chipakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχω πάρει τίποτε άλλο από το Forum στο χάρισέ το εκτός από αυτό που παρέλαβα πριν δύο ημέρες , αφορά αυτό αυτό το χρησιμοποιημένο τηλεχειριστηριο σα το παρακατω: Ειναι λειτουργικό (παταω κουμπια κ αναβει λαμπακι), δεν εχω οδηγίες για να το κανω ρεσετ ούτε διάθεση να ψαχνω, εαν ενδιαφερεται κάποιος πρωτα ποστ εδώ, επειτα πμ κ ερχεται το συντομότερο δυνατόν για παραλαβη απο τη περιοχη μου Γαλάτσι να το παραλάβει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει χαρίσει σε κάποιον άλλο, ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ενεργό συμμετοχή,να φύγει από τα χέρια μου θα ήθελα, για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, chipakos είπε Δεν έχω πάρει τίποτε άλλο από το Forum στο χάρισέ το εκτός από αυτό που παρέλαβα πριν δύο ημέρες , αφορά αυτό αυτό το χρησιμοποιημένο τηλεχειριστηριο σα το παρακατω: Ειναι λειτουργικό (παταω κουμπια κ αναβει λαμπακι), δεν εχω οδηγίες για να το κανω ρεσετ ούτε διάθεση να ψαχνω, εαν ενδιαφερεται κάποιος πρωτα ποστ εδώ, επειτα πμ κ ερχεται το συντομότερο δυνατόν για παραλαβη απο τη περιοχη μου Γαλάτσι να το παραλάβει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει χαρίσει σε κάποιον άλλο, ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ενεργό συμμετοχή,να φύγει από τα χέρια μου θα ήθελα, για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα. Είναι το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/25259908/Invictus-Αντιγραφικό-Τηλεχειριστήριο-Γκαραζόπορτας-Σταθερού-Κωδικού-με-4-Κανάλια-433-92MHz-YT1026.html για όποιον ενδιαφέρεται.
smpt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, chipakos είπε για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα. αυτο δεν το εχω καταλαβει. ουτε γενικα τον τονο σου 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ πάλι απορώ που δεν έχει κλειδωθεί το συγκεκριμένο θέμα μια και υπάρχει άλλο για χαρίσματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα