιστα επί πενιχρων μισθών. Οι υπόλοιποι καλά κάνουν και δεν τα δηλώνουν όσοι μπορουν, αφού προσπαθεί να τους τα πάρει από 15 μεριές (τεκμήρια, τέλη, μη αφορολογητο, διάφοροι φόροι). καποιος θα πει βεβαια οτι αν πληρωναν αυτα που επρεπε δεν θα μας τα επαιρναν απο τις υπολοιπες μεριες 1
valadsk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) καλά κάνουν όσοι δεν δηλώνουν τίποτα και μπορούν να το κάνουν. δεν μπορει τη συνταξιούχο μανα μου να την εχεις σκίσει σε φόρους και περίθαλψη (την οποία ούτε ενα φάρμακο δεν έγραψε και ούτε χρησιμοποιήσε), να της βάζεις 3.000 φόρο στις βεβαιωμένες οφειλές στο taxis (την υπόθεση με τα αναδρομικά αν θυμάστε) και να της ρίχνεις καπάκι και ένα ένφια 200 ευρώ (έπεσε στα 60-80 ευρώ φέτος). να τη φορολογείς δηλαδή με εισόδημα 16.000 ενώ στα χέρια της παίρνει 9-10k. (λόγω στεγαστικού) Ούτε ένα ευρώ να μην δηλώσουν όσοι μπορούν. Ούτε ένα ευρώ. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από valadsk
Titos301 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, valadsk είπε καλά κάνουν όσοι δεν δηλώνουν τίποτα και μπορούν να το κάνουν. δεν μπορει τη συνταξιούχο μανα μου να την εχεις σκίσει σε φόρους και περίθαλψη (την οποία ούτε ενα φάρμακο δεν έγραψε και ούτε χρησιμοποιήσε), να της βάζεις 3.000 φόρο στις βεβαιωμένες οφειλές στο taxis (την υπόθεση με τα αναδρομικά αν θυμάστε) και να της ρίχνεις καπάκι και ένα ένφια 200 ευρώ (έπεσε στα 60-80 ευρώ φέτος). να τη φορολογείς δηλαδή με εισόδημα 16.000 ενώ στα χέρια της παίρνει 9-10k. (λόγω στεγαστικού) Ούτε ένα ευρώ να μην δηλώσουν όσοι μπορούν. Ούτε ένα ευρώ. καταλαβαινω την περιπτωση που μου λες γιατι εχω και εγω αντιστοιχες στην οικογενεια μου, ειχα διαβασει ενα αρθρο(συγχωρεσε με δεν μπορω να το βρω στην καθημερινη) που ελεγε οτι ειμαστε απο τα τελευταια κρατη σε εισπραξεις χρηματων απο φορο εισοδηματος και λογω αυτου εχω υψηλη φορολογια σε αλλα πραγματα φπα κτλ ωστε το κρατος να παρει αυτα που επρεπε και δεν πηρε απο το φορο εισοδηματος
The_Judas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες με χαμηλό εισόδημα πως αγοράζουν σπίτια και αυτοκίνητα; δεν χτυπάνε τα τεκμήρια με τη μία; ακόμα και με κανονικο δηλωθέν εισόδημα συνήθως ρωτάμε λογιστή για τέτοιες μεγάλες συναλλαγες... 1
panosha Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Τα τεκμήρια μας αποχαιρετούν σύντομα. Μαντέψτε ποιοι ωφελούνται. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/pros-katargisi-tekmiria-ke-foros-politelous-diaviosis/amp/ 1
czarjuly Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, panosha είπε Τα τεκμήρια μας αποχαιρετούν σύντομα. Μαντέψτε ποιοι ωφελούνται. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/pros-katargisi-tekmiria-ke-foros-politelous-diaviosis/amp/ Ωφελείται το Αιγάλεω ,η Δραπετσώνα,η Κοκκινιά..... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις