Προς το περιεχόμενο

IP Camera με λειτουργία κλάματος μωρού


ecthelion_prime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ψάχνω να βρω μια καλή, αξιόπιστη και οικονομική αν γίνεται, IP camera για live παρακολούθηση μωρού (στα συν αν γίνεται και από διαφορετικό δίκτυο έστω και με port forwarding λύση). Δεν θέλω να πάω στα κλασικά baby monitors γιατί θεωρώ στα ίδια χρήματα σου μένει και η κάμερα για το μέλλον σαν "πρόχειρη" κάμερα ασφαλείας. Έχω δει κάποιες γνωστές μάρκες που προσφέρουν και λειτουργία για ανίχνευση κλάματος μωρού και στέλνουν ειδοποιήσεις και στο κινητό και άλλα αντίστοιχα καλούδια για χρήση της κάμερας για λόγους κυρίως παρακολούθησης χώρων. Θα ήθελα τη γνώμη σας ποια θα ήταν μια καλή επιλογή για τα εξής:

1) Όπως είπα πρωταρχική χρήση συνεχής παρακολουθήση μωρού από monitor και λειτουργία ανίχνευσης κλάματος με ειδοποίηση σε κινητό

2) Μελλοντικά παρακολούθηση εξωτερικού καλυπτώμενου χώρου κυρίως για νυχτερινές λήψεις

3) Σύνδεση με wifi μόνο, τροφοδοσία ρεύματος υπάρχει

4) Έλεγχος της κάμερας κυρίως με PC (θέλω να αποφύγω τη χρήση μέσω εφαρμογής από κινητό τελείως - πέρα των ειδοποιήσεων στις αντίστοιχες περιπτωσεις που θα υποστηρίζει)

5) Δεν ενδιαφέρομαι για συνδρομές σε cloud, προτιμώ λύσεις όπως sd κάρτα, ή καταγραφή σε server (πχ έχω ένα παλιό synology που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ξανά)

6*) Θα ήθελα αν υποστηρίζεται η προσθήκη επιπλέων καμερών για παρακολούθηση επιπλέων χώρων

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ο φίλος προτείνει αυτή:
https://www.skroutz.gr/s/32710003/Imilab-C30-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-3-6mm-CMSXJ21E.html#specs
 

Έχω δει αρκετά αντίστοιχα βιντεάκια και δεν θυμάμαι κάποιον που να το έχει αναφέρει στα review που κάνουν. Στόχος είναι να έχω στο pc μία εφαρμογή ή έστω ένα browser ανοιχτό στην ip και να έχω live εικόνα, πλέον όλων των ειδοποιήσεων που θα στέλνει από μόνη της η κάμερα στην εφαρμογή του κινητού.

Επίσης από πολλές κριτικές στο skroutz πολλές κάμερες υπόσχονται πολλά αλλά παραδίδουν ελάχιστα (το πιο ενοχλητικό είναι αυτό με τις συνδρομές για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις κάτι πχ baby crying/sound detection)

Στα plus η κάμερα να είναι στεγανή για εξωτερικό χώρο (η συγκεκριμένη είναι εσωτερικού χώρου) με εφαρμογή που να υποστηρίζει περισσότερες από μία κάμερες (πιθανολογώ ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές απλά μια επιβεβαίωση) 

PS: Γενικά την ίδια άποψη έχω με τον φίλο με αυτά που λέει στο βίντεο σχετικά με τα baby monitors κτλ

Επεξ/σία από ecthelion_prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...