Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nzeppos είπε

Όχι δεν είναι σίγουρο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι αρκετά πιθανό. Για τα πρόστιμα κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, ειδικά όταν πρόκειται για ξένο πάροχο που δεν εξαρτάται από τους γνωστούς "ελληνικούς" καρτελοπαρόχους (που έχουν ξεκινήσει και όλη τη φασαρία άλλωστε, με τις πλάτες της κυβέρνησης).

Για το RD είναι τρία λεπτά να δεις ένα tutorial στο Youtube και άλλα τόσα να εγγραφείς σε αυτό και να το συνδέσεις με το Stremio. Για το τελευταίο υπάρχουν συγκεκριμένα addon που συνεργάζονται καλύτερα με το RD σε σχέση με άλλα. Ένα γρήγορο ψάξιμο στο reddit αρκεί.

Αρα το RD προστατεύει αν έχω καταλάβει σωστά έτσι;Sorry για το off topic.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το RD πρακτικά κατεβάζει αυτό το torrent αντί για εσένα και εσύ απλώς στριμάρεις απευθείας από το RD. Δεν μπαίνεις σε κάποιο swarm με seeders και leechers, οπότε δεν θεωρείται ότι ανεβοκατεβάζεις torrent. Συνεπώς το Starlink δεν ασχολείται παραπάνω.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι κάνα 6μηνο με stremio και rd χωρίς κανένα πρόβλημα-ειδοποίηση. Μελλοντικά δεν μπορώ να ξέρω αλλα μέχρι στιγμής ολα οκ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dream21 είπε

Προς Ενημέρωση το HBOMAX κυπριακος λογαριασμος παιζει μια χαρα χωρις VPN μεσω Starlink , το δοκιμασα προχθες. 

το θέμα είναι πως κάνεις την εγγραφή (κι άντε αυτό το προχωράς με ένα vpn CY φαντάζομαι κι ένα payzy) - πως κατεβάζεις  όμως το app σε google tv.. χωρίς να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις νέο λογαριασμό google κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pdYpNoS είπε

το θέμα είναι πως κάνεις την εγγραφή (κι άντε αυτό το προχωράς με ένα vpn CY φαντάζομαι κι ένα payzy) - πως κατεβάζεις  όμως το app σε google tv.. χωρίς να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις νέο λογαριασμό google κλπ κλπ

Εγώ με VPN έφτιαξα κυπριακό email ,  Κυπριακο Apple λογαριασμό και κυπριακό Paypal .. Το App το κατέβασα στο Apple TV  και στο iPhone 

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dream21 είπε

Εγώ με VPN έφτιαξα κυπριακό email ,  Κυπριακο Apple λογαριασμό και κυπριακό Paypal .. Το App το κατέβασα στο Apple TV  και στο iPhone 

με VPN ανοιγει η σελιδα του MAX και λογικα πραγματι καποιος μπορει να προχωρησει στην εγγραφη και την πληρωμη, one way or another. Η εφαρμογη ομως ειναι θεμα.. ακομα και με side load, σε android χρειαζεται VPN για να ανοιξει αρα οχι και τοσο πρακτικο για google tv. 
υπάρχει περιπτωση να ερθει το ΜΑΧ στο χωριο μας οπως ηρθε στην ΚΥΠΡΟ? 
γιατι κακα τα ψεμματα, η παρουσιαση του μεσω της VF - ειναι επιοικως κακη. 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, pdYpNoS said:

Μόνο αν λήξει η αποκλειστικότητα μέσω Vodafone και δεν ανανεωθεί...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pdYpNoS είπε

με VPN ανοιγει η σελιδα του MAX και λογικα πραγματι καποιος μπορει να προχωρησει στην εγγραφη και την πληρωμη, one way or another. Η εφαρμογη ομως ειναι θεμα.. ακομα και με side load, σε android χρειαζεται VPN για να ανοιξει αρα οχι και τοσο πρακτικο για google tv. 
γιατι κακα τα ψεμματα, η παρουσιαση του μεσω της VF - ειναι επιοικως κακη. 

Χλωμο να ερθει διοτι ετσι και βγει το HBO απο vodafone εκλεισε μετα η TV της.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Από την προηγούμενη Πέμπτη που έγινε το outage δεν έχω σύνδεση στο Starlink. Βγάζω και βάζω το ρούτερ από την πρίζα και αφού αναβοσβήνει το φωτάκι για 20 λεπτά μετά γίνεται σταθερό κόκκινο. Στην εφαρμογή στο κινητό μου εμφανίζει συνεχώς δύο καταστάσεις (εκκίνηση και εκτός σύνδεσης) και συνεχώς εναλλάσεται σε αυτές τις δύο καταστάσεις. Έχω κάνει και factory reset και επανεκίνηση το ρούτερ αλλά δεν συνδέεται με τίποτα στο Starlink. Έκανα ticket αλλά αυτές οι γενικές οδηγίες που μου έδωσαν δεν έλυσαν το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το ρούτερ; Η επικοινωνία με το ticket είναι σκέτη αγανάκτηση. Κάνουνε δύο μέρες να απαντήσουν. Έχετε κάποια ιδέα για τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Από την προηγούμενη Πέμπτη που έγινε το outage δεν έχω σύνδεση στο Starlink. Βγάζω και βάζω το ρούτερ από την πρίζα και αφού αναβοσβήνει το φωτάκι για 20 λεπτά μετά γίνεται σταθερό κόκκινο. Στην εφαρμογή στο κινητό μου εμφανίζει συνεχώς δύο καταστάσεις (εκκίνηση και εκτός σύνδεσης) και συνεχώς εναλλάσεται σε αυτές τις δύο καταστάσεις. Έχω κάνει και factory reset και επανεκίνηση το ρούτερ αλλά δεν συνδέεται με τίποτα στο Starlink. Έκανα ticket αλλά αυτές οι γενικές οδηγίες που μου έδωσαν δεν έλυσαν το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το ρούτερ; Η επικοινωνία με το ticket είναι σκέτη αγανάκτηση. Κάνουνε δύο μέρες να απαντήσουν. Έχετε κάποια ιδέα για τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

Υπάρχει περίπτωση. Μετά το αυτόματο μήνυμα δες από κάτω, μπορείς να συνεχίσεις την συνομιλία και εκεί μιλάς με κανονικό άνθρωπο. Ναι δυστυχώς αυτά είναι τα κακά του starlink όσον αφορά την επικοινωνία και το support 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω για να ξεκολλήσει; Έχετε κάποια ιδέα;

Αν έχει καεί το ρούτερ ή το πιάτο, το αλλάζουν; Πως θα διαπιστώσουν την βλάβη;

Επεξ/σία από kostakis1978nov
Δημοσ.

Το αλλάζουν, δεν χρειάζεται να διαπιστώσουν τη βλάβη. Όταν τους πεις μια, δυο, τρεις φορές ότι έχεις δοκιμάσει όλα τα workaround που σου προτείνουν αλλά το πρόβλημα παραμένει, στο τέλος συνήθως σου λένε για αντικατάσταση. 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εδω. Παιδια να ρωτησω κατι. 

Πηρα ενα σετ STARLINK και αναρωτιέμαι αν θα εχω προβλημα με ενα boxakι mag540 που εχω και βλεπω ολα τα δορυφορικά καναλια.

Μεχρι στιγμης με ΟΤΕ δεν ειχα κανενα θεμα.

Με τον Ελον λετε να εχω???

Εχω βαλει και στο προγραμμα να αγορασω ενα cudy ρουτερ. 

Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...