Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Panos-art είπε

Παρέλαβα οπότε τώρα ετοιμάζω έναν ιστό όπου θα το τοποθετήσω στην κορυφή του, περίπου 3 μέτρα ύψος για να αποφύγω κάποια δέντρα που έχω γύρο από το σπίτι.

Στον ίδιο ιστό θα υπάρχει θέμα παρεμβολών αν βάλω και την κεραία της TV ?

Γνωρίζει κάποιος ?

Όχι. Η κεραία της TV λαμβάνει σήματα που ήδη έρχονται σε αυτό το σημείο οπότε δεν θα προακέσει καμία διαφορά.

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά το τοποθέτησα σε απόσταση λιγότερο από μέτρο σε σχέση με την κεραία! Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, grgnik είπε

Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία με Starlink  mini στην τιμή των 29ε με τι ταχύτητες παίζει; 
ευχαριστω 

Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. 

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το παρέλαβα και εγώ και εχτές εκανα την εγκατάσταση και την σύνδεση. 

Ολα καλα εως τώρα.  Και οι καμερες και ολα. 

Screenshot_20250601_110026_Starlink.jpg

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gorge18 είπε

Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. 

Σε ευχαριστώ !

Δημοσ.
11 hours ago, gorge18 said:

Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SergioX είπε

Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω

Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες; 

Δημοσ.
2 hours ago, grgnik said:

Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες; 

Δεν έχω το mini αλλα το standard  με το lite πακέτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...