Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει η κόρη μου να πάρουμε χαμαιλέοντα στο σπίτι. Διάβασα μερικά άρθρα σχετικά, θέλουν αρκετή δουλίτσα, δεν είναι εύκολο κατοικίδιο.

Έχει κανείς να μου πει την εμπειρία του; Επίσης αν ξέρετε πόσο θα κοστίσει το ζώο, το κλουβί και όλα τα σχετικά.

Δημοσ.

Διαφωνώ με την υιοθεσία "εξωτικών" ζώων. Υπάρχει λόγος που είναι "εξωτικά" και ο μόνος λόγος ύπαρξης και δυνατότητας αυτής της υιοθεσίας, είναι η τροφοδοσία του κυκλώματος εμπορίας τους.

Θα σου πρότεινα να στραφείς να νουθετήσεις (με τη καλή έννοια) τη κόρη να δει με άλλο μάτι τα τόσα εγκαταλελειμένα αδεσποτάκια (γάτα/σκύλος).

• Like 11
Δημοσ.

Εγώ, μόνο και μόνο στο "το παιδί θέλει...." είμαι αρνητικός και ρίχνω άκυρο στο ζήτημα. Επειδή και εγώ κάποτε παιδί ήμουν και ήθελα, απαιτούσα, επριζα την μάνα μου που υπεκυπτε στο τι ήθελα ως κακομαθημένο παιδάκι αντί να μου δώσει μερικές φάπες, και μετά πήραμε ζώα που τα κάναμε μαντάρα στο όλο θέμα και την πλήρωσαν αυτά.

Ζώο να πάρετε μόνο άμα το θέλει ο μεγάλος και σε καμία περίπτωση το παιδί, αν γκρινιάζει κλαίει και δεν σταματάει βρείτε τρόπο να του εξηγείσετε. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...