xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ τα βρίσκω απλώς οκ 😝 τι α κάνουμε τώρα? Το πόσο καλά πέρασα στα σπιδερμαν, δε πέρασα στα μπατμανα! Τι α κάνουμε ξανά? Λες και σας είπαν καμπούρες κάνετε. Αφήστε τα πατροναρισματα. Δεν είπα ότι είναι χάλια παιχνίδια, τζιζας! Απαντούσα στον άνθρωπο σ αυτό που έγραψε με τα σούπερ χιροζ και πως το βρήκα και εγώ. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από xtrmsnpr 1 1
nikos5800 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Στις 30/6/2025 στις 3:38 ΠΜ, Arkin είπε Τα Batman ειναι επικα οτι κανουν το κανουν εξαιρετικα. Τα spiderman ειναι κορυφη σε cutscenes γενικα στο wow factor με το swing αλλα δεν φτανουν τα batman ειδικα τα πρωτα 2 σε καμια περιπτωση. Με το Batman δεν μου αρέσει το art style,είναι υπερβολικά σκοτεινό και ο joker δεν με συγκινεί ως Κάκος του Batman σύμπαντος 👍
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Με το Batman δεν μου αρέσει το art style,είναι υπερβολικά σκοτεινό και ο joker δεν με συγκινεί ως Κάκος του Batman σύμπαντος 👍 Ειναι γενικά πιο σκοτεινά τα batman το προστάζει και ο χαρακτήρας. Γούσταρα φουλ και τους γρίφους μερικοί ήταν πολύ έξυπνοι. Ο Spiderman γενικά είναι πιο fun χαρακτήρας. Πέρα από το ηλικιακο και στα comics και στις ταινίες είναι αρκετα πιο fun οι διάλογοι. Το batman ανεκαθεν ήταν πιο σκοτεινό και αποτυπώθηκε και στα παιχνίδια. Συν ότι το stealth σύστημα και γενικά το σύστημα μάχης έχει πολύ βάθος το όλο melee combat ακόμα και σήμερα είναι τρομερό. Το Spiderman έχει το fun του swing αλλά οι μάχες δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ειδικά συγκριτικά με batman είναι στο πιο generic επίπεδο. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα