margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Θα ήθελα να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό ssd για να μεταφέρω αφενός φωτο/βιντεο από έναν παλιό imac και αφετέρου να τον έχω για τα backup μου από κινητό, MacBook κλπ Δεν εχω ιδέα από σκληρούς.. Βασικά θέλω κάποιον να παίζει και σε Mac και σε windows, αν γίνεται να συνδέεται απευθείας με το κινητό και να ναι γρήγορος.. Από εταιρείες έχω υπόψη sandisk, Samsung, intenso , western digital Πρέπει κάποια να αποφύγω? Είναι κάποιο χαρακτηριστικό που πρέπει να κοιτάξω να πλήρες ο δίσκος? Χωρητικότητα στα 1tb θα ήταν οκ
atheatos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Να συνδέεται απευθείας με το iPhone μέσω lightning 1tb ssd χλωμό να βρεις. Για τα υπόλοιπα ένας οποιοσδήποτε εξωτερικός ssd κάνει. Για timemachine backup σε Mac θα φορμαριστεί σε apple format που δεν είναι συμβατό με windows υπολογιστές. Αλλιώς τον κανείς exfat και έχουν πρόσβαση όλοι αλλά θα κανείς το backup χωρίς timemachine. Αν θες να κανείς backup καλό είναι να το κανείς σε δυο διαφορετικούς σκληρούς ή σε εξειδικευμένες συστοιχίες σκληρών για αυτή την δουλειά. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα αλλά ο τύπος του σκληρού. 1
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ελεγα να το κάνω χωρίς timemachine αφού μ ενδιαφέρει να παρω αποκλειστικά multimedia κι όχι γενικά μπακαπ του υπολογιστή.. Γι αυτο τι τύπο σκληρού πρέπει να επιλέξω? Σ ευχαριστω για την απάντηση
atheatos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, margaritagr είπε Ελεγα να το κάνω χωρίς timemachine αφού μ ενδιαφέρει να παρω αποκλειστικά multimedia κι όχι γενικά μπακαπ του υπολογιστή.. Γι αυτο τι τύπο σκληρού πρέπει να επιλέξω? Σ ευχαριστω για την απάντηση Ένας οποιαδήποτε SSD τότε κάνει. Κατά προτίμηση usb c για να τον έχεις για το μέλλον. 1
hunter2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Είχα πρόσφατα δύο εξωτερικούς ssd για back up και μεταφορά ταινιών, μέχρι που πρόσφατα αγόρασα μια θήκη για έναν 500GB m.2 ssd με type c usb, στον υπολογιστή μεταφέρει και γράφει δεδομένα με 600mbps περίπου. Οι προηγούμενοι εξωτερικοί ssd, ένας intenso και ένας hp, έφταναν μέχρι 300. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα