Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightelf25 είπε

Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα το έβαλα και ησύχασα. Όσον αφορά για τη σύνδεση lan, μπορείς να βάλεις ένα access point στην lan του και να δώσεις από εκεί

Έχω την δυνατότητα να έχω το router κοντά στις συσκευές αυτές και είπα να τις δώσω απευθείας από εκεί με 2 Ethernet.

3 λεπτά πριν, manthos1979 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πολύ καλύτερες ταχύτητες και ping. Θα έχεις ταχύτητες που ίσως σε κάνουν να αναρωτηθείς αν τις χρειάζεσαι πραγματικά. Τόσο γρήγορο θα είναι.😉😉

Μακαρι πραγματικά γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επαρχία.Παλευω τόσα χρόνια μέχρι να πάρω ένα τέλει την απόφαση αυτή.

• Like 1
  • Απαντ. 847
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ben3os είπε

Έχω την δυνατότητα να έχω το router κοντά στις συσκευές αυτές και είπα να τις δώσω απευθείας από εκεί με 2 Ethernet.

Μακαρι πραγματικά γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επαρχία.Παλευω τόσα χρόνια μέχρι να πάρω ένα τέλει την απόφαση αυτή.

Μπορείς κανονικά. Απλά από όσο μου είπανε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 192.168.1.1/24. Πρέπει να έχεις άλλο δίκτυο στο σπίτι. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nightelf25 είπε

Μπορείς κανονικά. Απλά από όσο μου είπανε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 192.168.1.1/24. Πρέπει να έχεις άλλο δίκτυο στο σπίτι. 

Δεν έχω ιδέα πραγματικά για ποιο πράγμα ακριβώς μιλάς.😅Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα των δικτύων.Θα πρέπει να περάσω άλλη IP δηλ χειροκίνητα στο ps5;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ben3os είπε

Δεν έχω ιδέα πραγματικά για ποιο πράγμα ακριβώς μιλάς.😅Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα των δικτύων.Θα πρέπει να περάσω άλλη IP δηλ χειροκίνητα στο ps5;

Θα πρέπει να δεις τι IP παίρνει το ps5. Για να συνδέσεις τις συσκευές θα πρέπει να έχεις ένα router πχ. ένα  cudy ή ένα mikrotik (τα λέω γιατί αυτά έχω εγώ 🤣). Στην ουσία η σύνδεση θα είναι :

STARLINK ---> ACCESS POINT / ROUTER -----> ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nightelf25 είπε

Θα πρέπει να δεις τι IP παίρνει το ps5. Για να συνδέσεις τις συσκευές θα πρέπει να έχεις ένα router πχ. ένα  cudy ή ένα mikrotik (τα λέω γιατί αυτά έχω εγώ 🤣). Στην ουσία η σύνδεση θα είναι :

STARLINK ---> ACCESS POINT / ROUTER -----> ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Κ τώρα εγώ ο άσχετος θα ρωτήσω:Μα δεν έχει router το starlink;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ben3os είπε

Κ τώρα εγώ ο άσχετος θα ρωτήσω:Μα δεν έχει router το starlink;

Εγώ το χρησιμοποιώ σε bypass mode, ωστόσο θεωρώ ότι αν συνδέσεις μια θύρα ethernet στο PS θα πάρει κανονικά IP από το starlink router και θα έχει ίντερνετ ! Απλά αν έχεις περισσότερες συσκευές θα χρειαστείς Switch

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manthos1979 είπε

Εγώ το χρησιμοποιώ σε bypass mode, ωστόσο θεωρώ ότι αν συνδέσεις μια θύρα ethernet στο PS θα πάρει κανονικά IP από το starlink router και θα έχει ίντερνετ ! Απλά αν έχεις περισσότερες συσκευές θα χρειαστείς Switch

Οποτε μόνο το ps5 και τέλος,δεν είμαι,ούτε έχω τις γνώσεις,για να μπλέξω με πράγματα που δεν γνωρίζω.Ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Anytime! Πες μας πως πήγε, καθώς σαν σκέτο router δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε εγώ 

Επεξ/σία από manthos1979
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...