Dannie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω ενα imac περιπου 7 χρονια κ πηρα καινουργιο.Μιλησα με μια εταιρεια για τον παλιο να τον καθαρισει κ.τ.λ.Καποιος που να ξερει τι αλλο πρεπει να κανω η να αλλαξω που μετα απο τοσα χρονια εχει φθορα.Σιγουρα ο σκληρος δισκος να μπει ενας καινουργιος sdd.Χρειαζεται κατι αλλο.Τελαυταια δεν εκλεινε μερικες φορες μου εβγαζε οτι καποιο προγραμμα ειναι σε λειτουργια κτλ.Ειναι τετραπυρινος intel core i7.Μνημη 8GB 1600 MHz DDR3.Γραφικα NVIDIA geforce GTX 780M 4 GB.Οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω.Οικονομικα λογω της αγορας του καινουργιου δεν μπορω να τα αλλαξω ολα ποια ειναι τα βασικα.
kormos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dannie είπε Εχω ενα imac περιπου 7 χρονια κ πηρα καινουργιο.Μιλησα με μια εταιρεια για τον παλιο να τον καθαρισει κ.τ.λ.Καποιος που να ξερει τι αλλο πρεπει να κανω η να αλλαξω που μετα απο τοσα χρονια εχει φθορα.Σιγουρα ο σκληρος δισκος να μπει ενας καινουργιος sdd.Χρειαζεται κατι αλλο.Τελαυταια δεν εκλεινε μερικες φορες μου εβγαζε οτι καποιο προγραμμα ειναι σε λειτουργια κτλ.Ειναι τετραπυρινος intel core i7.Μνημη 8GB 1600 MHz DDR3.Γραφικα NVIDIA geforce GTX 780M 4 GB.Οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω.Οικονομικα λογω της αγορας του καινουργιου δεν μπορω να τα αλλαξω ολα ποια ειναι τα βασικα. Θεωρητικά αφού θα ανοιχτεί για αλλαγή δίσκου (εγώ δεν θα τον άλλαζα...αν δεν έχει πρόβλημα) θα γίνει έλεγχος εκτός από τον καθαρισμό από σκόνες κλπ αν υπάρχει τυχόν φθορά στην κάρτα γραφικών. Το θέμα που αναφέρεις στο κλείσιμο της συσκευής ενδεχομένως να ήταν θέμα macOS όπου θα περαστεί εξ αρχής. Το μόνο πέρα από αυτό (χωρίς όπως προανέφερα αλλαγή δίσκου) θα προτιμούσα μια αναβάθμιση σε μνήμη Ram, αν είναι εφικτό. ΥΓ: Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν που θα το αναλάβει, πιστεύω να έχεις μιλήσει με κάποιο επίσημο Service Μφχ 3
amorealex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω iMac (late 20212) και πριν 3 χρόνια περίπου άλλαξα τον ανεμιστήρα γιατί τσίμπαγε λίγο θερμοκρασίες κι έκανε φασαρία όταν έκανε ζέστες και κάποιον αισθητήρα θερμοκρασίας (μη με ρωτήσεις ποιον ακριβώς, δεν γνωρίζω). Από τότε όλα κομπλέ. Όπως γράφτηκε παραπάνω, ένα καλό καθάρισμα εσωτερικά από σκόνες μόνο καλό μπορεί να κάνει. 1
Dannie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 9:14 ΜΜ, kormos είπε Θεωρητικά αφού θα ανοιχτεί για αλλαγή δίσκου (εγώ δεν θα τον άλλαζα...αν δεν έχει πρόβλημα) θα γίνει έλεγχος εκτός από τον καθαρισμό από σκόνες κλπ αν υπάρχει τυχόν φθορά στην κάρτα γραφικών. Το θέμα που αναφέρεις στο κλείσιμο της συσκευής ενδεχομένως να ήταν θέμα macOS όπου θα περαστεί εξ αρχής. Το μόνο πέρα από αυτό (χωρίς όπως προανέφερα αλλαγή δίσκου) θα προτιμούσα μια αναβάθμιση σε μνήμη Ram, αν είναι εφικτό. ΥΓ: Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν που θα το αναλάβει, πιστεύω να έχεις μιλήσει με κάποιο επίσημο Service Μφχ Πραγματικα επαθα σοκ απο τον επαγγελματισμο του i-system οτι μου ειπες μου ειπαν χωρις να κοιταξουν να βγαλουν λεφτα.
kormos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Dannie είπε Πραγματικα επαθα σοκ απο τον επαγγελματισμο του i-system οτι μου ειπες μου ειπαν χωρις να κοιταξουν να βγαλουν λεφτα. Χαίρομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα