Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εκκρεμούν οι εξής απορίες μου. 1)Εγώ που θέλω το γρηγορο πρόγραμμα μπορώ να πάρω το μίνι Κιτ ή πρεπει υποχρεωτικά το στάνταρ Κιτ; 2)πρέπει να πάρω οπωσδήποτε κάποιο επιπλέον εξάρτημα 3)η διεύθυνση παραλαβής του εξοπλισμού κ χρήσης του πρέπει να είναι ίδια αναγκαστικά;εγώ μένω πχ κέντρο Αθήνα αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω στον Μαραθώνα 4) αποτι βλέπω στο σαιτ στα εξΡτηματα έχει δρομολογητές. Ρούτερ εννοεί; Εγώ μέσα στο σπίτι έχω tp link deco x50 για wifi mesh , είναι υποχρεωτικό να πάρω και δρομολογητή ή μπορώ να το αποφύγω κ απλά το καλώδιο να συνδεθεί στο ένα deco όπου θα λειτουργεί ως δρομολογητής; Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Hamurabi
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Εκκρεμούν οι εξής απορίες μου. 1)Εγώ που θέλω το γρηγορο πρόγραμμα μπορώ να πάρω το μίνι Κιτ ή πρεπει υποχρεωτικά το στάνταρ Κιτ; 2)πρέπει να πάρω οπωσδήποτε κάποιο επιπλέον εξάρτημα 3)η διεύθυνση παραλαβής του εξοπλισμού κ χρήσης του πρέπει να είναι ίδια αναγκαστικά;εγώ μένω πχ κέντρο Αθήνα αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω στον Μαραθώνα 1) Εξαρτάται τι θεωρείται για σένα γρήγορο. Τα 100Mbps τα 400Mbps ή το 1Gbps. Στο πρώτο με καλή ορατότητα είσαι οκ, στο δεύτερο πας αναγκαστικά σε Standard και στο 3ο ψάξε fiber η ευχήσου να γίνει γρήγορα αναβάθμιση του συστήματος και να δοθούν μεγαλύτερες ταχύτητες. 2) Αν εννοείς πχ μια βάση η απάντηση είναι και όχι και ναι. Θεωρώ για το mini που είναι και portable δεν χρειάζεται γενικά καθώς για τέτοια χρήση προορίζεται. Τώρα τα υπόλοιπα τα βιδώσεις σε flat ταράτσα μπαίνουν και χωρίς βάση. Σιγουρέψου μόνο ότι δεν πλυμμιρίζει η ταράτσα. Ειδάλλως αν θες να είσαι πιο ασφαλής στο standard kit θα χρειαστεί να πάρεις extra mount πχ αυτό έτσι ώστε να βιδωθεί στην σωλήνα της κεραίας για παράδειγμα. Προτείνεται επίσης για πιο εύκολο aligment της κεραίας, διότι αν βιδωθεί λάθος θα πρέπει να ανοίξεις νέα τρύπα στην ταράτσα. 3) Δεν γνωρίζω ακριβώς οπότε ας σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος.
manthos1979 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hamurabi είπε Ποιον εξοπλισμό πρέπει να πάρω;θέλω την πιο γρήγορη ταχύτητα γίνεται να πάρω το μίνι ή το τυπικό Κιτ πρέπει να πάρω; 1. Στο πρόγραμμα με τον δωρεάν εξοπλισμό αποκλειστικά παίρνεις το τυπικό Κιτ, το οποίο προσφέρει και τις μεγαλύτερες ταχύτητες! 2. Εξάρτημα δεν είσαι υποχρεωμένος, αλλά κοίταξε και Amazon για πιο οικονομικά αν τελικά χρειαστείς βάση. 3. Όταν ήταν να παραγγείλω τον δωρεάν εξοπλισμό έθεσα μια διεύθυνση όπου κατοικώ . Εκεί είμαι υποχρεωμένος για ένα χρόνο να το έχω. Όσο έψαξα αυτό κατάλαβα, ότι δηλαδή δεν μπορώ να το μετακινήσω για ένα χρόνο τουλάχιστον. 4. Το τυπικό Κιτ δίνει μαζί ένα ρούτερ με 2 θύρες ethernet. Το tp link που έχεις είναι access point οπότε συνδεόμενο πάνω το ρούτερ θα πάρει σήμα και θα το δώσει στο υπόλοιπο σπίτι. Δωρεάν μόνο το τυπικό Κιτ δίνεται αυτή τη στιγμή, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι Επεξ/σία 23 Ιουνίου από manthos1979
geobalc Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, manthos1979 είπε 1. Στο πρόγραμμα με τον δωρεάν εξοπλισμό αποκλειστικά παίρνεις το τυπικό Κιτ, το οποίο προσφέρει και τις μεγαλύτερες ταχύτητες! 2. Εξάρτημα δεν είσαι υποχρεωμένος, αλλά κοίταξε και Amazon για πιο οικονομικά αν τελικά χρειαστείς βάση. 3. Όταν ήταν να παραγγείλω τον δωρεάν εξοπλισμό έθεσα μια διεύθυνση όπου κατοικώ . Εκεί είμαι υποχρεωμένος για ένα χρόνο να το έχω. Όσο έψαξα αυτό κατάλαβα, ότι δηλαδή δεν μπορώ να το μετακινήσω για ένα χρόνο τουλάχιστον. 4. Το τυπικό Κιτ δίνει μαζί ένα ρούτερ με 2 θύρες ethernet. Το tp link που έχεις είναι access point οπότε συνδεόμενο πάνω το ρούτερ θα πάρει σήμα και θα το δώσει στο υπόλοιπο σπίτι. Δωρεάν μόνο το τυπικό Κιτ δίνεται αυτή τη στιγμή, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι λαθος - το mini kit δινει πλεον 1
Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, geobalc είπε λαθος - το mini kit δινει πλεον Ακριβώς αυτό είδα στο σάιτ τους γι'αυτό ρωτάω. Δε θέλω 100 ταχύτητα θέλω πάνω από 200. Οπότε αναγκαστικά να πληρώσω για το στάνταρ; Έχει κανείς το μίνι να μας πει πόσο πιάνει; 32 λεπτά πριν, manthos1979 είπε 1. Στο πρόγραμμα με τον δωρεάν εξοπλισμό αποκλειστικά παίρνεις το τυπικό Κιτ, το οποίο προσφέρει και τις μεγαλύτερες ταχύτητες! 2. Εξάρτημα δεν είσαι υποχρεωμένος, αλλά κοίταξε και Amazon για πιο οικονομικά αν τελικά χρειαστείς βάση. 3. Όταν ήταν να παραγγείλω τον δωρεάν εξοπλισμό έθεσα μια διεύθυνση όπου κατοικώ . Εκεί είμαι υποχρεωμένος για ένα χρόνο να το έχω. Όσο έψαξα αυτό κατάλαβα, ότι δηλαδή δεν μπορώ να το μετακινήσω για ένα χρόνο τουλάχιστον. 4. Το τυπικό Κιτ δίνει μαζί ένα ρούτερ με 2 θύρες ethernet. Το tp link που έχεις είναι access point οπότε συνδεόμενο πάνω το ρούτερ θα πάρει σήμα και θα το δώσει στο υπόλοιπο σπίτι. Δωρεάν μόνο το τυπικό Κιτ δίνεται αυτή τη στιγμή, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι To tplink που έχω έχει επιλογή να λειτουργήσει είτε ως access pointειτε ως δρομολογητής
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Κρίμα που το χάλασαν. Η προηγούμενη προσφορά άξιζε την 12μηνη δέσμευση. Σίγουρα πας προς στάνταρ διότι 100Mbps βγάζεις και με τα οικονομικότερα 5G απεριόριστα που δίνουν Cosmote και Nova. 1
manthos1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ 5 ώρες πριν, geobalc είπε λαθος - το mini kit δινει πλεον Δεν το γνώριζα αυτό. Πότε το άλλαξε???
Dev_angel Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε διαδικασία ακύρωσης Cosmote στο εξοχικό και έχω παραγγείλει ήδη τον εξοπλισμό standard kit απο Κωτσόβολο. Θα χρειαστεί μάλλον να βάλω βάση στην σκεπή και να δω απο που θα περάσω, τρυπήσω και ρίξω το καλώδιο γιατί εκει είναι λιγο tricky η περίπτωση. Είδα πως έχει υπηρεσία τεχνικού με 80ευρώ (δεν τον χρειάζομαι για βαθμονόμηση κλπ) μόνο για τις παραπάνω εργασίες. Ξέρει κανένας αν κάνουν αυτές τις εργασίες? Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:22 μμ από Dev_angel
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:17 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dev_angel είπε Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε διαδικασία ακύρωσης Cosmote στο εξοχικό και έχω παραγγείλει ήδη τον εξοπλισμό standard kit απο Κωτσόβολο. Θα χρειαστεί μάλλον να βάλω βάση στην σκεπή και να δω απο που θα περάσω, τρυπήσω και ρίξω το καλώδιο γιατί εκει είναι λιγο tricky η περίπτωση. Είδα πως έχει υπηρεσία τεχνικού με 80ευρώ (δεν τον χρειάζομαι για βαθμονόμηση κλπ) μόνο για τις παραπάνω εργασίες. Ξέρει κανένας αν κάνουν αυτές τις εργασίες? Λογικά το κάνει : https://www.kotsovolos.gr/ypiresies/prostasia-megisti-apodosi/ypiresies-smart-home/topothetisi-smart-syskevon/931576-εγκατάσταση-δορυφορικού-πιάτου-starlink Αναφορά σε κείμενο Τοποθέτηση του πιάτου στη σταθερή ή κινητή βάση της συσκευασίας, με πρόσβαση σε μπαλκόνι ή ταράτσα Τοποθέτηση και στερέωση της καλωδίωσης με ότι εξοπλισμό περιέχει η συσκευασία ( μέτρα καλωδίου και οι βάσεις που υπάρχουν) Σύνδεση στο εσωτερικό του σπιτιού Ρύθμιση του κατόπτρου όσον αφορά τον προσανατολισμό του για τη βέλτιστη λειτουργία και τις μέγιστες δυνατές ταχύτητες. Τρύπημα εξωτερικού τοίχου , εφόσον απαιτείται Εγκατάσταση εφαρμογής σε μια συσκευή και αρχικές ρυθμίσεις Πανελλαδικά σε κατοικίες Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:17 μμ από manolis940
nightelf25 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ Καλησπέρα. Έκανα και εγώ παραγγελία και είχε το πακέτο Starlink Mini + δρομολογητής Mini . Επειδή ήταν μέσα στο πακέτο, έχει διαφορά στην ταχύτητα? Αν ναι τότε γιατί δίνει αυτό και όχι το standard?
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ 1 ώρα πριν, nightelf25 είπε Καλησπέρα. Έκανα και εγώ παραγγελία και είχε το πακέτο Starlink Mini + δρομολογητής Mini . Επειδή ήταν μέσα στο πακέτο, έχει διαφορά στην ταχύτητα? Αν ναι τότε γιατί δίνει αυτό και όχι το standard? Το mini πάει μέχρι 100Mbps. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά αυτό βλέπω στα specs του.
nightelf25 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Το mini πάει μέχρι 100Mbps. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά αυτό βλέπω στα specs του. θα το δω μόλις το παραλάβω..... αυτο δίνανε δωρεάν πια
gorge18 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 πμ Εχθες ειδα ενα μινι που ειχε βαλει ενας και μου ειπε να παω γιατι δεν επιανε σημα. Το μινι εχει το ρουτερ μεσα στο πιατο, αν θες να το βαλεις στην ταρατσα θα πιανει σημα η ταρατσα και οχι εσυ. Για αμαξι, τροχοσπιτο, camping ειναι καλο. οχι για σπιτι. Απο κοντα το πιατο δεν το ειδα δεν ανεβηκα ταρατσα αλλα νομιζω δεν εχει ουτε υποδοχη για καλωδιο ethernet
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 πμ 10 λεπτά πριν, gorge18 είπε Εχθες ειδα ενα μινι που ειχε βαλει ενας και μου ειπε να παω γιατι δεν επιανε σημα. Το μινι εχει το ρουτερ μεσα στο πιατο, αν θες να το βαλεις στην ταρατσα θα πιανει σημα η ταρατσα και οχι εσυ. Για αμαξι, τροχοσπιτο, camping ειναι καλο. οχι για σπιτι. Απο κοντα το πιατο δεν το ειδα δεν ανεβηκα ταρατσα αλλα νομιζω δεν εχει ουτε υποδοχη για καλωδιο ethernet Αν και δεν έχω δει από κοντά, εδώ απ' τις οδηγίες της εταιρείας. Οπότε θα χρειαστεί ένα extra access point. 1
nightelf25 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν και δεν έχω δει από κοντά, εδώ απ' τις οδηγίες της εταιρείας. Οπότε θα χρειαστεί ένα extra access point. Καλημέρα. Από όσο κατάλαβα από τις οδηγίες που είδα και εγώ, θα κατεβεί καλώδιο ethernet στο router του σπιτιού. Έχω κεντρική εγκατάσταση οπότε θα κουμπώσει σε ένα mikrotik για να δώσε σε όλο το σπίτι. 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Εχθες ειδα ενα μινι που ειχε βαλει ενας και μου ειπε να παω γιατι δεν επιανε σημα. Το μινι εχει το ρουτερ μεσα στο πιατο, αν θες να το βαλεις στην ταρατσα θα πιανει σημα η ταρατσα και οχι εσυ. Για αμαξι, τροχοσπιτο, camping ειναι καλο. οχι για σπιτι. Απο κοντα το πιατο δεν το ειδα δεν ανεβηκα ταρατσα αλλα νομιζω δεν εχει ουτε υποδοχη για καλωδιο ethernet Μα το δίνει με το βασικό πακέτο των 40 ευρώ δωρεάν. Δεν μπορεί να δίνει κάτι που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Εξάλλου όπως είπε και ο manolis940 έχει ethernet επάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα