manthos1979 Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, manolis940 είπε Έπεσαν οι πωλήσεις γιατί ο κόσμος φοβήθηκε με τις ταχύτητες που αναφέρονται στο mini μέχρι 100Mbps; Βέβαια απ' την στιγμή που ο nightelf25 έπιασε πολύ παραπάνω με το mini, δεν ξέρω γιατί η Starlink βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Δεν έχεις άδικο σε αυτό! Εξάλλου πιστεύω ότι το mini έχει πιο πολύ αξία λόγω της φορητότητας του και αυτό είναι κάτι που μάλλον στην Ελλάδα δεν το αναζητούμε πολλοί. 12 ώρες πριν, mike299 είπε Γνωρίζεται εάν το συνεργείο του Κωτσόβολου φέρνουν μαζί τους επιπλέον εξοπλισμό εάν χρειαστεί? Δεν ξέρω εάν θα χρειαστεί βάση για σκεπή ή τοίχου Επίσης η βάση του standard v3 βιδωνει στην σκεπή όπως έρχεται εργοστασιακά? Μην φυσήξει και το σηκώσει Για το πρώτο δεν γνωρίζω , ωστόσο καλό είναι να έχεις σχηματίσει μια εικόνα για το που θα τοποθετηθεί έτσι ώστε να δεις αν θα χρειαστείς κάποια βάση. Όσο για το δεύτερο, η βαση του τυπικού κιτ έχει δύο τρύπες τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το στερεώσεις. Θέλει ωστόσο ιδανικά, η επιφάνεια που θα το βιδώσεις να είναι επίπεδη. Επεξ/σία χθες στις 11:15 μμ από manthos1979 1 1
ben3os Δημοσ. χθες στις 08:23 μμ Δημοσ. χθες στις 08:23 μμ Καλησπέρα,για να μην το πλατιαζω επειδή σκέφτομαι την αγορά starlink τώρα που δίνει το standard kit δώρο με 12μηνη δέσμευση, στο πρόγραμμα των 40€ που θέλω εγώ μπορεί κάποιος να μου πει περίπου μέσο όρο ταχυτήτων;Το πιάτο θα βλέπει ουρανό αλλά δεν ξέρω τι παίζει με ταχύτητες στην περιοχή του Κιλκίς κ των περιχώρων κ δεν έχω βρει μια ξεκάθαρη απάντηση.Αν μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του θα με βοηθούσε Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mike299 Δημοσ. χθες στις 09:01 μμ Δημοσ. χθες στις 09:01 μμ 6 hours ago, manthos1979 said: Ευχαριστώ για την απαντηση, η εικονα δεν φαινεται παντως
manthos1979 Δημοσ. χθες στις 11:13 μμ Δημοσ. χθες στις 11:13 μμ 2 ώρες πριν, mike299 είπε Ευχαριστώ για την απαντηση, η εικονα δεν φαινεται παντως 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 10 ώρες πριν, ben3os είπε Καλησπέρα,για να μην το πλατιαζω επειδή σκέφτομαι την αγορά starlink τώρα που δίνει το standard kit δώρο με 12μηνη δέσμευση, στο πρόγραμμα των 40€ που θέλω εγώ μπορεί κάποιος να μου πει περίπου μέσο όρο ταχυτήτων;Το πιάτο θα βλέπει ουρανό αλλά δεν ξέρω τι παίζει με ταχύτητες στην περιοχή του Κιλκίς κ των περιχώρων κ δεν έχω βρει μια ξεκάθαρη απάντηση.Αν μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του θα με βοηθούσε Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ξεκάθαρη απάντηση δεν νομίζω να βρεις. Γενικά το Starlink έχει τα σκαμπανεβάσματα του. Ωστόσο δεν νομίζω να πέσεις κάτω από 200Mbps και αν αυτό γίνει δεν θα γίνει για πολύ ώρα. Υποθέτοντας πάντα φυσικά ότι έχεις καλή οπτική επαφή στον ουρανό και σωστά γυρισμένο το πιάτο. Επειδή αλλάζουν συχνά γνώμες με το τι εξοπλισμό δίνουν θα σου πρότεινα να κάνεις την 12μηνη αγορά και στο διάστημα 30 ημερών αν δεν σε καλύπτει τότε το επιστρέφεις. 2
ben3os Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ξεκάθαρη απάντηση δεν νομίζω να βρεις. Γενικά το Starlink έχει τα σκαμπανεβάσματα του. Ωστόσο δεν νομίζω να πέσεις κάτω από 200Mbps και αν αυτό γίνει δεν θα γίνει για πολύ ώρα. Υποθέτοντας πάντα φυσικά ότι έχεις καλή οπτική επαφή στον ουρανό και σωστά γυρισμένο το πιάτο. Επειδή αλλάζουν συχνά γνώμες με το τι εξοπλισμό δίνουν θα σου πρότεινα να κάνεις την 12μηνη αγορά και στο διάστημα 30 ημερών αν δεν σε καλύπτει τότε το επιστρέφεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Γενικα θα βλέπει ουρανό χωρίς εμπόδια.Απλα δεν θέλω να πληρώσω για αναβάθμιση σύνδεσης χωρίς να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα.Αν είναι πάντα πάνω από 200 ναι τότε με καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα