Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Όπως βλέπετε κάθε φορά που μπαίνω στο Facebook, αυτό μου πετάει την παρακάτω ειδοποίηση. Μου το κάνει εδώ και περίπου μία ημέρα χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, ενώ δεν είχα προβεί σε κάποια ενέργεια που να ήταν αντίθετη στους όρους και την πολιτική του Facebook. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα; Ποιες πιθανές λύσεις και ενέργειες θα μπορούσα να εφαρμόσω ώστε να διορθώσω το ζήτημα; Σας ευχαριστώ.
Facebook_ERROR.png.c0dec491989d31943b2101c824022770.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dream_Killer είπε

Καλησπέρα σας,
Όπως βλέπετε κάθε φορά που μπαίνω στο Facebook, αυτό μου πετάει την παρακάτω ειδοποίηση. Μου το κάνει εδώ και περίπου μία ημέρα χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, ενώ δεν είχα προβεί σε κάποια ενέργεια που να ήταν αντίθετη στους όρους και την πολιτική του Facebook. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα; Ποιες πιθανές λύσεις και ενέργειες θα μπορούσα να εφαρμόσω ώστε να διορθώσω το ζήτημα; Σας ευχαριστώ.
Facebook_ERROR.png.c0dec491989d31943b2101c824022770.png

https://m.facebook.com/help/986265348145792

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Ναι μόνο που δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις, καθώς δεν έκανα κάτι αντίστοιχο.. Μήπως γνωρίζεις σε πόσο διάστημα και αν θα ξεμπλοκαριστώ;

Αν ισχύουν όσα διαβάζω ίσως να κρατήσει και 30 ημέρες...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν ισχύουν όσα διαβάζω ίσως να κρατήσει και 30 ημέρες...

Σε ευχαριστώ. Μετά είναι βέβαιο ότι θα ξεμπλοκαριστώ; Θα μπορούσα να κάνω τίποτα για να το ενεργοποιήσω νωρίτερα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Σε ευχαριστώ. Μετά είναι βέβαιο ότι θα ξεμπλοκαριστώ; Θα μπορούσα να κάνω τίποτα για να το ενεργοποιήσω νωρίτερα;

Αν και εφόσον δεν έχεις παραβεί κάτι από τα παραπάνω, λογικά ναι :) 

• Moderators
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Όχι δυστηχως το γράφει και στην παραπάνω σελίδα, θα ενεργοποιηθεί όταν έρθει η ωρα κανονικά ο λογαριασμός σου, κανονικά πρέπει να σου έχει email που θα αναφέρει πόσες μέρες είναι ο αποκλεισμός

Ακόμα και 1 post να έκανες αν μάζεψε πολλές αναφορές σε μπλοκάρουν

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Όχι δυστηχως το γράφει και στην παραπάνω σελίδα, θα ενεργοποιηθεί όταν έρθει η ωρα κανονικά ο λογαριασμός σου, κανονικά πρέπει να σου έχει email που θα αναφέρει πόσες μέρες είναι ο αποκλεισμός

Ακόμα και 1 post να έκανες αν μάζεψε πολλές αναφορές σε μπλοκάρουν

Εντάξει αναμένω email από το Facebook για το χρονικό διάστημα μπλοκαρίσματος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω μπλοκαριστει απο λαθος μου στις ρυθμισεις με την ημερομηνια γεννησης μου που αντι να διαγραψω εβαλα 2022.κ εδω κ 6 μερες μου γραφει αυτο αφου εχω στειλει φωτο την ταυτοτητα μου για ταυτοποιηση στοιχειων.μπορω να κανω κατι αλλο για πιο γρηγορα?

Screenshot_20221214_181759_Samsung Internet.jpg

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, angelina270575 είπε

εχω μπλοκαριστει απο λαθος μου στις ρυθμισεις με την ημερομηνια γεννησης μου που αντι να διαγραψω εβαλα 2022.κ εδω κ 6 μερες μου γραφει αυτο αφου εχω στειλει φωτο την ταυτοτητα μου για ταυτοποιηση στοιχειων.μπορω να κανω κατι αλλο για πιο γρηγορα?

Υπομονή

Δημοσ.
On 16/12/2022 at 00:41, angelina270575 said:

απλα περιμενεις. ιδιωτικος λογαριασμος ειναι μην περιμενεις ταχυτατη εξυπηρετηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...