Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ακόμη για μάρκες συζητάτε ? δεν εχετε ακομη καταλαβει οτι δεν υπάρχουν καλές η κακές μάρκες αλλά μόνο καλά και κακά μοντέλα ...

Μπορεί για παραδειγμα να βγεί ενα bosch σούπερ, μπορεί να βγεί και μάπα... Δεν κάνει η μάρκα αλλά το μοντέλο ειδικά τωρα που ειναι όλα φασόν και κατασκευάζονται στα ιδια εργοστασια..

Επίσης μην συγκρίνετε μάρκες ή μοντέλα απο το παρελθόν... Δηλαδή μια κουζίνα παραδειγμα NEFF του 1980 μπορεί ακόμη να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση. Τα σημερινα ηλεκτρικά κατασκευάζονται όλα με μειωμένες ποιότητες και με ημερομηνία ληξεως.- 

Αλλο παραδειγμα, ΠΙΤΣΟΣ του 1990 δεν ειναι η ίδια με την ΠΙΤΣΟΣ του 2022. Σταματήστε αυτες τις συγκρίσεις δεν προσφέρουν τιποτα, ειναι απλά γενικεύσεις...

Καποιοι έγραψαν για τον όμιλο BOSCH SIEMENS PITSOS... πουλάνε ακριβώς τα ίδια μοντέλα με τροποποίηση στα χαρακτηριστικά και στην ποιότητα ξεκινώντας απο το πιο φθηνό το pitsos με οτι σημαινει αυτο για τον καθένα. Επίσης κάποια κατασκευαζονται Τουρκία, καποια ακόμη Γερμανία κάποια αλλού... προσοχή στο μοντέλο. 

Στο θέμα τωρα δεν ζητάς να αγοράσεις ακριβά πραγματα... θα σου πρότεινα αποροφητηρα DAVOLINE οικονομικό και δυνατό . το λεω γιατι δεν εχει αναφερθεί. Στα υπολοιπα θα προτείνω bosch ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ στο μοντελο 

Επεξ/σία από tounion
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως, το ενα θεμα ειναι η 'αξιοπιστια', και το αλλο θεμα ειναι το service.

Ετυχα σε συμβαν προσφατα, που ο επισημος συνεργατης που εστειλε η εταιρια για να τσεκαρει τη συσκευη για ενα θεμα που ειχε, προσπαθησε να κανει το 'ασπρο μαυρο'.

Τελικα η συσκευη λειτουργησε οπως επρεπε, μετα απο καποιες μερες, αλλα οταν ειχε ερθει ο συγκεκριμενος, ηταν οντως σε προβληματικη λειτουργια. Αυτος ομως εστειλε στοιχεια στην εταιρεια οτι ολα ηταν καλα.

Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα περνουσα αν οντως χρειαζομουν service, και μιλαμε για ολοκαινουργια συσκευη.

Νομιζω πρεπει να ανοιχτει νημα, ειδικα για να λεμε εμπειριες after sales support σε λευκες συσκευες. Να στηριζουμε τις εταιριες που μας σεβονται (κι οχι να το παιζον 'κινεζοι' αν τυχει προβλημα), και να αποφυγουμε τις κακοτοπιες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από έρευνα αποφάσισα για ψυγείο...

https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/psugeia/psugeiokatapsuktis-candy-cce7t618ex-341-lt-inox/1648848

+5 χρόνια πλήρη εγγύηση

από τον 5 έως +10 χρόνια όλα τα ανταλλακτικά δωρεάν

εγγύηση χαμηλότερης τιμής

κατηγορία Ε - 39 db θόρυβος - Wifi - κατασκ. Ρουμανία

Ημουν ανάμεσα σε candy ή LG αλλά με κέρδισε η Candy.

Εχει κανείς εμπειρία από συσκευές candy? από το service? βλέπω και πλυντήριο/στεγνωτήριο που τα έχει σε προσιτές τιμές....

Επεξ/σία από doll
  • Like 1
Δημοσ.

