manolis940 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 3 ώρες πριν, Panos-art είπε Παρέλαβα οπότε τώρα ετοιμάζω έναν ιστό όπου θα το τοποθετήσω στην κορυφή του, περίπου 3 μέτρα ύψος για να αποφύγω κάποια δέντρα που έχω γύρο από το σπίτι. Στον ίδιο ιστό θα υπάρχει θέμα παρεμβολών αν βάλω και την κεραία της TV ? Γνωρίζει κάποιος ? Όχι. Η κεραία της TV λαμβάνει σήματα που ήδη έρχονται σε αυτό το σημείο οπότε δεν θα προακέσει καμία διαφορά.
manthos1979 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Προσωπικά το τοποθέτησα σε απόσταση λιγότερο από μέτρο σε σχέση με την κεραία! Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα! 1
nzeppos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 πμ (επεξεργασμένο) Για να μαθαίνετε... https://9gag.com/gag/ayNQ2Ep Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:17 πμ από nzeppos 5
manthos1979 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 πμ 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Για να μαθαίνετε... https://9gag.com/gag/ayNQ2Ep Τζάμπα τον έφερα τον ηλεκτρολόγο.... 3
grgnik Δημοσ. Σάββατο στις 09:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:43 μμ Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία με Starlink mini στην τιμή των 29ε με τι ταχύτητες παίζει; ευχαριστω
gorge18 Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 πμ 3 ώρες πριν, grgnik είπε Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία με Starlink mini στην τιμή των 29ε με τι ταχύτητες παίζει; ευχαριστω Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες.
Panos-art Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 πμ Καλημέρα. Το παρέλαβα και εγώ και εχτές εκανα την εγκατάσταση και την σύνδεση. Ολα καλα εως τώρα. Και οι καμερες και ολα. 2
grgnik Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ 10 ώρες πριν, gorge18 είπε Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. Σε ευχαριστώ !
SergioX Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ 11 hours ago, gorge18 said: Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω
grgnik Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ 19 λεπτά πριν, SergioX είπε Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες;
SergioX Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:48 μμ 2 hours ago, grgnik said: Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες; Δεν έχω το mini αλλα το standard με το lite πακέτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα