thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε Οπότε ένας καλός τρόπος για να μάθεις και τώρα τι θα γίνει είναι να κάνεις online αίτηση για πιστωτική. Θα έχεις άμεση απάντηση. Αν εγκριθεί τότε είναι σχεδόν σίγουρο θα σου εγκριθεί και αυτό για τον Κωτσόβολο. Την ακυρώνεις μετά αφού δεν θέλεις πιστωτικές. Και γω την περίοδο που ήμουν αποκλεισμένος από πιστώσεις έτσι έκανα για να πάρω μια εικόνα ώσπου μια μέρα η Εθνική μου ενέκρινε την σημερινή μου πιστωτική. Μπα δεν θελω να προσπαθησω,αλλα καλη η σκεψη σου.Θα μαθουμε απο Δευτερα Τριτη καλυτερα.
ModernAthenian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thawthimble είπε Μπα δεν θελω να προσπαθησω,αλλα καλη η σκεψη σου.Θα μαθουμε απο Δευτερα Τριτη καλυτερα. Δεν επηρεάζει πάντως την τωρινή σου αίτηση για τον Κωτσόβολο καθώς το ένα είναι δάνειο και το άλλο πιστωτική. Αν είσαι φερέγγυο άτομο η τράπεζα θα σου εγκρίνει και πιστωτική και το πλάνο δόσεων. Είναι απλά ένα τέστ για να διαπιστώσεις την εικόνα που έχει η τράπεζα για σένα. Εμένα πχ στα καπάκια με το που πήρα έγκριση για την πιστωτική έκανα και αίτηση για καταναλωτικό εξπρες (σου λέω μέσα σε 2 λεπτά από την έγκριση της πιστωτικής) και μου εγκρίθηκε. Φυσικά μετά το ακύρωσα. Απλά ήθελα να ξέρω μέσα στα όρια στα οποία κινούμαι και πως βλέπει το πιστοληπτικό μου προφίλ η τράπεζα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από ModernAthenian
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, ModernAthenian είπε Δεν επηρεάζει πάντως την τωρινή σου αίτηση για τον Κωτσόβολο καθώς το ένα είναι δάνειο και το άλλο πιστωτική. Αν είσαι φερέγγυο άτομο η τράπεζα θα σου εγκρίνει και πιστωτική και το πλάνο δόσεων. Είναι απλά ένα τέστ για να διαπιστώσεις την εικόνα που έχει η τράπεζα για σένα. Εμένα πχ στα καπάκια με το που πήρα έγκριση για την πιστωτική έκανα και αίτηση για καταναλωτικό (σου λέω μέσα σε 2 λεπτά από την έγκριση της πιστωτικής) και μου εγκρίθηκε. Φυσικά μετά το ακύρωσα. Απλά ήθελα να ξέρω μέσα στα όρια στα οποία κινούμαι και πως βλέπει το πιστοληπτικό μου προφίλ η τράπεζα. Μωρε ειμαι γιατι ποτε δεν καθυστερησα ή χρωστουσα τιποτα ή να εχω μπερδεματα με οποιοδηποτε τροπο με τις τραπεζες.Ειμαι καθαροτατος.Απλα με ανησυχει μηπως επειδη δεν εχει ερθει η ωρα της πρωτης δοσης,της πρωτης μου αγορας και επειδη το δευτερο πλανο δοσεων ειναι 2.200 μηπως δεν εγκριθει.
ModernAthenian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, thawthimble είπε Μωρε ειμαι γιατι ποτε δεν καθυστερησα ή χρωστουσα τιποτα ή να εχω μπερδεματα με οποιοδηποτε τροπο με τις τραπεζες.Ειμαι καθαροτατος.Απλα με ανησυχει μηπως επειδη δεν εχει ερθει η ωρα της πρωτης δοσης,της πρωτης μου αγορας και επειδη το δευτερο πλανο δοσεων ειναι 2.200 μηπως δεν εγκριθει. Πάντως το οτι έχει εγκριθεί το πρώτο πλάνο αυξάνει τις πιθανότητες να εγκριθείς ξανα ανεξάρτητα από το αν έχει αρχίσει να πληρώνεις τη δόση. Διάβασα στα γρήγορα το μήνυμα σου και δεν είχα προσέξει ότι ήδη έχεις εγκριθεί μια φορά.
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, ModernAthenian είπε Πάντως το οτι έχει εγκριθεί το πρώτο πλάνο αυξάνει τις πιθανότητες να εγκριθείς ξανα ανεξάρτητα από το αν έχει αρχίσει να πληρώνεις τη δόση. Διάβασα στα γρήγορα το μήνυμα σου και δεν είχα προσέξει ότι ήδη έχεις εγκριθεί μια φορά. Τετοια λεγε μου,να σε κανω μοντελο οταν παρω τη φωτογραφικη. 😂
Silverage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πολλά μου φαίνονται τα +2200 για το εισοδημά σου. Δεν πιστεύω ότι θα σου το εγκρίνουν αφού δεν έχεις πληρώσει ακόμα ούτε μια δόση απο το πρώτο δάνειο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Πολλά μου φαίνονται τα +2200 για το εισοδημά σου. Δεν πιστεύω ότι θα σου το εγκρίνουν αφού δεν έχεις πληρώσει ακόμα ούτε μια δόση απο το πρώτο δάνειο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τι να πω δεν ξερω.. Μακαρι!
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, thawthimble είπε Τι να πω δεν ξερω.. Μακαρι! Αν θέλεις την γνώμη μου, θα έλεγα πως δεν έχεις πολλές ελπίδες. 1
GrKata Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Εισοδημα 9600 το χρονο και πας να παρεις φωτογραφικη 2200 🤔 Ελπιζω να εισαι στο πατρικο γιατι βλεπω να τρως μακαρονια 250 μερες σερι μετα 1
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, GrKata είπε Εισοδημα 9600 το χρονο και πας να παρεις φωτογραφικη 2200 🤔 Ελπιζω να εισαι στο πατρικο γιατι βλεπω να τρως μακαρονια 250 μερες σερι μετα Ναι στο πατρικο ειμαι. Ευχαριστω που νοιαζεσαι για εμενα. 1
lasithi12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, thawthimble είπε Οχι ποτε δεν ειχα ή θελω να εχω πιστωτικη. ενω να πάρεις δάνειο στους τοκογλύφους ειναι καλυτερο. zero sense. μακαρι να μην εγκριθει γιατι το κεφαλι μαλλον ειναι πανω τον ουρανο
Morosis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thawthimble είπε Οχι ποτε δεν ειχα ή θελω να εχω πιστωτικη. Φιλε μ καλησπερα,μαλλον τα εχεις λιγο λαθος στο μυαλο σου κ η επιθυμια σου για την καμερα σε κανει να μην σκεφτεσαι...Αυτο που πας να κανεις δεν ειναι κ οτι καλυτερο,γτ θα πληρωσεις μια καμερα 2500-2600 με τους τοκους ενω κανει 2200 οπως λες,αν ειχες πιστωτικη θα μπορουσες να την κανεις με δοσεις ΑΤΟΚΑ,οποιος εχει πιστωτικη κ την χρησιμοποιει εξυπνα, ειναι οτι καλυτερο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Morosis 1
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, lasithi12 είπε ενω να πάρεις δάνειο στους τοκογλύφους ειναι καλυτερο. zero sense. μακαρι να μην εγκριθει γιατι το κεφαλι μαλλον ειναι πανω τον ουρανο Φιλε μου,μπορω να κανω οτι θελω εγω.Δεν γνωριζεις το ποσα εχω,αν εχω καποια ανεση για να το λεω ή οχι κτλ Αυτο επελεξα.Δικαιωμα μου. Κοιτα το δικο σου κεφαλι πρωτα που κρινει χωρις να γνωριζει.Για καποιον δικο μου λογο θελω δανειο και οχι πιστωτικη.
lasithi12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, thawthimble είπε Φιλε μου,μπορω να κανω οτι θελω εγω.Δεν γνωριζεις το ποσα εχω,αν εχω καποια ανεση για να το λεω ή οχι κτλ Αυτο επελεξα.Δικαιωμα μου. Κοιτα το δικο σου κεφαλι πρωτα που κρινει χωρις να γνωριζει.Για καποιον δικο μου λογο θελω δανειο και οχι πιστωτικη. αν ειχες λευτα θα ειχε και πιστωτική η θα αγώραζες cash. Δεν θα ψαχνωσουν και για ΔΕΥΤΕΡΟ δάνειο. απο την άλλη έφαγες ένα καπέο 30% απο το κωτσόβολο για να αγωράσεις μια κάμερα των 2200 + 660~ οι τόκοι. φανταζομαι δώσεις μεχρι τα γεράματα (3-4) χρόνια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από lasithi12
thawthimble Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Morosis είπε Φιλε μ καλησπερα,μαλλον τα εχεις λιγο λαθος στο μυαλο σου κ η επιθυμια σου για την καμερα σε κανει να μην σκεφτεσαι...Αυτο που πας να κανεις δεν ειναι κ οτι καλυτερο,γτ θα πληρωσεις μια καμερα 2500-2600 με τους τοκους ενω κανει 2200 οπως λες,αν ειχες πιστωτικη θα μπορουσες να την κανεις με δοσεις ΑΤΟΚΑ,οποιος εχει πιστωτικη κ την χρησιμοποιει εξυπνα, ειναι οτι καλυτερο Εχεις δικιο φιλε μου,αλλα επειδη ξερω οτι την πιστωτικη δεν θα τη χειριστω σωστα,επιλεγω αυτο τον τροπο. Μια χρεωστικη εχω και πολυ ειναι. Δεν συνηθιζω να κανω τετοιες κινησεις. Μια φορα θα το κανω,θα το ξεχρεωσω συντομα,ασχετα με το ποσες δοσεις εβαλα και τελος. Μόλις τώρα, lasithi12 είπε αν ειχες λευτα θα ειχε και πιστωτική η θα αγώραζες cash. Δεν θα ψαχνωσουν και για ΔΕΥΤΕΡΟ δάνειο. απο την άλλη έφαγες ένα καπέο 30% απο το κωτσόβολο για να αγωράσεις μια κάμερα των 2200 + 660~ οι τόκοι. φανταζομαι δώσεις μεχρι τα γεράματα (3-4) χρόνια. Φαντασου κι αλλο..Και συνεχιζεις να λες τα δικα σου χωρις να ξερεις. Ασ'το φιλε μου.. Δεν μπηκα για να με κρινεις εσυ και ο καθε εσυ εδω μεσα. Ερωτηση κανω για κατι συγκεκριμενο. Αφου δεν θες να απαντησεις στο συγκεκριμενο,καλυτερα μη μιλας γιατι μιλας τσαμπα.Εγω στη θεση σου δεν θα εκρινα τον καθε τυχαιο που εβρισκα. Αλλη δουλεια δεν εχω,να ασχολουμαι με τη ζωη των αλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα