Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σκέφτομαι να πάρω leasing, ψάχνω γενικά τώρα τελευταία σε sites για αυτοκίνητα.
Η προτεραιότητα μου είναι πρώτα να είναι αυτόματο και μετά hybrid ή Diesel.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέχω όταν είναι να πάρω το leasing, 2 πράγματα μέχρι τώρα που πρέπει να έχω υποψιν μου είναι
1)  Που θα κάνω το service, επειδή διάβασα κάποιες εταιρίες σου ενε να το πας service στο X κατάστημα και αυτός να είναι λίγο ότι νάνε ή να σου λέει το αυτοκίνητο σου θα μείνει για κάποιες ήμερες εδώ και δεν έχω κάποιο άλλο να σου δώσω

2) είναι το leasing να μπορώ να κάνω cancel όποια στιγμή θέλω

Υπάρχει κάτι άλλο από προσωπική εμπειρία που πρέπει να προσέχω ?

Δεν θα το χρησιμοποιω κάθε ημερα το αυτοκινητο.

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από georgekasa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το leasing έχει περισσότερο νόημα για εταιρείες καθώς το περνάνε στα έξοδα. Σχετικά με αυτά που ρωτάς, οι μεγάλες εταιρείες έχουν συμβόλαια όπου αναφέρουν τα πάντα, πχ πότε σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, πόσο χρεώνουν κάθε δήλωση στην ασφάλεια ( σε περίπτωση που δεν αναλαμβάνει ευθύνη άλλος οδηγός ). Για τα service πάλι εξαρτάται το που το πας από την εταιρεία, άλλες σε στέλνουν αντιπροσωπεία και άλλες θα έχουν δικά τους συνεργεία. 

Χωρίς να είμαι σίγουρος, αν οι εργασίες στο συνεργείο δεν ξεπερνούν κάποιες ώρες δεν σου δίνουν άλλο αυτοκίνητο, αν είναι να μείνει μέρες μέσα σου δίνουν. 

Δες αν θες στα sites των εταιρειών τα νούμερα, συνήθως στις διαφημίσεις έχουν με μικρά γράμμα το ποσό που θέλουν προκαταβολή ( συνήθως μεγάλο νούμερο) και φυσικά είναι χωρίς ΦΠΑ. Επίσης, σε χρεώνουν τις φθορές όταν το επιστρέψεις, αν δεν έχεις κάνει τις σχετικές δηλώσεις ατυχήματος.

Τέλος η διάρκεια είναι συνήθως κάποια χρόνια, συνήθως τέσσερα. Τωρα τελευταία βλέπω κάποιες διαφημίσεις που θυμίζουν ενοικίαση, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου 

Επεξ/σία από bkran

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...