Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, paredwse είπε Δεν κερδίζεις κάτι εάν το πάρεις από τη Starlink. Δεν ξέρω εάν ο Κωτσόβολος έχει άμεση διαθεσιμότητα ή όχι. Δεν περιλαμβάνονται βάσεις στήριξης σε κεραμίδια, οροφές, τοίχους κλπ. Αυτά νομίζω τα έχει όμως και ο Κωτσόβολος... apοτι ειδα ο κοτσοβολος τo εχει για αμεση παραλαβη,το standard kit. Αρα μονο επιπλεον βασεις στηριξης πρεπει να παρω. ολα τα υπολοιπα ρουτερ,καλωδια κτλ περιλαμβανονται. οκ ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου Το ερώτημα βέβαια είναι αν το θες για μόνιμο, μιας κι εκεί συμφέρει να πάρεις κατευθείαν από Starlink που δίνει δωρεάν το kit με 12μηνη δέσμευση. 1
manthos1979 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδιά στο standard kit μπορώ να το πάρω από κοτσοβολο ή έχει κάποιο όφελος αν το πάρω απευθείας απτή σταρλινκ; Το κύριο όφελος του να το πάρεις από την starlink είναι ο δωρεάν εξοπλισμός, με το αντίστοιχο φυσικά πρόγραμμα. Ωστόσο όπως είπε και ο συμφορουμίτης από πάνω θα δεσμεύεσαι για 12 μήνες Επεξ/σία 18 Ιουνίου από manthos1979
manolis940 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Αν δεν το πληρώνεις πέραν απ' το να σου απενεργοποιήσουν τον εξοπλισμό σου κάνουν κάτι άλλο;
manthos1979 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν δεν το πληρώνεις πέραν απ' το να σου απενεργοποιήσουν τον εξοπλισμό σου κάνουν κάτι άλλο; Εννοείς στο πρόγραμμα με τον δωρεάν εξοπλισμό?? Αν ναι σου χρεώνουν το κόστος του εξοπλισμού
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 12 ώρες πριν, manthos1979 είπε Εννοείς στο πρόγραμμα με τον δωρεάν εξοπλισμό?? Αν ναι σου χρεώνουν το κόστος του εξοπλισμού Και αν δεν έχεις στην κάρτα χρήματα;
militarist Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Θα σου κάνουν ότι θα έκανε οποιαδήποτε εταιρία που χρωστάς λεφτά ….. Δλδ τι περιμένεις να γίνει; Αν δεν μπορείς να το πληρώνεις τότε μην δεσμευτείς …..
manolis940 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, militarist είπε Θα σου κάνουν ότι θα έκανε οποιαδήποτε εταιρία που χρωστάς λεφτά ….. Δλδ τι περιμένεις να γίνει; Αν δεν μπορείς να το πληρώνεις τότε μην δεσμευτείς ….. Από περιέργεια ρωτάω. Η κάθε εταιρεία θεωρητικά θα σε κυνηγήσει νομικά. Πρακτικά θα βάλει μία εισπρακτική να σε απειλεί όταν μιλάμε για μικρά ποσά. Η Starlink μπαίνει σε αυτό τον κόπο;
DionGR Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπερα παιδες, αν και δημιουργος του thread ειχα χασει λιγο επαφη αυτον τον καιρο. Έχω Gen2 εξοπλισμο και μετακομίζω μόνιμα εξωτερικό σύντομα. Έχει καθόλου αξία μεταπόλησης πια;
manthos1979 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 19/6/2025 στις 8:12 ΠΜ, manolis940 είπε Και αν δεν έχεις στην κάρτα χρήματα; Αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω.
nzeppos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις περιπτώσεις του "κανονικού" πακέτου και μέχρι πριν καναδυο χρόνια, λέγανε ότι μπορούσες να αφήσεις απλήρωτους λογαριασμούς ακόμα και 3-4 μήνες χωρίς να στο κόψουν. Βέβαια είχες ήδη αγοράσει τον εξοπλισμό, οπότε είχαν μικρότερο κίνητρο να διακόψουν την υπηρεσία μέχρι να ξοφλήσεις τα μηνιάτικα. Στις περιπτώσεις renting (που πλέον δεν υφίσταται) ήταν πιο σφιχτά τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο εφάρμοζαν χρεώσεις υπολοίπων ή εξοπλισμού. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν τα παραπάνω εφαρμόζονται και στο νέο πακέτο με τη 12μηνη δέσμευση. Λογικά θα δίνουν ένα μικρό περιθώριο λίγων ημερών/εβδομάδων και μετά θα στέλνουν χρέωση για τον εξοπλισμό. Φαντάζομαι δεν θα έχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις γιατί υπάρχουν δύο μεγάλα αντικίνητρα: πρώτον ότι πρακτικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις με οποιονδήποτε τρόπο τον εξοπλισμό, ούτε να τον πουλήσεις, δεύτερον ότι χωρίς Starlink θα ξαναβρεθείς με ταχύτητες χαλκού, που δεν στο εύχεται ούτε ο χειρότερος εχθρός σου. 1
BLiTzER Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Φυσικά ο ελληναράς πάντα θα σκεφτεί πώς να κλέψει, ακόμα και μια γαμάτη υπηρεσία που εξυπηρετεί αφάνταστα και ξεπερνάει οτιδήποτε υπάρχει σε όλη τη χώρα. Όταν σε 1-2 χρόνια δεν προσφέρεται το στάρλινκ κατ' εξαίρεση μόνο στην Ελλάδα, μην αναρωτιέστε γιατί.
manthos1979 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 10 ώρες πριν, nzeppos είπε χωρίς Starlink θα ξαναβρεθείς με ταχύτητες χαλκού, που δεν στο εύχεται ούτε ο χειρότερος εχθρός σου. Φτου φτου μακριά από μας! 😄😄 1
manthos1979 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στη δική μου περίπτωση, η αγορά του ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα. Πλήρωνα 24ευρω για μεεεςεεχρι 24Mbps, οπότε τα 40 για 350+ είναι καλό deal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα