kata_tixi Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, geobalc είπε απολυτως, λογική είναι μια καθυστέρηση, τζάμπα τα δίνει μα δεν ειναι οτι αργει να το στειλει. ειναι shiped και η dhl το εχει απο το προηγουμενο σαββατο στην γερμανια. επισης δεν το δινει τζαμπα. Επεξ/σία 11 Μαϊου από kata_tixi
nzeppos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μπορεί να είναι σύμπτωση πάντως κι εγώ περιμένω δέμα από DHL μέσω Γερμανίας (άσχετο με Starlink) και φαίνεται να έχει κολλήσει στο ίδιο ακριβώς σημείο από 3 Μαΐου.
gorge18 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 10 ώρες πριν, kata_tixi είπε μα δεν ειναι οτι αργει να το στειλει. ειναι shiped και η dhl το εχει απο το προηγουμενο σαββατο στην γερμανια. επισης δεν το δινει τζαμπα. Μπορει ξερω γω να το δεις σημερα στο σπιτι σου. Και εμενα εχει τυχει να κολλησει...
peragialos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου On 07/05/2025 at 19:41, manolis940 said: Το έψαχνα και εγώ τις προάλλες και με τις λύσεις που υπάρχουν στα VPN η καλύτερη λύση για port forwarding είναι το VPS για να έχεις σταθερή πόρτα και να μην χάνετε σε κάθε αποσύνδεση. Από κει και πέρα όμως δεν είναι μονόδρομος το Portforwarding . Μπορείς λογικά και με L2TP να κάνεις την δουλειά σου εφόσον θες να φανταστώ να μπαίνεις από συγκεκριμένες συσκευές πχ το κινητό σου και το laptop σου. Πάντως για όσους έχουν synology, έχει το tailscale σαν native app. Κάνεις ένα λογαριασμό στην tailscale, εγκαθιστάς και το tailscale στο synology , το ορίζεις σαν subnet router ώστε να μπορείς να χτυπάς τις εσωτερικές ip's με τους άλλους clients και έτσι λύνεις το πρόβλημα και του cgnat/portforwarding. 3
comfuzio Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 11 hours ago, peragialos said: Πάντως για όσους έχουν synology, έχει το tailscale σαν native app. Κάνεις ένα λογαριασμό στην tailscale, εγκαθιστάς και το tailscale στο synology , το ορίζεις σαν subnet router ώστε να μπορείς να χτυπάς τις εσωτερικές ip's με τους άλλους clients και έτσι λύνεις το πρόβλημα και του cgnat/portforwarding. Απλά να βάζετε το νεότερο pkgs της synology από εδώ: https://pkgs.tailscale.com/stable/#spks γιατί το package center της synology είναι για τα μπάζα ώρες ώρες! Ειδικά Tailscale και Plex είναι υπερβολικά πίσω 1
Zahoe69 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 11/5/2025 στις 10:01 ΜΜ, kata_tixi είπε μα δεν ειναι οτι αργει να το στειλει. ειναι shiped και η dhl το εχει απο το προηγουμενο σαββατο στην γερμανια. επισης δεν το δινει τζαμπα. Το ίδιο θέμα έχω και γω, είχες κάποια εξέλιξη τελικά?
kata_tixi Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 47 λεπτά πριν, Zahoe69 είπε Το ίδιο θέμα έχω και γω, είχες κάποια εξέλιξη τελικά? μου ηρθε. μου ειπαν οτι δεν κανει ενημερωσεις μεχρι να φτασει αθηνα. οποτε υπολογισε 2-3 εργασιμες απο την ημερομ που σου εδωσε η εφαρμογη.
garcia38 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Καλησπέρα παιδιά. Είδα την προσφορά με το δωρεάν πιάτο και το τσίμπησα. Μήπως όμως να πήγαινα σε κάνα πρόγραμμα cosmote 5G wifi300 ας πούμε και να τελειώνει η υπόθεση; Έχει κανείς εικόνα από ποιότητα υπηρεσίας; Επίσης με το cosmote ούτε τρύπες στον τοίχο ούτε τίποτα... Να σημειώσω ότι μένω σε μονοκατοικία σε χωράφι, τριγύρω έχει 5 σπίτια σε ακτίνα 150 μέτρων και το σπίτι είναι με πρόσφατα περασμένη θερμομόνωση. 1
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ 10 ώρες πριν, garcia38 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είδα την προσφορά με το δωρεάν πιάτο και το τσίμπησα. Μήπως όμως να πήγαινα σε κάνα πρόγραμμα cosmote 5G wifi300 ας πούμε και να τελειώνει η υπόθεση; Έχει κανείς εικόνα από ποιότητα υπηρεσίας; Επίσης με το cosmote ούτε τρύπες στον τοίχο ούτε τίποτα... Να σημειώσω ότι μένω σε μονοκατοικία σε χωράφι, τριγύρω έχει 5 σπίτια σε ακτίνα 150 μέτρων και το σπίτι είναι με πρόσφατα περασμένη θερμομόνωση. Το 5G στο δικό σου κινητό μέσα στο σπίτι πιάνει αρκετά καλά; Διότι αν δεν πιάνει πάλι θα πρέπει να κάνεις τρύπες και να αγοράσεις extra εξοπλισμό για sim έξω. 1
Panos-art Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ Μιας και είναι τζάμπα ο εξοπλισμός με το 12/μηνο το αγόρασα και εγώ. Θέλανε από τον οτε 3000€ για τις κολόνες που έπρεπε να μπουν για να έρθει στο σπίτι το Internet. Οπότε ήταν μονόδρομος. Ξέρουμε πόσο κάνει να έρθει και με ποια courier συνεργάζονται στην Ελλάδα?
nzeppos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:12 μμ Περίπου 2 εβδομάδες και συνήθως DHL. 1
Panos-art Δημοσ. Σάββατο στις 12:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:15 μμ (επεξεργασμένο) Έχω κεραμίδια στη στέγη, οπότε για την εγκατάσταση του Starlink σκέφτομαι να φτιάξω μια βάση που θα στηρίζεται σε τοίχο (από την άκρη της στέγης, εκεί που υπάρχει διαθέσιμος τοίχος). Η ιδέα είναι να δώσω ύψος περίπου 1,5–2 μέτρα στη βάση, ώστε να αποφεύγονται τα εμπόδια από δέντρα. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω γαλβανιζέ σωλήνα. Ξέρω ότι η κεραία χρειάζεται σωστή στερέωση — θα μπορέσω να την τοποθετήσω απευθείας πάνω στον σωλήνα ή χρειάζομαι κάποιο επιπλέον εξάρτημα; Εναλλακτικά, θα ήταν καλύτερα να φτιάξω στο τελείωμα του σωλήνα μια οριζόντια βάση, ώστε να στηριχτεί εκεί (φαντάζομαι η κεραία έχει τρόπο στερέωσης και σε οριζόντια επιφάνεια). Τι λέτε ; Επεξ/σία Σάββατο στις 12:25 μμ από Panos-art
gorge18 Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:30 μμ 9 ώρες πριν, Panos-art είπε Έχω κεραμίδια στη στέγη, οπότε για την εγκατάσταση του Starlink σκέφτομαι να φτιάξω μια βάση που θα στηρίζεται σε τοίχο (από την άκρη της στέγης, εκεί που υπάρχει διαθέσιμος τοίχος). Η ιδέα είναι να δώσω ύψος περίπου 1,5–2 μέτρα στη βάση, ώστε να αποφεύγονται τα εμπόδια από δέντρα. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω γαλβανιζέ σωλήνα. Ξέρω ότι η κεραία χρειάζεται σωστή στερέωση — θα μπορέσω να την τοποθετήσω απευθείας πάνω στον σωλήνα ή χρειάζομαι κάποιο επιπλέον εξάρτημα; Εναλλακτικά, θα ήταν καλύτερα να φτιάξω στο τελείωμα του σωλήνα μια οριζόντια βάση, ώστε να στηριχτεί εκεί (φαντάζομαι η κεραία έχει τρόπο στερέωσης και σε οριζόντια επιφάνεια). Τι λέτε ; Θελεις κατι τετοιο https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099905873019 Η συσκευασία ερχετε με βαση για ταρατσα μονο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα