Προς το περιεχόμενο

Νέα Βελτιωμένη Ειδοποίηση κλήσεων από τη Vodafone!

ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I Vodafone pleon se olus tus sindromites pu echun tilefoniti, parechi aftomata tin idopiisi kliseon. Etsi pleon opios kali sindromiti Vodafone, opios proothi tin klisi ston tilefoniti, an klisi to til prin apo to mpip, tote o kalumenos tha idopiithi me minima.

Episis iparchi ke mia nea ipiresia gia ta ellinika dedomena. Dinete i dinatotita na idopiite o kalon, pote o kalumenos anigi to kinito. Etsi kalontas sindromiti Vodafone o opios ine klistos i ektos diktiu, mas dinete i dinatotita na idopiithume me sms otan to anixi i mpi entos diktiu (arki fisika na to echi energopiisi o kalumenos).

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο το δευτερο καλουτσικο ακουγεται...

Δημοσ.

Πλήρη παρακολούθηση..πότε το ανοίγουμε πότε το κλείνουμε..μεγάλος βραχνάς μας έγιναν τα κινητά..

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει και με το περίφημο SMS Delivery report με το οποίο ξέρει ο άλλος στα σίγουρα αν έλαβες το μήνυμα του θες δε θες (αν το έχεις κλειστό ξέρει – υπολογίζει πότε περίπου άνοιξες την συσκευή)!

Δημοσ.

emena pantos kalo mou akougete...akouste thn periptwsh... "pare me thlefwno molis teliosei to cinema....giati tha to kleisw to kinhto na mhn enoxlw..."

kai molis teliwsei h tainia....tsoup.....se pernoun thlefwno.... :D :D :D

Δημοσ.

Energopiite mesa apo to menu tu tilefoniti, diladi kalite 121

I vlakia ine oti gia na erthi i idopiisi prepi na klisi o alos to tilefono, afu sindethi me ton tilefoniti ke prin to mpip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...