Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση καλωδίου μεταξύ τους


Chefiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θα ήθελα τα φώτα σας για να συνδέσω αυτή την κάμερα με utp καλώδιο. Ήταν συνδεδεμένη με μάτιση σε αυτά τα καλώδια και λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που χρειάστηκε να αποσυνδεθεί. Μήπως ξέρει κάποιος τι παει με τι;; Ευχαριστω!!

44EB75BF-81A1-4551-8018-FE2376FF2D45.jpeg

Επεξ/σία από Chefiann
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή, επειδή μπλεδιάζει η φώτο δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα χρώματα του utp.

Όταν τα αποσυνδέσατε δεν μπορούσατε πρώτα να σημειώσετε πως ήταν συνδεμένη; Που καταλήγει το utp καλώδιο; Η κάμερα έχει POE (παίρνει ρεύμα από το utp) ή έχει δικό της τροφοδοτικό;

Τώρα για την σύνδεση, τι να σου πει κάποιος; Αυτή η σύνδεση είναι αλχημεία κάποιου ηλεκτρολόγου και μόνο αυτός ξέρει τι σύνδεσε και που.

Από την μεριά του καλωδίου της κάμερας βλέπω 3 καλώδια και ένα πλέγμα γείωσης. Λογικά δύο από αυτά θα είναι τα δεδομένα και δύο θα είναι για τροφοδοσία ρεύματος. Αυτό το πλαστικό που έχεις στο δάχτυλο που καταλήγει; γιατί βλέπω δύο καλώδια από πάνω.

Όσο για το utp, αν πάει σε ρούτερ και έχει ακολουθήσει ο μάστορας την σωστή διαδικασία, η βασική σύνδεση είναι άσπρο/πορτοκαλί - πορτοκαλί, άσπρο/πράσινο - μπλε, άσπρο/μπλε-πράσινο, άσπρο/καφέ - καφέ και σε 100άρια δίκτυα χρειάζονται μόνο τα πρώτα 4. Αν χρειαστεί POE, πολλές φορές χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι ένα ζεύγος από τα υπόλοιπα για να στείλουν ρεύμα στην συσκευή.

Τώρα, πως θα βγάλεις άκρη με αυτά, τι να σου πω. Θα πρότεινα να βρεις αυτόν που τα σύνδεσε εξ αρχής να τα ξανασυνδέσει ή πήγαινε την σε έναν ηλεκτρολόγο.

Υ.Γ.

Το "καλουδιού" πολύ μου άρεσε. :D

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...