Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά Bluetooth και καθυστέρηση.


bep1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πήρα την παρασκευή τα jbl tune 710bt από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ένταση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τα ακουστικά αυτά δεν έχουν κάποιο aptx codec και ως εκ τούτου θα περίμενα μια καθυστέρηση της τάξης των 200-250 ms, όταν όμως τα συνδέω στο κινητό (xiaomi mi a2) είναι τέλεια συγχρονισμένος ο ήχος και η εικόνα στο youtube.

 Αν πάρω έναν bt 5.0 adapter για το pc πιστεύετε ότι θα υπάρχει καθυστέρηση και αν όχι τι ισχύει για τα παιχνίδια ;; Τώρα τα έχω προφανώς με καλώδιο αλλά μου άρεσε η ιδέα του ασύρματου !!

Και κάτι τελευταίο, η ένταση είναι πιο πάνω με bt από το κινητό παρά με καλώδιο από το pc.  Μήπως παίζει ρόλο ότι η άκρη που συνδέεται στο pc είναι trrs ενώ η θύρα είναι trs ;;

Ευχαριστώ πολύ !!

Επεξ/σία από bep1995
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μου ήρθε τελικά χθες ο Bluetooth αντάπτορας για το pc και η αλήθεια είναι ότι ενώ στο YouTube και στον vlc δεν την καταλαβαίνω την καθυστέρηση στα παιχνίδια είναι πιο αισθητή.

Anyway αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι στην ίδια συσκευή (pc) ο ήχος είναι πιο δυνατός με Bluetooth απ'ότι με καλώδιο πχ από 100% ένταση στο YouTube την κατεβάζω στο 80-85% (σε τραγούδια). Τα προηγούμενά μου ακουστικά (Sony MDR-ZX600) ακούγονταν πιο δυνατά και ήταν μόνο με καλώδιο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η ένταση μέσω Bluetooth μου είναι υπέρ αρκετή, αλλά θα ήθελα λίγη παραπάνω με καλώδιο.

Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό ;;

 

Επεξ/σία από bep1995
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...