Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα μετακομίσω σε μέρος το οποίο δεν έχει γραμμή internet. Κοιτάζω λύσεις για προγράμματα τα όποια προσφέρουν υψηλές ταχύτητες >=50.

Υπάρχει κάποιος να με κατευθύνει; Έχει κάποιος ανάλογη εμπείρια;

Εργάζομαι απο το σπίτι ως software developer, οπότε για εμένα η ταχύτητα είναι σημαντική.

Ευχαριστώ πολύ,

Γρηγόρης

Δημοσ.

Αν έχεις καλο σήμα κινητής μπορείς με καποιο router 5G, 4G να πιάσεις τις ταχύτητες που θες. 

Αρχικά Παρε sim απο cosmote, Vodafone, Wind βαλτες στο κινητό σου και δες σε ποιο πάροχο έχεις καλύτερο download, και μετα μπες σε κάποιο πρόγραμμα unlimited και θα είσαι οκ. 

Δημοσ.

Aν στην περιοχη που θα πας, δεν υπαρχει καποιος πάροχος κινητης που να πιανεις καλες ταχυτητες, τοτε η μοναδικη εναλλακτικη που βλεπω ειναι το δορυφορικo ιντερνετ του elon mask.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Αν έχεις καλο σήμα κινητής μπορείς με καποιο router 5G, 4G να πιάσεις τις ταχύτητες που θες. 

Αρχικά Παρε sim απο cosmote, Vodafone, Wind βαλτες στο κινητό σου και δες σε ποιο πάροχο έχεις καλύτερο download, και μετα μπες σε κάποιο πρόγραμμα unlimited και θα είσαι οκ. 

Αυτό ειναι και η μοναδική μου λύση, εκτός αν η starlink εχει παράδοση εντός 2 εβδομάδων. Οσον αφορά τα router, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο το οποιο θεωρείς οτι μπορει να με εξυπηρετήσει στα μέγιστα;

2 ώρες πριν, kallair είπε

Aν στην περιοχη που θα πας, δεν υπαρχει καποιος πάροχος κινητης που να πιανεις καλες ταχυτητες, τοτε η μοναδικη εναλλακτικη που βλεπω ειναι το δορυφορικo ιντερνετ του elon mask.

Αυτό εχω σκόπο να το παραγγείλω, μέχρι να έρθει όμως καθώς οι ουρές είναι τεράστιες τι κάνουμε ;

2 ώρες πριν, zanskou είπε

αν δεν υπάρχει γραμμη ή δεν μπορεις να βάλεις μπορεις να κοιτάξεις και λύσεις τύπου inalan ή skytelecom

Δυστηχώς καμία απο τις δύο εταιρίες δεν μπορει να με εξυπηρετήση όποτε πάω με την λογική δορυφόρου ή 4G,5G.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...