Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιγραφή από το site της starlink: 

Αξιόπιστο ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες, όπου κι αν ζείτε, από 29 €/μήνα.
0 € 347 € για το κιτ Mini και τον δρομολογητή Mini με 12μηνη υπηρεσία στο πρόγραμμα «Για οικιακή χρήση».

Δίνει δηλαδή εκτός από το πιάτο και το μικρότερο ρουτερ. Οπότε συνδέεται όπως και στο τυπικό Κιτ. 

Επεξ/σία από manthos1979
  • Απαντ. 813
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nightelf25 είπε

Καλημέρα. Από όσο κατάλαβα από τις οδηγίες που είδα και εγώ, θα κατεβεί καλώδιο ethernet στο router του σπιτιού. Έχω κεντρική εγκατάσταση οπότε θα κουμπώσει σε ένα mikrotik για να δώσε σε όλο το σπίτι.

Μα το δίνει με το βασικό πακέτο των 40 ευρώ δωρεάν. Δεν μπορεί να δίνει κάτι που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Εξάλλου όπως είπε και ο manolis940 έχει ethernet επάνω του.

Είναι εύλογο το συμπέρασμα του gorge18 καθώς το mini είναι φτιαγμένο για να είναι φορητό και έχει και build in wifi πάνω. Η αλήθεια είναι πως θα πρότεινα να πας σε τυπικό πρόγραμμα για οικιακή χρήση αγοράζοντας τον εξοπλισμό 

349€ και πληρώνοντας 29€ το μήνα και έτσι θα έχεις πιο γρήγορο internet. Σίγουρα πληρώνοντας παραπάνω αλλά στην τριετία θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα. 

Πάντως και έτσι θα κάνεις δουλειά. Αν το mikrotik το έχεις ρυθμίσεις ως router, έχεις το firewall σου κτλ μπορείς να ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό σε bypass mode για να μην έχεις διπλό NAT. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ε; χμμ ενδιαφερον. Δεν ανεβηκα ταρατσα να δω τι εχουν κανει αλλα καλο που εχεις την δυνατοτητα. Αν και παλι πρεπει να κατεβασεις και 2ο καλωδιο. Οπως ειπες και πιο πανω, καλυτερα το τυπικο κιτ.. 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Είναι εύλογο το συμπέρασμα του gorge18 καθώς το mini είναι φτιαγμένο για να είναι φορητό και έχει και build in wifi πάνω. Η αλήθεια είναι πως θα πρότεινα να πας σε τυπικό πρόγραμμα για οικιακή χρήση αγοράζοντας τον εξοπλισμό 

349€ και πληρώνοντας 29€ το μήνα και έτσι θα έχεις πιο γρήγορο internet. Σίγουρα πληρώνοντας παραπάνω αλλά στην τριετία θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα. 

Πάντως και έτσι θα κάνεις δουλειά. Αν το mikrotik το έχεις ρυθμίσεις ως router, έχεις το firewall σου κτλ μπορείς να ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό σε bypass mode για να μην έχεις διπλό NAT. 

Θα το δοκιμάσω μόλις το παραλάβω. Ούτως σι άλλως θέλω να κάνω τη δοκιμή για 15 μέρες πριν κόψω τις συνδέσεις της cosmote booster που έχω. Θα το βάλω σε bypass mode εννοείται, διότι το mikrotik είναι ρυθμισμένο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...