zoiya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μηπως γνωριζεται μια καλη μαρκα αξιοπιστη και παραλληλα οικονομικη?? Εμαθα οτι βγαζουν γενικα πολυ καπνα κ δεν ξερω αν αξιζει να αγορασω σομπα ξυλου με συνδεση σε καλοριφερ.....
mindreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδη...για να καταλαβω, υπαρχει τροπος να συνδεθει, μια σομπα ξυλου, με υπαρχον συστημα καλοριφερ, και να θερμαινει εστω στοιχειωδως το σπιτι; Ολα αυτα χωρις ειδικο λεβητα;
hp8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, mindreader είπε Δηλαδη...για να καταλαβω, υπαρχει τροπος να συνδεθει, μια σομπα ξυλου, με υπαρχον συστημα καλοριφερ, και να θερμαινει εστω στοιχειωδως το σπιτι; Ολα αυτα χωρις ειδικο λεβητα; βεβαίως και γίνεται όταν επιλέξεις την σωστή ξυλοσομπα που έχει σύστημα που ζεσταίνει νερό και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σωμάτων αφ ενός αφ ετέρου μπουν και τα απαιτούμενα εξαρτήματα που απαιτούντε Το youtube έχει βίντεο που μπορείς να δεις 1
masteripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ναι φυσικά... επειδή δεν έχω ξυλόσομπα που να κάνει αυτήν την δουλειά (ήταν άλλο μοντελο) ..ξέρω ότι θερμαίνεται το νερό μέσω της σόμπας και κυκλοφορητής αναλαμβάνει την "προώθηση" του νερού στα καλοριφέρ. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από masteripper
mindreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Και γιατι τιμες μιλαμε περιπου ρε παιδια;
filarhos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, masteripper είπε ναι φυσικά... επειδή δεν έχω ξυλόσομπα που να κάνει αυτήν την δουλειά (ήταν άλλο μοντελο) ..ξέρω ότι θερμαίνεται το νερό μέσω της σόμπας και κυκλοφορητής αναλαμβάνει την "προώθηση" του νερού στα καλοριφέρ. Απόλυτα σωστός και βέβαια όσα ξύλα βάζεις τόσο πιο ζεστό νερό στέλνει στα σώματα, αν επιμείνεις λιώνεις όπως και με τον καυστήρα πετρελαίου στους 80. Έχουν και βαλβίδες αν ξεπεράσεις τους 90 βαθμούς να ρίχνει νερό έξω για να μην σκάσει. Ο πεθερός μου το μπουκώνει κάθε φορά και ανοίγει την βαλβίδα... Εγώ που είμαι πιο συγκρατιμένος το κρατάω στους 80...
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Και γιατι τιμες μιλαμε περιπου ρε παιδια; https://www.google.com/search?q=ξυλοσομπα+καλοριφερ&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALiCzsaCuBGRr4wmIlzBVwQRqjUdb8SWjg%3A1662712664186&ei=WPsaY5yEC8CEhbIPqMmXwAI&oq=ξυλοσομπα+καλο&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIFCAAQxAIyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBggAEB4QFjIGCAAQHhAWMggIABAeEBYQCjoKCAAQRxDWBBCwAzoHCCMQsAIQJzoGCAAQHhAHOggIABAeEAgQBzoECAAQDToFCAAQywE6BAgAEENKBAhBGABKBAhGGABQzgVYiypgxDxoAXABeACAAY8BiAHaC5IBBDEwLjWYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz
filarhos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Και γιατι τιμες μιλαμε περιπου ρε παιδια; Ανάλογα την κατασκευή. Υπάρχουν κάποιες που είναι για τοποθέτηση χωρίς κάλυψη και άλλες που θέλει να βάλει γυψοσανίδες και τέτοια... 4-6χιλ€... Αλλά αν δεν έχεις τζάμπα ξύλα δεν θα το πρότεινα... Έχει κουβάλημα, βρώμα και πρέπει να είσαι εκεί να γεμίζεις. Θέλει συχνή παρακολούθηση όχι για λόγους ασφαλείας, αφού έχει αυτόματα συστήματα, αλλά για να κρατάς να έχει φωτιά. 1
masteripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.google.com/search?q=ξυλοσομπα+καλοριφερ&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALiCzsaCuBGRr4wmIlzBVwQRqjUdb8SWjg%3A1662712664186&ei=WPsaY5yEC8CEhbIPqMmXwAI&oq=ξυλοσομπα+καλο&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIFCAAQxAIyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBggAEB4QFjIGCAAQHhAWMggIABAeEBYQCjoKCAAQRxDWBBCwAzoHCCMQsAIQJzoGCAAQHhAHOggIABAeEAgQBzoECAAQDToFCAAQywE6BAgAEENKBAhBGABKBAhGGABQzgVYiypgxDxoAXABeACAAY8BiAHaC5IBBDEwLjWYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz Τότε που έβαλα εγώ ήθελε για το μοντέλο με τον κυκλοφορητή γύρω στα 1200+ αλλα΄υπόψιν μιλάμε για χειροποίητη κατασκευή απο σιδερά...όχι εταιρεία και μάρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα