manthos1979 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αντιγραφή από το site της starlink: Αξιόπιστο ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες, όπου κι αν ζείτε, από 29 €/μήνα. 0 € 347 € για το κιτ Mini και τον δρομολογητή Mini με 12μηνη υπηρεσία στο πρόγραμμα «Για οικιακή χρήση». Δίνει δηλαδή εκτός από το πιάτο και το μικρότερο ρουτερ. Οπότε συνδέεται όπως και στο τυπικό Κιτ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από manthos1979
manolis940 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, nightelf25 είπε Καλημέρα. Από όσο κατάλαβα από τις οδηγίες που είδα και εγώ, θα κατεβεί καλώδιο ethernet στο router του σπιτιού. Έχω κεντρική εγκατάσταση οπότε θα κουμπώσει σε ένα mikrotik για να δώσε σε όλο το σπίτι. Μα το δίνει με το βασικό πακέτο των 40 ευρώ δωρεάν. Δεν μπορεί να δίνει κάτι που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Εξάλλου όπως είπε και ο manolis940 έχει ethernet επάνω του. Είναι εύλογο το συμπέρασμα του gorge18 καθώς το mini είναι φτιαγμένο για να είναι φορητό και έχει και build in wifi πάνω. Η αλήθεια είναι πως θα πρότεινα να πας σε τυπικό πρόγραμμα για οικιακή χρήση αγοράζοντας τον εξοπλισμό 349€ και πληρώνοντας 29€ το μήνα και έτσι θα έχεις πιο γρήγορο internet. Σίγουρα πληρώνοντας παραπάνω αλλά στην τριετία θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα. Πάντως και έτσι θα κάνεις δουλειά. Αν το mikrotik το έχεις ρυθμίσεις ως router, έχεις το firewall σου κτλ μπορείς να ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό σε bypass mode για να μην έχεις διπλό NAT.
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ναι ε; χμμ ενδιαφερον. Δεν ανεβηκα ταρατσα να δω τι εχουν κανει αλλα καλο που εχεις την δυνατοτητα. Αν και παλι πρεπει να κατεβασεις και 2ο καλωδιο. Οπως ειπες και πιο πανω, καλυτερα το τυπικο κιτ.. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από gorge18 1
nightelf25 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, manolis940 είπε Είναι εύλογο το συμπέρασμα του gorge18 καθώς το mini είναι φτιαγμένο για να είναι φορητό και έχει και build in wifi πάνω. Η αλήθεια είναι πως θα πρότεινα να πας σε τυπικό πρόγραμμα για οικιακή χρήση αγοράζοντας τον εξοπλισμό 349€ και πληρώνοντας 29€ το μήνα και έτσι θα έχεις πιο γρήγορο internet. Σίγουρα πληρώνοντας παραπάνω αλλά στην τριετία θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα. Πάντως και έτσι θα κάνεις δουλειά. Αν το mikrotik το έχεις ρυθμίσεις ως router, έχεις το firewall σου κτλ μπορείς να ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό σε bypass mode για να μην έχεις διπλό NAT. Θα το δοκιμάσω μόλις το παραλάβω. Ούτως σι άλλως θέλω να κάνω τη δοκιμή για 15 μέρες πριν κόψω τις συνδέσεις της cosmote booster που έχω. Θα το βάλω σε bypass mode εννοείται, διότι το mikrotik είναι ρυθμισμένο. 1
nightelf25 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Στις 27/6/2025 στις 11:18 ΠΜ, nightelf25 είπε Θα το δοκιμάσω μόλις το παραλάβω. Ούτως σι άλλως θέλω να κάνω τη δοκιμή για 15 μέρες πριν κόψω τις συνδέσεις της cosmote booster που έχω. Θα το βάλω σε bypass mode εννοείται, διότι το mikrotik είναι ρυθμισμένο. Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του Mini. Ορίστε και οι ταχύτητες 4
manthos1979 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ 1 ώρα πριν, nightelf25 είπε Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του Mini. Ορίστε και οι ταχύτητες Μια χαρά σε βρίσκω!!! Καλορίζικο!!!! 1
ideal09 Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 πμ Χαιρετώ, Υπάρχει κάποιος που έχει κανει by pass το starlink και δεν εχει προσβαση στο πιατο μέσω του τοπικού δικτύου αλλα μόνο μεσω internet; Το εχω συνδεδεμένο στο H80X της mercusys το οποιο εχει αρκετα φτωχο admin panel για να πειραξω τις διευθυνσεις, εκτος αν δεν το βρίσκω. ΄
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 πμ 14 ώρες πριν, nightelf25 είπε Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του Mini. Ορίστε και οι ταχύτητες Ρε σίγουρα δεν σου έστειλαν στάνταρ ; 😛 Ήσουν συνδεδεμένος με ethernet με wifi στην κεραία ή στο mesh όταν έκανες το test;
manthos1979 Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ 11 ώρες πριν, ideal09 είπε Χαιρετώ, Υπάρχει κάποιος που έχει κανει by pass το starlink και δεν εχει προσβαση στο πιατο μέσω του τοπικού δικτύου αλλα μόνο μεσω internet; Το εχω συνδεδεμένο στο H80X της mercusys το οποιο εχει αρκετα φτωχο admin panel για να πειραξω τις διευθυνσεις, εκτος αν δεν το βρίσκω. ΄ Εγώ που το έχω σε bypass mode, μέσω τις εφαρμογής της starlink μπορώ είτε μέσω lan, είτε απομακρυσμένα να δω κάποια βασικά στοιχεία όπως ping success, latency στατιστικά γενικά. Ακόμη και το αν έχεις obstructions στο πιάτο. Στο μενού network της εφαρμογής δεν θα έχεις πρόσβαση καθώς δεν λειτουργεί σαν ρούτερ. Εννοείς κάτι άλλο που ίσως δεν κατάλαβα ?
