Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις περιπτώσεις του "κανονικού" πακέτου και μέχρι πριν καναδυο χρόνια, λέγανε ότι μπορούσες να αφήσεις απλήρωτους λογαριασμούς ακόμα και 3-4 μήνες χωρίς να στο κόψουν. Βέβαια είχες ήδη αγοράσει τον εξοπλισμό, οπότε είχαν μικρότερο κίνητρο να διακόψουν την υπηρεσία μέχρι να ξοφλήσεις τα μηνιάτικα. Στις περιπτώσεις renting (που πλέον δεν υφίσταται) ήταν πιο σφιχτά τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο εφάρμοζαν χρεώσεις υπολοίπων ή εξοπλισμού.

Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν τα παραπάνω εφαρμόζονται και στο νέο πακέτο με τη 12μηνη δέσμευση. Λογικά θα δίνουν ένα μικρό περιθώριο λίγων ημερών/εβδομάδων και μετά θα στέλνουν χρέωση για τον εξοπλισμό. Φαντάζομαι δεν θα έχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις γιατί υπάρχουν δύο μεγάλα αντικίνητρα: πρώτον ότι πρακτικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις με οποιονδήποτε τρόπο τον εξοπλισμό, ούτε να τον πουλήσεις, δεύτερον ότι χωρίς Starlink θα ξαναβρεθείς με ταχύτητες χαλκού, που δεν στο εύχεται ούτε ο χειρότερος εχθρός σου.

• Like 1
  • Απαντ. 800
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά ο ελληναράς πάντα θα σκεφτεί πώς να κλέψει, ακόμα και μια γαμάτη υπηρεσία που εξυπηρετεί αφάνταστα και ξεπερνάει οτιδήποτε υπάρχει σε όλη τη χώρα. Όταν σε 1-2 χρόνια δεν προσφέρεται το στάρλινκ κατ' εξαίρεση μόνο στην Ελλάδα, μην αναρωτιέστε γιατί.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nzeppos είπε

χωρίς Starlink θα ξαναβρεθείς με ταχύτητες χαλκού, που δεν στο εύχεται ούτε ο χειρότερος εχθρός σου.

Φτου φτου μακριά από μας! 😄😄

• Haha 1
Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση, η αγορά του ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα. Πλήρωνα 24ευρω για μεεεςεεχρι 24Mbps, οπότε τα 40 για 350+ είναι καλό deal.

Δημοσ.

Παίδες χαλαρώστε. Μια απλή ερώτηση έκανα από περιέργεια για να καταλάβω πως διασφαλίζει η Starlink τον ακριβό εξοπλισμό που δίνει. Πείτε απλά ότι δεν ξέρετε και μην βγάζετε συμπεράσματα(του ποδαριού) για μένα. 

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, manolis940 said:

Παίδες χαλαρώστε. Μια απλή ερώτηση έκανα από περιέργεια για να καταλάβω πως διασφαλίζει η Starlink τον ακριβό εξοπλισμό που δίνει. Πείτε απλά ότι δεν ξέρετε και μην βγάζετε συμπεράσματα(του ποδαριού) για μένα. 

απλά ο εξοπλισμός είναι άχρηστος μετά για τον χρήστη ......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasbm είπε

απλά ο εξοπλισμός είναι άχρηστος μετά για τον χρήστη ......

Ναι οι είναι. Αλλά πες ότι εγώ είμαι ο μαλάκας που περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω, το παίρνω για 1; 2 μήνες άντε τρεις το καλοκαίρι για το εξοχικό και μετά ακυρώνω την κάρτα. Η εταιρεία θα πάρει σε αυτό το διάστημα 120€. Θα βγάλει ίσα ίσα τα έξοδα του εξοπλισμού και μπορεί και όχι. 

Ρωτάω λοιπόν για το πως διασφαλίζεται από κάτι τέτοιο; 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, manolis940 said:

Ναι οι είναι. Αλλά πες ότι εγώ είμαι ο μαλάκας που περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω, το παίρνω για 1; 2 μήνες άντε τρεις το καλοκαίρι για το εξοχικό και μετά ακυρώνω την κάρτα. Η εταιρεία θα πάρει σε αυτό το διάστημα 120€. Θα βγάλει ίσα ίσα τα έξοδα του εξοπλισμού και μπορεί και όχι. 

Μπορεί να μην διασφαλίζεται, αλλά παίζει να κάνει blacklist την κάρτα, το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση παραλαβής ξέρω γω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, manolis940 said:

πόσοι είναι αυτοί που θα κάνουν αυτό??//η εταιρεία στη ζημιές έχει υπολογίσει και αυτό το σκηνικο

μπορεί μελλοντικά να δέχεται μόνο πιστωτική με δέσμευση το πόσο του εξοπλισμού μέχρι να λήξει το συμβόλαιο....

όλες οι εταιρείες έχουν απώλειες-ζημιες ...και με το καιρό φροντίζουν να έχουν περισσοτερες δικλείδες ασφαλείας άρα λιγότερες ζημιές......

Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 9:20 ΠΜ, manthos1979 είπε

Το κύριο όφελος του να το πάρεις από την starlink είναι ο δωρεάν εξοπλισμός, με το αντίστοιχο φυσικά πρόγραμμα. Ωστόσο όπως είπε και ο συμφορουμίτης από πάνω θα δεσμεύεσαι για 12 μήνες 

συγνωμη παιδια επειδγη θελω να το καταλαβω λιγο αυτο. δηλαδη αν το παρω απτη σταρλινκ παιρνω δωρεαν εξοπλισμο αλλα με δεσμευση 12 μηνη ενω αν το παρω απο κοτσοβολο πληρωνω εξοπλισμο αλλα οποιο μηνα θελω πληρωνω και οποιο δε το θελω δε πληρωνω;

αυτο εννοειτε;

και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για το ιδιο προγραμμα 300αρα ταχυτητα (θεωρητικα) με unlimited data?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

συγνωμη παιδια επειδγη θελω να το καταλαβω λιγο αυτο. δηλαδη αν το παρω απτη σταρλινκ παιρνω δωρεαν εξοπλισμο αλλα με δεσμευση 12 μηνη ενω αν το παρω απο κοτσοβολο πληρωνω εξοπλισμο αλλα οποιο μηνα θελω πληρωνω και οποιο δε το θελω δε πληρωνω;

αυτο εννοειτε;

και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για το ιδιο προγραμμα 300αρα ταχυτητα (θεωρητικα) με unlimited data?

Καλησπέρα, αν το πάρεις από την starlink, θα πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό αλλά θα δεσμεύεσαι για 12 μήνες να πληρώνεις την υπηρεσία ευρώ τον μήνα! Αν δεν πληρώσεις, διακόψεις την υπηρεσία , δώσεις σε κάποιον άλλο τον εξοπλισμό ή τον μετακινήσεις σε άλλο σπίτι, θα χρεωθείς το κόστος αγοράς του. Αν τον πάρεις από τον Κωτσόβολο πληρώνεις τον εξοπλισμό αλλά δεν δεσμεύεσαι τους 12 μήνες ! Το λειτουργείς 3-4, το σταματάς, το ξαναρχίζεις, αλλάζεις σε lite που είναι φτηνότερο. Δες και εδώ

https://www.starlink.com/gr/support/article/e0a2bdc9-4d68-d89e-f984-8abd0def130d

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά βέβαια αν ήθελα για κάνα τετράμηνο το έτος το Internet πχ για εξοχικό θα αγόραζα την 12μηνη με 40€ τον μήνα. Διότι οι επιλογές είναι : 

12μηνη 40€. ετήσιο κόστος  12*40€ = 480€. Μετά το πέρας σου μένει ο εξοπλισμός και μπορείς να πας και στο πακέτο των 29€ 

Εξοπλισμός 350€ και 4 μήνες 29€ ετήσιο κόστος, 350+(29*4=116) = 466€ . Αν θες να πας στο εξοχικό μια Πάσχα και μια τα Χριστούγεννα δηλαδή άλλους δύο μήνες τελικά θα πληρώσεις 524€ 

Edit: Άκυρο. Μόλις είδα ότι έκανε αλλαγή και πλέον δίνει το mini με 40€ τον μήνα. 

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πρώτη περίπτωση είναι σίγουρο αυτό;

Δηλαδή αν παραλάβω από σταρλινκ δωρεάν εξοπλισμό και τελειώσει το υποχρεωτικό 12μηνο μετά αν θέλω διακόπτω αλλά ΚΡΑΤΑΩ ΔΩΡΕΑΝ τον εξοπλισμό;

Είναι σίγουρο;

Α και κάτι ακόμα γιατί με έχει μπερδέψει το site .

Ποιον εξοπλισμό πρέπει να πάρω;θέλω την πιο γρήγορη ταχύτητα γίνεται να πάρω το μίνι ή το τυπικό Κιτ πρέπει να πάρω;

Επίσης από τα έξτρα εξαρτήματα είναι κάτι που πρέπει να πάρω οπωσδήποτε;

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ.
18 minutes ago, Hamurabi said:

Δηλαδή αν παραλάβω από σταρλινκ δωρεάν εξοπλισμό και τελειώσει το υποχρεωτικό 12μηνο μετά αν θέλω διακόπτω αλλά ΚΡΑΤΑΩ ΔΩΡΕΑΝ τον εξοπλισμό;

Ναι. 

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί νομίζω (πχ. δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή διεύθυνσης) αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες.

Κατά τη διάρκεια της 12μηνης υπηρεσίας Οικιακής χρήσης, καθεμία από τις παρακάτω ενέργειες συνεπάγεται χρέωση αλλαγής:

• Αλλαγή της διεύθυνσης υπηρεσίας σας
  • Ακύρωση υπηρεσίας
  • Εκπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού σας
  • Προσπάθεια μεταβίβασης του κιτ σας σε άλλον χρήστη
  • Ακύρωση υπηρεσίας κατά τη δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών χωρίς να επιστρέψετε το κιτ σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...