manolis940 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 3 ώρες πριν, Panos-art είπε Παρέλαβα οπότε τώρα ετοιμάζω έναν ιστό όπου θα το τοποθετήσω στην κορυφή του, περίπου 3 μέτρα ύψος για να αποφύγω κάποια δέντρα που έχω γύρο από το σπίτι. Στον ίδιο ιστό θα υπάρχει θέμα παρεμβολών αν βάλω και την κεραία της TV ? Γνωρίζει κάποιος ? Όχι. Η κεραία της TV λαμβάνει σήματα που ήδη έρχονται σε αυτό το σημείο οπότε δεν θα προακέσει καμία διαφορά.
manthos1979 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Προσωπικά το τοποθέτησα σε απόσταση λιγότερο από μέτρο σε σχέση με την κεραία! Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα! 1
nzeppos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για να μαθαίνετε... https://9gag.com/gag/ayNQ2Ep Επεξ/σία 30 Μαϊου από nzeppos 5
manthos1979 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Για να μαθαίνετε... https://9gag.com/gag/ayNQ2Ep Τζάμπα τον έφερα τον ηλεκτρολόγο.... 3
grgnik Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία με Starlink mini στην τιμή των 29ε με τι ταχύτητες παίζει; ευχαριστω
gorge18 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 3 ώρες πριν, grgnik είπε Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία με Starlink mini στην τιμή των 29ε με τι ταχύτητες παίζει; ευχαριστω Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες.
Panos-art Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλημέρα. Το παρέλαβα και εγώ και εχτές εκανα την εγκατάσταση και την σύνδεση. Ολα καλα εως τώρα. Και οι καμερες και ολα. 2
grgnik Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 10 ώρες πριν, gorge18 είπε Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. Σε ευχαριστώ !
SergioX Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 hours ago, gorge18 said: Έχει αναφερθεί πιο πριν. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με το πρόγραμμα των 40€ αλλα πιθανόν σε μεγάλη κίνηση να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς με τα 40€ και όσοι εχουν το πρόγραμμα με τα 29€ να πέφτουν στις χαμηλές ταχύτητες. Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω
grgnik Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, SergioX είπε Σίγουρα δεν παραμένουν ιδιες οι ταχύτητες,τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση:με των 40€ έπιανα μέχρι 400mbps ενω με το lite που είμαι τώρα,φτάνω μέχρι τα 280 περιπου,σταθερά.Ποτέ δεν εχω πάει παραπάνω Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες;
SergioX Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 hours ago, grgnik said: Καλησπέρα φίλε μου . Το mini μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες όποια στιγμή θες; Δεν έχω το mini αλλα το standard με το lite πακέτο
Panos-art Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έβαλα την 12μηνη σύνδεση. Το ενεργοποίησα 30/05 όπου και αξιοποιήθηκαν τα 40€ που είχα πληρώσει κατά την παραγγελία. Η πληρωμή των 40€ (των επόμενων μηνών) θα γίνεται κάθε 30 του μήνα αυτόματα με την κάρτα που έχω στον λογαριασμό. Δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια από εμένα (εκτός απο το να δουλεύω για να έχει χρήματα η κάρτα 😁). Σωστά ? Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Panos-art
manthos1979 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ακριβώς, έχοντας τα στοιχεία της κάρτας με την οποία έκανες την παραγγελία, κάθε μήνα θα σου τραβάνε αυτόματα το ποσό.Μεσα από την εφαρμογή, πάνω στα δεξιά που έχει το μενού, σου δίνει πληροφορίες για πληρωμή και ο,τι άλλο χρειαστείς. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από manthos1979 1
kostakis1978nov Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις έκανα και εγώ την εγκατάσταση του Starlink. Το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως ξεπερνιέται το πρόβλημα με τη σύνδεση της NOVA-EON TV. Όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει το μύνημα "Πρόγραμμα μη διαθέσιμο", Selected channel is not available on your internet service provider network. Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση και που; Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με την ταχύτητα. Όταν κάνω speedtest από το τηλέφωνο και το starlink app μου βγάζει τη maximum ταχύτητα κοντά στα 380Mbps. Επίσης, με καλώδιο Ethernet επάνω στο ρούτερ και laptop μου βγάζει την ίδια maximum ταχύτητα (μόνο το laptop συνδεδεμένο κατευθεία στο ρούτερ). Όταν όμως κάνω μέτρηση στους υπόλοιπους υπολογιστές του σπιτιού (αφού έχω συνδέσει το ρουτερ με ένα switch που διαμοιράζει το Ιντερνετ με καλώδια σε όλο το σπίτι) τότε η ταχύτητα που μετράει το speetest oakla είναι στα 80Mbps. Για ποιο λόγο κόβεται η ταχύτητα όταν μεσολαβεί το switch (TP-LINK). Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ πολύ
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε αφού έχω συνδέσει το ρουτερ με ένα switch που διαμοιράζει το Ιντερνετ με καλώδια σε όλο το σπίτι 35 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε Για ποιο λόγο κόβεται η ταχύτητα όταν μεσολαβεί το switch (TP-LINK) Την ερωτηση και την απαντηση την εδωσες μονος σου. Παρε ενα switch 1000οπως πχ https://www.skroutz.gr/s/20177575/Mercusys-MS108G-V1-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html Πιθανον αυτο που εχεις τωρα να ειναι 10/100. Θα το δεις και αν κοιταξεις τα σιδερακια που εχει μεσα στις υποδοχες. θα ειναι 4 αντι για 8. Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι το καλωδιο που παει απο το ρουτερ στο switch. δοκιμασε να το αλλαξεις με καποιο αλλο. Οσο για το ΕΟΝ. θα σου πει καποιος που εχει το ιδιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα