Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει τίποτε άλλο από το Forum  στο χάρισέ το εκτός από αυτό που παρέλαβα πριν δύο ημέρες , αφορά αυτό αυτό το χρησιμοποιημένο τηλεχειριστηριο σα το παρακατω:

REMOTE CONTROL DUPLICATOR FIXED 433 Mhz

Ειναι λειτουργικό (παταω κουμπια κ αναβει λαμπακι), δεν εχω οδηγίες για να το κανω ρεσετ ούτε διάθεση να ψαχνω, εαν ενδιαφερεται κάποιος πρωτα ποστ εδώ, επειτα πμ κ ερχεται το συντομότερο δυνατόν για παραλαβη απο τη περιοχη μου Γαλάτσι να το παραλάβει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει χαρίσει σε κάποιον άλλο, ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ενεργό συμμετοχή,να φύγει από τα χέρια μου θα ήθελα, για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chipakos είπε

Δεν έχω πάρει τίποτε άλλο από το Forum  στο χάρισέ το εκτός από αυτό που παρέλαβα πριν δύο ημέρες , αφορά αυτό αυτό το χρησιμοποιημένο τηλεχειριστηριο σα το παρακατω:

REMOTE CONTROL DUPLICATOR FIXED 433 Mhz

Ειναι λειτουργικό (παταω κουμπια κ αναβει λαμπακι), δεν εχω οδηγίες για να το κανω ρεσετ ούτε διάθεση να ψαχνω, εαν ενδιαφερεται κάποιος πρωτα ποστ εδώ, επειτα πμ κ ερχεται το συντομότερο δυνατόν για παραλαβη απο τη περιοχη μου Γαλάτσι να το παραλάβει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει χαρίσει σε κάποιον άλλο, ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ενεργό συμμετοχή,να φύγει από τα χέρια μου θα ήθελα, για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα.

Είναι το παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/25259908/Invictus-Αντιγραφικό-Τηλεχειριστήριο-Γκαραζόπορτας-Σταθερού-Κωδικού-με-4-Κανάλια-433-92MHz-YT1026.html

για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, chipakos είπε

για να μην έχω πάρει τίποτε από δω μέσα.

αυτο δεν το εχω καταλαβει. ουτε γενικα τον τονο σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...