Candy πηραμε προσφατα ενα πλυντηριο για το νησι, ηταν χαλασμενο με το καλημερα 

Δεν ειχαν συνεργατη-επισκευαστη στο νησι (οκ δεν ειναι περιεργο),ακομα στα τηλεφωνα ειμαστε,οχι οτι αρνουνται την ευθυνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω μια εμπειρια που ειχα με candy θα ηθελα να τη ξεχασω...

Μια φορα δουλεψε πλυντηριο στεγνωτηριο - δευτερη δεν ειχε απολύτως νεκρο, ευτυχως καταφερα κ το πηραν πισω στα πλαισια DOA και αγορασα Pitsos σκετο πλυντηριο (με το ποσο που ειχε το candy πλ-στεγν επαιρνες ενα απλο πλυντηριο σε σοβαρη μαρκα)... 12 Χρονια μετα ακομα δουλευει σα μαυρο σκυλι...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 8:13 ΠΜ, rodosf1 είπε

Whirlpool έχουν θέματα κατασκευαστικα, μακριά. βγάζουν συστηματικά βλάβες σε συγκεκριμένα parts λόγω σχεδιασμού. Πχ βάση πόρτας ψυγείου κατ επανάληψη. 

Συμφωνω για τα  Whirlpool,  πλυντηριο 4 χρονων 2 ζημιες και στο συγκεκριμενο μοντελο ειχαν και αλλοι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doll είπε

Μετά από έρευνα αποφάσισα για ψυγείο...

https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/psugeia/psugeiokatapsuktis-candy-cce7t618ex-341-lt-inox/1648848

+5 χρόνια πλήρη εγγύηση

από τον 5 έως +10 χρόνια όλα τα ανταλλακτικά δωρεάν

εγγύηση χαμηλότερης τιμής

κατηγορία Ε - 39 db θόρυβος - Wifi - κατασκ. Ρουμανία

Ημουν ανάμεσα σε candy ή LG αλλά με κέρδισε η Candy.

Εχει κανείς εμπειρία από συσκευές candy? από το service? βλέπω και πλυντήριο/στεγνωτήριο που τα έχει σε προσιτές τιμές....

Νομιζω (και από προσωπική εμπειρία) οτι η LG ειναι έτη φωτός μπροστά απο την Candy σε ψυγεία αλλά και σε πλυντηρια.. 

But it's your money...

• Like 1
Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι το support.
Τι να το κάνω το να πάρω μια συσκευή και να μην έχει ανταλλακτικά ή να κάνουν πόσες ημέρες να έρθουν να δουν το πρόβλημα.
Παίρνω κάτι για να δουλέυει. Το καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε συσκευή αλλά για εμένα η εταιρεία φαίνεται εκείνη ακριβώς την στιγμή.

Με βάση το παραπάνω, εγώ έχω επιλέξει BSH group και μόνο.
Έτυχε σε πλυντήριο Bosch να κάνει θόρυβο κατά την πλύση. Ραντεβού, την επόμενη ήρθε άνθρωπος, τράβηξε βίντεο του προβλήματος και μετά από 2 ημέρες με πήρε τηλ να μου πει ότι θα με καλέσουν από τα κεντρικά για νέο ραντεβού να περάσει να το φτιάξει (αλλαγή ιμάντα). Μέσα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα είχα λύσει το πρόβλημα μου.

Σε στεγνωτήριο Bosch, κατάφερα και έσπασα ένα πλαστικό. Τηλέφωνο στα κεντρικά και είχα στην πόρτα μου το πλαστικό μετά από 2 ημέρες με courier/αντικαταβολή.

Για εμένα, δεν υπάρχει λόγος να πάω κάπου αλλού όταν ξέρω ότι όταν κάτι χαλάσει, υπάρχει η μαμά εταιρεία από πίσω να το υποστηρίξει, είτε εντός εγγύησης είτε με ανταλλακτικά που υπάρχουν διαθέσιμα και δεν περιμένω μήνες για να τα φέρουν.

• Like 3
Δημοσ.

Για λευκες συσκευες γενικα δεν περιμενεις να χρειαστεις support

θα δουλεψουν ~12-15 χρονια και γεια σας,μετα αλλαζεις με πιο αποδοτικες ενεργειακα

Ειχα ενα παλιο ψυγειο που για να αλλαξω σπασμενα συρταρια κτλ ηθελα σχεδον οσο πηρα ενα νεο ψυγειο που καιει λιγοτερο και θα κανω αποσβεση

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 3:50 ΜΜ, paylidis είπε

Για εμένα φθηνο και καλό μόνο Πίτσος, αμέσως καλύτερα τα αδερφάκια Bosch / Siemens 

ο χρυσος κανονας ειναι αυτος

οτι αλλο εχω παρει, το εχω μετανοιωσει

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/9/2022 στις 12:59 ΜΜ, doll είπε

πήγα σε LG. Για να δούμε τι θα γίνει....

Καλά έκανες κατά τη γνώμη μου. Και με αφορμή ένα προηγούμενο post σου σχετικά με την εγγύηση της Candy (10 έτη στα ανταλλακτικα - προσφορά μέχρι τέλος του 2022) και επειδή κι εγώ βρισκομαι σε αναζήτηση πλυντηριου, να αναφέρω τα εξής:

Αρχικά, μπορεί να ακούγεται δελεαστική η πρόταση της Candy  για την πολυετη εγγυηση στα ανταλλακτικα που προσφερει αλλά αν διαβασεις όλους τους ορους, τελικα δεν είναι και τόσο. 
Μπορεί να σου παρεχει για παραδειγμα τα ανταλλακτικα "δωρεάν" αλλα στην πραγματικότητα το κόστος τους ενσωματώνεται στην τιμη της επισκευης. ->
149 ευρω από τον 3ο έως και τον 6ο χρόνο / 179 ευρώ από τον 7ο έως και τον 10ο χρόνο

Άρα μόνο τζάμπα δεν είναι. Αν είσαι δε και σε απομακρυσμενη περιοχή ή τεσπα σε απόσταση μεγαλύτερη των 50km από τον πιο κοντινο συνεργαζόμενο τεχνικό τους, τότε χρεώνεσαι έξτρα 0.5 ευρώ ανά χιλιόμετρο. Για νησια ακομη παραπανω.

Επιπλέον στην περίπτωση που ο τεχνικός βγαλει πορισμα οτι η συσκευη ειναι μια χαρα (συμβαινει ολο και συχνοτερα τωρα τελευταια), τοτε το καπέλο ειναι στα 59 ευρω.

Κοινώς, πολύ προσοχή στα ψιλά γράμματα παιδια.
Πάντως ενω ειχα ψιλοκατασταλλάξει σε Candy για πλυντηριο, αρχίζω πλέον να το σκέφτομαι . Το χειρότερο ειναι οτι τωρα πρεπει παλι να ψαξω παλι απο την αρχη γιατι δεν ειναι και ευκολο να βρεις τοσες πληροφοριες..

Με βλέπω για κανα του ομιλου BSC ή LG μου φαινεται. 

Επίσης όποιος έχει συγκεκριμενες πληροφορίες για μοντέλο των παραπανω εταιρειών που να ειναι αξιόπιστο ας μεταφέρει τη γνώση του!

Μέχρι ένα 500άρικο δινω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xerizotis είπε

Πάντως ενω ειχα ψιλοκατασταλλάξει σε Candy για πλυντηριο, αρχίζω πλέον να το σκέφτομαι . Το χειρότερο ειναι οτι τωρα πρεπει παλι να ψαξω παλι απο την αρχη γιατι δεν ειναι και ευκολο να βρεις τοσες πληροφοριες..

Με βλέπω για κανα του ομιλου BSC ή LG μου φαινεται.

Αν έχεις eurobank στο πλαίσιο έχει 20% επιστροφή και άλλες προσφορές είναι η καλή περίοδος να ψαχτείς να πάρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...