ideal09 Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ 2 ώρες πριν, manthos1979 είπε Εγώ που το έχω σε bypass mode, μέσω τις εφαρμογής της starlink μπορώ είτε μέσω lan, είτε απομακρυσμένα να δω κάποια βασικά στοιχεία όπως ping success, latency στατιστικά γενικά. Ακόμη και το αν έχεις obstructions στο πιάτο. Στο μενού network της εφαρμογής δεν θα έχεις πρόσβαση καθώς δεν λειτουργεί σαν ρούτερ. Εννοείς κάτι άλλο που ίσως δεν κατάλαβα ? Σωστά απάντησες. Εγώ μπορώ να δω το ping success και στατιστικά μόνο online, στο δίκτυο το πιάτο εμφανίζεται ως αποσυνδεδεμένο. Δηλαδή άμα κάνω stow το πιάτο(που μπορώ μόνο μέσω internet), δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το επαναφέρω, πέρα απ' το να κάνω reset το router κ.λ.π.
manthos1979 Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ideal09 είπε Σωστά απάντησες. Εγώ μπορώ να δω το ping success και στατιστικά μόνο online, στο δίκτυο το πιάτο εμφανίζεται ως αποσυνδεδεμένο. Δηλαδή άμα κάνω stow το πιάτο(που μπορώ μόνο μέσω internet), δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το επαναφέρω, πέρα απ' το να κάνω reset το router κ.λ.π. Στην εφαρμογή,βλέπε screenshot που έβαλες, θα πατήσεις πάνω στο select starlink, πάνω αριστερά. Εκεί θα επιλέξεις το δικό σου, μόνο ένα που θα έχει, οπότε θα μπορείς και εκτός τοπικού δικτύου να τα δεις. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:07 μμ από manthos1979
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ 5 ώρες πριν, ideal09 είπε Σωστά απάντησες. Εγώ μπορώ να δω το ping success και στατιστικά μόνο online, στο δίκτυο το πιάτο εμφανίζεται ως αποσυνδεδεμένο. Δηλαδή άμα κάνω stow το πιάτο(που μπορώ μόνο μέσω internet), δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το επαναφέρω, πέρα απ' το να κάνω reset το router κ.λ.π. Για ρίξε κάνα firewall στο mercusys να δω κάτι.
manthos1979 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Στο μεταξύ σήμερα κοιτάω στο site της starlink και δίνουν δωρεάν το τυπικό Κιτ με 12μηνη δέσμευση στα 40 ευρώ το μήνα!!! Δεν ξέρω τι παίζει και το άλλαξαν ξανά. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από manthos1979 1 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 19 ώρες πριν, manthos1979 είπε Στο μεταξύ σήμερα κοιτάω στο site της starlink και δίνουν δωρεάν το τυπικό Κιτ με 12μηνη δέσμευση στα 40 ευρώ το μήνα!!! Δεν ξέρω τι παίζει και το άλλαξαν ξανά. Έπεσαν οι πωλήσεις γιατί ο κόσμος φοβήθηκε με τις ταχύτητες που αναφέρονται στο mini μέχρι 100Mbps; Βέβαια απ' την στιγμή που ο nightelf25 έπιασε πολύ παραπάνω με το mini, δεν ξέρω γιατί η Starlink βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της.
mike299 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Γνωρίζεται εάν το συνεργείο του Κωτσόβολου φέρνουν μαζί τους επιπλέον εξοπλισμό εάν χρειαστεί? Δεν ξέρω εάν θα χρειαστεί βάση για σκεπή ή τοίχου Επίσης η βάση του standard v3 βιδωνει στην σκεπή όπως έρχεται εργοστασιακά? Μην φυσήξει και το σηκώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα