kostakis1978nov Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τελικά με το πρόβλημα σύνδεσης που είχα, μου απάντησαν μετά από 5 ημέρες και μου είπαν πως θα μου κάνουν αντικατάσταση όλου του Kit (και ρούτερ και πιάτο και καλώδιο). Θέλω να κάνω μια ερώτηση, το κάθε ρούτερ είναι "παντρεμένο" με το πιάτο που έχουν στο κουτί; Μπορώ να αφήσω το παλιό πιάτο και να αλλάξω μόνο το ρούτερ ή θα υπάρχει πρόβλημα; Το ρωτάω αυτό γιατί το πιάτο είναι στην κορυφή στα κεραμίδια του σπιτιού και δεν είναι εύκολη η πρόσβαση. Ευχαριστώ πολύ
iliata2410 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου ερωτηση λιγακι.ας πουμε οτι θελω πχ 30 μετρα καλωδιοτο οποιο στοιχιζει 150 απο το σαιτ,αν δεν βαλω αυτο και παρω απο temu παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα; η καλυτερα το γνησιο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 hours ago, iliata2410 said: ερωτηση λιγακι.ας πουμε οτι θελω πχ 30 μετρα καλωδιοτο οποιο στοιχιζει 150 απο το σαιτ,αν δεν βαλω αυτο και παρω απο temu παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα; η καλυτερα το γνησιο; Δεν θα έπαιρνα από το temu, ψάξε να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο, ακόμη και από αγγελίες εδώ βρίσκεις.
manolis940 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 ώρες πριν, iliata2410 είπε ερωτηση λιγακι.ας πουμε οτι θελω πχ 30 μετρα καλωδιοτο οποιο στοιχιζει 150 απο το σαιτ,αν δεν βαλω αυτο και παρω απο temu παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα; η καλυτερα το γνησιο; Και εγώ δεν θα έπαιρνα απ' το temu. Πες σε ένα ηλεκτρολόγο ή δικτυά να σου φτιάξει ένα ή ακόμα καλύτερα να στο περάσει σωστά από τον τοίχο και να το patchαρει .
Giannisrethymno Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Και εγώ δεν θα έπαιρνα απ' το temu. Πες σε ένα ηλεκτρολόγο ή δικτυά να σου φτιάξει ένα ή ακόμα καλύτερα να στο περάσει σωστά από τον τοίχο και να το patchαρει . Νομίζω υπάρχει θέμα ότι έχει ειδικό κούμπωμα στο router και στο πιάτο. Καλά θυμάμαι;
manolis940 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Giannisrethymno είπε Νομίζω υπάρχει θέμα ότι έχει ειδικό κούμπωμα στο router και στο πιάτο. Καλά θυμάμαι; Έχεις ένα δίκιο αν μιλάμε για το gen2 κάτι που όντως δεν ξεκαθαρίζεται πιο πίσω. Αν μιλάμε για το gen3 ευτυχώς έχει utp. Το UTP του τώρα έχει ένα πλαστικό γύρω γύρω που φροντίζει να αδιαβροχοποιηθεί το βύσμα αλλά δεν έχει και τόσο νόημα εκεί που βρίσκεται. 1
gorge18 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 9 ώρες πριν, iliata2410 είπε ερωτηση λιγακι.ας πουμε οτι θελω πχ 30 μετρα καλωδιοτο οποιο στοιχιζει 150 απο το σαιτ,αν δεν βαλω αυτο και παρω απο temu παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα; η καλυτερα το γνησιο; Μερικες σελιδες πισω εχω βαλει ανταπτορα απο ali που εχω παρει καμια 10αρια περιπου στα 20€ το ζευγαρι και βαζεις μετα δικο σου καλωδιο. Δεν εχω δει να χανει ταχυτητα.
iliata2410 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, gorge18 είπε Μερικες σελιδες πισω εχω βαλει ανταπτορα απο ali π ποια σελιδα ειναι που το γραφεις;
gorge18 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, iliata2410 είπε ποια σελιδα ειναι που το γραφεις; https://www.aliexpress.com/item/1005007427182506.html
iliata2410 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:16 μμ Ερώτηση λιγάκι.θελω να βάλω στο χωριό του πατέρα μου starlink.Εκει που λέει διεύθυνση είναι το στίγμα,που είναι το χωριό.το θέμα είναι ότι στο χωριό δεν πάρει κούριερ.θελω κατά κάποιο τρόπο να το παραλάβω εγώ ,και να το μεταφέρω εκεί.Υπαρχει θέμα όμως με την διεύθυνση που έχω δηλωμένη στο χωρίο τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;σκέφτομαι αυτό με δέσμευση να βάλω.εκτος αν είναι άλλη διεύθυνση που θα παραλάβω την παραγγελία και άλλη του στίγματος
nzeppos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:04 μμ Αν επιλέξεις το standard πακέτο (που πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό εξ' αρχής και μεταφέρεται οπουδήποτε), τότε μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση μέσω του Starlink portal οποτεδήποτε και όσες φορές θέλεις. Άρα δεν έχεις πρόβλημα. Στην περίπτωση όμως που πάρεις τον εξοπλισμό δωρεάν με δέσμευση 12 μηνών, τότε δεν μπορείς να αλλάξεις διεύθυνση στίγματος εντός των 12 μηνών. Ούτε αυτό σε εμποδίζει όμως, αφού η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι διαφορετική όπως φαίνεται και από την δοκιμαστική παραγγελία που έκανα με τυχαίες διευθύνσεις: 1
iliata2410 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ 3 ώρες πριν, nzeppos είπε τότε δεν μπορείς να αλλάξεις διεύθυνση στίγματος εντός των 12 μηνών προς αποφυγη παρεξηγησεων οταν λεμε για στιγμα,καποιοι καποτε νομιζαν για ακριβη θεση με συντεταγμενες,προφανως δεν λεει αυτο εννοει πχ το χωριο,το οποιο αν δεν εχει οδους θα βαλεις μονο το χωριο
FrankyGR Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ Καλημερα παιδια. Χτες το εβαλα (αυτο της προσφορας) με τα απεριόριστα. Αυτο που παρατηρησα ενω κλειδωνει 400down, 45up και 27latency στην πραξη οταν βαλεις ενα αρχειο για κατεβασμα η ταχυτητα αυξομειωνεται μεταξυ 100 και 300 με μεσο ορο περιπου στο 200. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Ετσι θα ειναι ?
gorge18 Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ 5 ώρες πριν, FrankyGR είπε ενω κλειδωνει Στην πραγματικότητα δεν "κλειδώνει" και καθε φορα που θα κανεις τεστ η ταχυτητα ειναι διαφορετικη αναλογα τους δορυφόρους κλ κλπ Τωρα για οτι ανεβαζει καθε ενας, ειναι το top που βλεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα