Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο σύστημα με μέγιστο κόστος τα 750€, δε διαθέτουμε κάποιο κομμάτι και προφανώς θα κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις ( κάρτα γραφικών αργότερα, 6μηνο τουλάχιστον ). Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως θα πάμε για κάποιον ryzen με ενσωματωμένα. 

Ποσό που διαθέτουμε :700 - 750

Χρήση υπολογιστή :καθημερινή χρήση μαθητή γυμνασίου, παιχνίδια minecraft, fortnite 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Ναι θα πάρουμε κι οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Άργος 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Από ένα για να γίνει κι η συναρμολόγηση 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Από το κατάστημα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Όχι θα βάλουμε εμείς μετά 

Δημοσ.

Θα πάρετε και οθόνη προσεχως η την υπολογιζετε στα 750;

Με μια μικρή υπέρβαση χωράνε όλα για ένα τιμιότατο σύστημα.

Screenshot_20220820-001457_Chrome.jpg.843e204b68ee40ee3cc8a7b5d4d63e34.jpg

Εναλλακτικά 

https://www.skroutz.gr/s/28080299/Samsung-T350F-Monitor-24-FHD-1920x1080.html

https://www.kavatza.gr/i-y-anavathmisi/projectorskartes-grafikon/powercolor/powercolor-radeon-rx-6500-xt-4gb-gddr6-fighter-κάρτα-γραφικών-pci-e-x4-4-0-με-hdmi-και-displayportκωδικός-4gbd6-dh-oc-detail

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, εγώ έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να κόψω λίγο από το budget για να πάρουμε και τα περιφερειακά, (ποντίκι, πληκτρολόγιο, ακουστικά). 

Η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή! 

Η μητρική που έβαλες θα είναι οκ με τον 5600g; 

Η κάρτα γραφικών είναι για πιο μετά, τα 700 με 750 είναι χωρίς κάρτα γραφικών. 

Δεν ξέρω αν το κουτί είναι υπερβολικό κι αν η μητρική δέχεται εύκολα bios update σε περίπτωση που ο 5600g δεν είναι συμβατός. 

IMG_20220820_113543.jpg.1519982c502c27cdff696b8185720292.jpg

Επεξ/σία από agvas84
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, agvas84 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, εγώ έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να κόψω λίγο από το budget για να πάρουμε και τα περιφερειακά, (ποντίκι, πληκτρολόγιο, ακουστικά). 

Η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή! 

Η μητρική που έβαλες θα είναι οκ με τον 5600g; 

Η κάρτα γραφικών είναι για πιο μετά, τα 700 με 750 είναι χωρίς κάρτα γραφικών. 

Δεν ξέρω αν το κουτί είναι υπερβολικό κι αν η μητρική δέχεται εύκολα bios update σε περίπτωση που ο 5600g δεν είναι συμβατός.

Κάπως κακό κουτί, σχεδόν no name με κλειστό μπροστινό κατά συνέπεια και μέτριο εώς κακό airflow

Κακή επιλογή μητρικής για τον 5600g, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος αγοράς b550 από τη στιγμή που ο 5600g δεν υποστηρίζει pcie4 εκτός αν υπάρχει κάτι στο μυαλό σου που δε γνωρίζουμε

650w τροφοδοτικό, για ποιό λόγο θα ρωτήσω; Ας πούμε τι κάρτα έχεις κατά νου να βάλεις σε κάρτα γραφικών; Ίσως αν ρίξεις το wattage να πάρεις κάποιο gold

Δεν βλέπω κανένα λόγο κάποιος να προτιμήσει ssd αντί nvme δίσκο, στις τιμές που έχουν σήμερα και με την τόσο μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες

πχ

Capture.PNG.74f842d98de84770c4eb403ade11c4f3.PNG

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Σε μερικούς μήνες θα αγοραστεί 6600 ή 6600xt ανάλογα τις τιμές. Το 550w θα είναι οκ; Σύμφωνα με αυτά που μου αναφέρατε πρόλαβα πριν δω το δικό σου να φτιάξω ένα καινούριο σετ. 

IMG_20220820_130247.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι b450 θέλουν bios update. ,θα το ζητήσεις από το κατάστημα για να μην παιδευεσαι. Δεν ξέρω γιατί να μην πάρεις από τώρα ένα έτοιμο σύστημα και να πάρεις μετά την ίδια κάρτα βάζοντας τωρα χειρότερο επεξεργαστή. Ο 5600g δεν έχει καμία σχέση με τον 5600x. Αλλά όπως βολεύει εσύ ξερεις.

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν φτάνουν τα μπικικίνια 😆, γιατί θέλω και οθόνη μαζί με Πληκτρολόγιο και ποντίκι όλα μαζί 750 Μαξ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...